Frytela Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Ja nie jade, ocknełam sie 6 godziń za późno..... Trzymam kciuki Błyskotka :) Quote
Alfa147 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 ja mam 20 suk w klasie :eviltong: w zeszlym roku miałam 16 hehe:razz: Quote
Goldek Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 JEEEEEEEEEEEEEEEEEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: 14 suk w młodzieży w goldenkach... Mało!!! (jak na międzynarodówkę) Ale z drugiej strony... W Świerklańcu było o dwie mniej, więc już nie łudzę się... doskonała i będzie dobrze. Jeśli to spam to sory Quote
Meritt Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 A my jedni jedyni w klasie. :P PS.Co mam tak mało postów? Quote
goldenka245 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Meritt, admini cię oczyścili:diabloti: Ciekawa jestem jak nam pójdzie:roll: Bo to wkońcu 1 wystawa... Quote
Asiaczek Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='simbik']Jest już wyczekiwany plan sędziowania i wykaz wystawców: TUTAJ Dziękujemy SIMBIK. Pzdr. Quote
Cavisia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 A czy ktoś mógłby być taki dobry i wysłać mi plan i wykaz na maila - toledo82@tlen.pl - nie mogę tego ściągnąć po prostu. A jestem straaasznie ciekawa. Quote
Aisa_ Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 goldenka245 napisał(a):Ciekawa jestem jak nam pójdzie:roll: Bo to wkońcu 1 wystawa... Hoho, moja druga, ale pierwsza "poważna". Stresuję się strasznie. W domu wszystko umiem i stoim pięknie, a w Bydgoszczy dupka szła na dół i ząbków nie chciałem pokazać :roll: Nigdy nie wiadomo jak pies zareaguje na te hałasy i taką ilość psów w jednym miejscu. Ale trzymam kciuki i do zobaczenia na wystawie ;) Quote
Talagia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 4 psiaki w młodzieży :) heh no mam nadzieje, ze Raven znowu sie nie spali i nie będzie udawał wielce zawstydzonego i nieporadnego psa na ringu. Quote
goldenka245 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Aisa_ napisał(a):Hoho, moja druga, ale pierwsza "poważna". Stresuję się strasznie. W domu wszystko umiem i stoim pięknie, a w Bydgoszczy dupka szła na dół i ząbków nie chciałem pokazać :roll: Nigdy nie wiadomo jak pies zareaguje na te hałasy i taką ilość psów w jednym miejscu. Ale trzymam kciuki i do zobaczenia na wystawie ;) Oj nie stresuj się tak, bo to się psu udziela;) No właśnie tego się boje, że się przestraszy itd...:roll: Dziękujemy za trzymanie kciuków i my również trzymamy!:) A wogóle to jesteście w sobotę czy w niedziele?:) Quote
Aisa_ Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 goldenka245 napisał(a):Oj nie stresuj się tak, bo to się psu udziela;) No właśnie tego się boje, że się przestraszy itd...:roll: Dziękujemy za trzymanie kciuków i my również trzymamy!:) A wogóle to jesteście w sobotę czy w niedziele?:) Ja w sobotę, ale w niedzielę będę pewnie "towarzysko" ;) Wie ktoś może kiedy są niufki? A jeśli chodzi o stres - łatwiej powiedzieć, trudniej zrobić ;P Ale to druga wystawa, na pewno będę mniej zabiegana, zalatana i spięta niż za pierwszym razem ;) Quote
Talagia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Jeśli chodzi o stres to polecam Persen :P Bez niego to bym chyba wyskoczyła przez okno na pierwszych wystawach ;) A teraz to już spokojniej do tego podchodze :) Quote
goldenka245 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Talagia napisał(a):Jeśli chodzi o stres to polecam Persen :P Bez niego to bym chyba wyskoczyła przez okno na pierwszych wystawach ;) A teraz to już spokojniej do tego podchodze :) No,no,no, jaka reklama:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja się w sumie tak bardzo nie stresuje, może temu, że wystawia mi go aleb ;) I w Ustroniu też, a potem raczej asma o ile będziemy kontynuować ;) Quote
Talagia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Przepraszam :oops: Poprostu sama wypruwałam sobie żyły przy pierwszych wystawach i ciągne wszystkim lamentowałam wiec wiem jak to jest :P Quote
goldenka245 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Talagia napisał(a):Przepraszam :oops: Poprostu sama wypruwałam sobie żyły przy pierwszych wystawach i ciągne wszystkim lamentowałam wiec wiem jak to jest :P Haha :D Lepiej trzymajcie za nas kciuki:cool3: Quote
Talagia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 goldenka245 napisał(a):Haha :D Lepiej trzymajcie za nas kciuki:cool3: Będziemy będziemy ;) Goldenki są w sobote czy niedziele? :razz: Quote
marymek Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Aisa_']Wie ktoś może kiedy są niufki? W sobote oczywiście ;) Będziemy będziemy ;) Goldenki są w sobote czy niedziele? :razz:W niedziele ;) Quote
goldenka245 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Talagia napisał(a):Będziemy będziemy ;) Goldenki są w sobote czy niedziele? :razz: Tak jak napisała Marysia, goldenki są w niedziele ;-) Quote
aga616 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Talagia napisał(a):Będziemy będziemy ;) Goldenki są w sobote czy niedziele? :razz: no myślę że przyjdziecie mojemu Raptuskowi kibicować:eviltong: a co do stresu - to ze mnie stara dupa a dopiero w Lesznie zdecydowałam się mojego psa wystawić - taki cykor ze mnie. Ale w Krakowie już na pewno na ringu się pojawię:cool3: Quote
Bewarka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Trzymajcie kciukasy, żeby mój brat nie musiał pracować w dniu wystawy :( Quote
goldenka245 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 justys95 napisał(a):Trzymajcie kciukasy, żeby mój brat nie musiał pracować w dniu wystawy :( W dniach wystawy:diabloti::diabloti: Quote
Bewarka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Ale pojedziemy tylko w jednym dniu, bo nie da się namówić na oba dnie... Quote
Wiza Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 stawka suk mł goldenowa mnie zakskoczyła dośc mocne psy są.. Quote
Jagoodka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Wiza napisał(a):stawka suk mł goldenowa mnie zakskoczyła dośc mocne psy są.. ja tym razem w Krakowie pojawię się tylko w roli handlera. Hihi ja mam w kl. otwartej goldkow 16 suk... a w mlodziezy springerow 3 ( pies ktorego wystawiam + 2 importy: ze Szwecji i Finlandii - z tym z Finlandii juz wygralismy w Raciborzu :)) ) Więc przede mna bojowe zadania :p Quote
Asiaczek Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Jagoodka - dasz radę! Ja będę trzymała kciuki za Ciebie i wespół w zespół....itd.:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts