DONnka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Zaglądam do Kudłacza :loveu: Udało się już coś podziałać z tym Jego kojcem ??? Quote
Merys Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Tak będzie zrobiony, pewna osoba zaoferowała swoja pomoc :) Dziadziuś się rozruszał, chodzi i szczeka nie wiadomo na co i po co, ale szczeka :D Quote
unixena Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 I ja zagladam do Kudlacza .To dobre wiesci ,ze staruszek zaczyna byc smielszy i obszczekuje sobie dookola swiat:eviltong: .Kochyny psiak .:loveu: Quote
DONnka Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Witaj Kudłaczu :loveu: Na owczarku cioteczka, która chce kupić Mu karmę dopytuje na jaki adres ma wysłać: siedziby fundacji czy korespondencyjny ??? Quote
Merys Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Ania zamówi karmę, także jeśli cioteczka mogłaby zakupić ten preparat, to bylibyśmy bardzo wdzięczni http://www.sklep.veterynaria.pl/?18,arthroflex-500-ml-upominek-gratis Na fb jedna osoba deklarowała, że prześle pieniążki na niego, ale nie wiem czy doszły, (taki ostatnio jest sajgon, tyle intererwencji, że szkoda gadać...) Madi poda adres do opiekuna u którego jest Dziadzio. A zapomniałam napisać Dziadzia, to już w kojcu nie usiedzi, tak się rozigrał, że jak zacznie iść, to nie ma siły żeby go zatrzymać. Przeżywa chyba drugą młodość :D Quote
DONnka Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='Merys']Ania zamówi karmę, także jeśli cioteczka mogłaby zakupić ten preparat, to bylibyśmy bardzo wdzięczni http://www.sklep.veterynaria.pl/?18,arthroflex-500-ml-upominek-gratis Na fb jedna osoba deklarowała, że prześle pieniążki na niego, ale nie wiem czy doszły, (taki ostatnio jest sajgon, tyle intererwencji, że szkoda gadać...) Madi poda adres do opiekuna u którego jest Dziadzio. A zapomniałam napisać Dziadzia, to już w kojcu nie usiedzi, tak się rozigrał, że jak zacznie iść, to nie ma siły żeby go zatrzymać. Przeżywa chyba drugą młodość :D Ok, zaraz napiszę na wątku owczarkowym :) Quote
Annaa4 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='Merys']Ania zamówi karmę, także jeśli cioteczka mogłaby zakupić ten preparat, to bylibyśmy bardzo wdzięczni http://www.sklep.veterynaria.pl/?18,arthroflex-500-ml-upominek-gratis Na fb jedna osoba deklarowała, że prześle pieniążki na niego, ale nie wiem czy doszły, (taki ostatnio jest sajgon, tyle intererwencji, że szkoda gadać...) Madi poda adres do opiekuna u którego jest Dziadzio. A zapomniałam napisać Dziadzia, to już w kojcu nie usiedzi, tak się rozigrał, że jak zacznie iść, to nie ma siły żeby go zatrzymać. Przeżywa chyba drugą młodość :D Trzeba się tylko cieszyć :))) Quote
Merys Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Jasne:D Dziadek nam jeszcze pokaże :P [SIZE=2]Wpłaty Od 28.12.2011r. do 03.01.2012r. [SIZE=2] Beta I Czata - 100zł Karolina S.- 20zł Magdalena Ż. - 20zł Justyna S. - 10zł Natalia S. - 30zł kika_krk - 25zł W sumie 205 zł Bardzo dziękujemy!!! :) Quote
ewa36 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Ale super wieści ! Dziadzio się rozhuśtał ;) Quote
MaDi Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 ewa36 napisał(a):Ale super wieści ! Dziadzio się rozhuśtał ;) I rozkłapał:evil_lol: mam nadzieje,że nie zje opiekuna bo przepadnie nam fajny dom tymczasowy. Quote
Annaa4 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 MaDi napisał(a):I rozkłapał:evil_lol: mam nadzieje,że nie zje opiekuna bo przepadnie nam fajny dom tymczasowy. Oby nie :))) Pewnie to przejściowe trudno się dziwić :))) Quote
DONnka Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='Merys']Ania zamówi karmę, także jeśli cioteczka mogłaby zakupić ten preparat, to bylibyśmy bardzo wdzięczni http://www.sklep.veterynaria.pl/?18,arthroflex-500-ml-upominek-gratis Na fb jedna osoba deklarowała, że prześle pieniążki na niego, ale nie wiem czy doszły, (taki ostatnio jest sajgon, tyle intererwencji, że szkoda gadać...) Madi poda adres do opiekuna u którego jest Dziadzio. A zapomniałam napisać Dziadzia, to już w kojcu nie usiedzi, tak się rozigrał, że jak zacznie iść, to nie ma siły żeby go zatrzymać. Przeżywa chyba drugą młodość :D Niestety ta cioteczka odpisała, że już kupiła karmę Będzie miał chłopak zapas :) Podałam Jej adres do wysyłki, który dostałam na PW od Merys. Jak karma dojdzie, dajcie znać na wątku Na wątku pojawiła się też kolejna deklaracja wpłaty :):):) Quote
Annaa4 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Fajnie przynajmniej o karmę nie będzie się trzeba martwić :))) A ten preparat na ile starczy Ptysiowi ? Quote
MaDi Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Tej wielkości pies powinien otrzymywać 5 ml dziennie a opakowanie ma 500ml więc na trochę wystarczy. Myślę,że sama karma i możliwość odbudowania mięśni znacznie poprawi jego stan. Quote
Annaa4 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 MaDi napisał(a):Tej wielkości pies powinien otrzymywać 5 ml dziennie a opakowanie ma 500ml więc na trochę wystarczy. Myślę,że sama karma i możliwość odbudowania mięśni znacznie poprawi jego stan. dzięki za info :) Quote
DONnka Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Merys napisał(a):hehe dokładnie, podziękuj od nas :) Podziękowałam :) Dajcie znać, kiedy karma dojdzie do DT Całusy dla Kudłacza :loveu: Quote
Recommended Posts