Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak będzie zrobiony, pewna osoba zaoferowała swoja pomoc :)
Dziadziuś się rozruszał, chodzi i szczeka nie wiadomo na co i po co, ale szczeka :D

Posted

Ania zamówi karmę, także jeśli cioteczka mogłaby zakupić ten preparat, to bylibyśmy bardzo wdzięczni http://www.sklep.veterynaria.pl/?18,arthroflex-500-ml-upominek-gratis Na fb jedna osoba deklarowała, że prześle pieniążki na niego, ale nie wiem czy doszły, (taki ostatnio jest sajgon, tyle intererwencji, że szkoda gadać...) Madi poda adres do opiekuna u którego jest Dziadzio. A zapomniałam napisać Dziadzia, to już w kojcu nie usiedzi, tak się rozigrał, że jak zacznie iść, to nie ma siły żeby go zatrzymać. Przeżywa chyba drugą młodość :D

Posted

[quote name='Merys']Ania zamówi karmę, także jeśli cioteczka mogłaby zakupić ten preparat, to bylibyśmy bardzo wdzięczni http://www.sklep.veterynaria.pl/?18,arthroflex-500-ml-upominek-gratis Na fb jedna osoba deklarowała, że prześle pieniążki na niego, ale nie wiem czy doszły, (taki ostatnio jest sajgon, tyle intererwencji, że szkoda gadać...) Madi poda adres do opiekuna u którego jest Dziadzio. A zapomniałam napisać Dziadzia, to już w kojcu nie usiedzi, tak się rozigrał, że jak zacznie iść, to nie ma siły żeby go zatrzymać. Przeżywa chyba drugą młodość :D

Ok, zaraz napiszę na wątku owczarkowym :)

Posted

[quote name='Merys']Ania zamówi karmę, także jeśli cioteczka mogłaby zakupić ten preparat, to bylibyśmy bardzo wdzięczni http://www.sklep.veterynaria.pl/?18,arthroflex-500-ml-upominek-gratis Na fb jedna osoba deklarowała, że prześle pieniążki na niego, ale nie wiem czy doszły, (taki ostatnio jest sajgon, tyle intererwencji, że szkoda gadać...) Madi poda adres do opiekuna u którego jest Dziadzio. A zapomniałam napisać Dziadzia, to już w kojcu nie usiedzi, tak się rozigrał, że jak zacznie iść, to nie ma siły żeby go zatrzymać. Przeżywa chyba drugą młodość :D

Trzeba się tylko cieszyć :)))

Posted

Jasne:D Dziadek nam jeszcze pokaże :P

[SIZE=2]Wpłaty Od 28.12.2011r. do 03.01.2012r.
[SIZE=2]
Beta I Czata - 100zł
Karolina S.- 20zł
Magdalena Ż. - 20zł
Justyna S. - 10zł
Natalia S. - 30zł
kika_krk - 25zł

W sumie 205 zł

Bardzo dziękujemy!!! :)

Posted

ewa36 napisał(a):
Ale super wieści !
Dziadzio się rozhuśtał ;)

I rozkłapał:evil_lol: mam nadzieje,że nie zje opiekuna bo przepadnie nam fajny dom tymczasowy.

Posted

MaDi napisał(a):
I rozkłapał:evil_lol: mam nadzieje,że nie zje opiekuna bo przepadnie nam fajny dom tymczasowy.

Oby nie :))) Pewnie to przejściowe trudno się dziwić :)))

Posted

Niestety ta cioteczka odpisała, że już kupiła karmę
Będzie miał chłopak zapas :)
Podałam Jej adres do wysyłki, który dostałam na PW od Merys.
Jak karma dojdzie, dajcie znać na wątku
Na wątku pojawiła się też kolejna deklaracja wpłaty :):):)

Posted

Tej wielkości pies powinien otrzymywać 5 ml dziennie a opakowanie ma 500ml więc na trochę wystarczy. Myślę,że sama karma i możliwość odbudowania mięśni znacznie poprawi jego stan.

Posted

MaDi napisał(a):
Tej wielkości pies powinien otrzymywać 5 ml dziennie a opakowanie ma 500ml więc na trochę wystarczy. Myślę,że sama karma i możliwość odbudowania mięśni znacznie poprawi jego stan.

dzięki za info :)