agusiazet Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Karola, a Ty gdzieś ogłaszasz Figunię do adopcji? Quote
Kar0la Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Figunia jest ogłoszona na ale.gratka, kupsprzedaj, animalia, kupiepsa, eoferty, gumtree, psy,pl. Jeśli ktoś może to proszę o allegro. :modla: Zdjęcia niestety kiepskie, ale innych na razie nie mam. Kontakt do mnie 600565010, carolciad@o2.pl http://ale.gratka.pl/ogloszenie/570271_psia_wiernosc.html I wczorajsza Figunia. Jedziemy dzisiaj do cioci Buni na wyjęcie szwów. Quote
agusiazet Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Karola, ja mogę Figę wystawić na Allegro, tylko skomponuj o niej jakiś ładny tekst i zadecyduj jakie zdjęcia dodać do ogłoszenia. Napisz to ładnie na wątku Figi, a ja przeniosę do Allegro!!! Quote
Kar0la Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Agusia dziękuję. Może poproszę o ładny tekst cioteczkę Akuchę. Ona pisze przepiękne, wzruszające teksty. Quote
agusiazet Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Dobrze, im lepszy tekst, tym większa szansa, że sunia kogoś zauroczy! Jak będzie to wystawię:lol:. Quote
Kar0la Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Byliśmy dzisiaj u cioci Buni. :lol: Buniu jeszcze raz dziękuję. :Rose: Figunia ma wyjęte szwy i ma komplet szczepień, jest też odrobaczona i ma własną książeczkę. Krótko mówiąc jest już gotowa do adopcji... :roll: Quote
agusiazet Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 A tekst, który otrzymałam jest super,czy zdjęcia do Allegro mam wybrać sama? Quote
Kar0la Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 agusiazet napisał(a):A tekst, który otrzymałam jest super,czy zdjęcia do Allegro mam wybrać sama? Akucha zawsze tak pięknie pisze. Zdjęcia możesz wybrać sama, jakby co to zawsze można podmienić. Niestety na razie lepszych zdjęć nie będzie. Nie mam w tej chwili od kogo pożyczyć aparatu. A tu dzisiaj. Czytamy gazetkę.:evil_lol: Z kooleżanką Tolą.:p Quote
agusiazet Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Karola książki już u mnie, mam nadzieję, że kasa już u Ciebie. Oto Figa na Allegro: http://www.allegro.pl/item198292939_figa_psia_wiernosc_szuka_domu_.html Quote
Kar0la Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Agusiu dziękuję. Oby znalazł się domek.... Quote
czarna60 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Witam interesuje mnie FIGA chce jej dać dom i miłośc. Proszę odpisać jakie warunki mam spelniać, Jeżeli nie adopcja to nawet DT. Proszę o odpis...Pozdrawiam:multi: Quote
Kar0la Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Czarna może napisz coś o sobie. Jakie warunki możesz zapewnić. Czy mieszkasz w bloku, domku itd. Czy masz inne zwierzęta, małe dzieci. Figa jest bardzo mądrą suczką. Bardzo szybko się uczy. Niestety jest hałaśliwa, uwielbia szczekać. Może to być wadą i zaletą. :roll: Zależy, gdzie by mieszkała. U mnie czuje się już jak u siebie i broni swojego terenu. To lew w małym ciele.:evil_lol: Jest z niej dobry stóż. Jest bradzo czujna. Intruza może łapać za nogawki. Najlepiej czułaby się mając teren do biegania, pilnowania. Jest też bardzo nieufna. Długo się przyzwyczaja do nowych właścicieli. U mnie jest już od miesiąca, a nadal słucha tylko mnie. Chodzi za mną krok w krok. Do mojego TZ-ta nie podejdzie sama, jak ją woła to podejdzie z wieeeelkim ociąganiem, albo wcale. Do innych osób, które zna też nie podejdzie, ale jak ją głaskają to nie ugryzie. Ucieka, albo się odchyla. Figa wiele przeszła. Potrzebuje spokoju i cierpliwości, ale napewno odwzięczy się nieograniczoną miłością. Quote
agusiazet Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 No i pięknie, jest jakaś miła cioteczka zainteresowana Figunią! Quote
Kar0la Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Wydaje mi się jednak, że Czarnej chodziło o Figę ze Szczecina. Chyba pomyliła wątki. :roll: Quote
mulinka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 tak bardzo się cieszę, że złapaliście Figę, KarOla to piękne jak ona bardzo Cie pokochała podziwiamy z mężem waszą dobroć i wszystko co zrobiliście żeby tej wspaniałej suczce pomóc proponuję, żeby zamienić dotychczasowy bannerek przestraszonej Figi na bannerek z Figą szczęśliwą i ufną ze zdjęcia w pierwszym poście :) Quote
Kar0la Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Mulinko dziękuję, ale my nic takiego nie zrobiliśmy. Po prostu tak trzeba było. Zmieniłam banerek.:lol: Quote
agusiazet Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 A Figa ma jednego obserwatora na Allegro, może to ktoś fajny?:lol: Quote
Kar0la Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Oj oby. Oddam ją tylko w bardzo dobre ręce. Quote
Kar0la Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Figa mówi dzien dobry i rozgląda się za nowym domkiem... Quote
agusiazet Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Czy Czarna 60 się nie odezwała więcej? Ani obserwator z Allegro? Może dołączyć Figę do ogłoszeń w portalu 4 łapy? Quote
Kar0la Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Czarnej chodziło chyba o szczecińską Figę. Pomyliła wątki. Z allegro, ani innych ogłoszeń nikt sęe nie odezwał. Agusiu jeśli możesz to dorzuć ją na 4 łapy. Quote
Kar0la Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 agusiazet napisał(a):Dorzucę!!!! Dziękuję. :Rose: Quote
Recommended Posts