Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 438
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karola, ja mogę Figę wystawić na Allegro, tylko skomponuj o niej jakiś ładny tekst i zadecyduj jakie zdjęcia dodać do ogłoszenia. Napisz to ładnie na wątku Figi, a ja przeniosę do Allegro!!!

Posted

Byliśmy dzisiaj u cioci Buni. :lol: Buniu jeszcze raz dziękuję. :Rose:
Figunia ma wyjęte szwy i ma komplet szczepień, jest też odrobaczona i ma własną książeczkę. Krótko mówiąc jest już gotowa do adopcji... :roll:

Posted

agusiazet napisał(a):
A tekst, który otrzymałam jest super,czy zdjęcia do Allegro mam wybrać sama?

Akucha zawsze tak pięknie pisze. Zdjęcia możesz wybrać sama, jakby co to zawsze można podmienić. Niestety na razie lepszych zdjęć nie będzie. Nie mam w tej chwili od kogo pożyczyć aparatu.

A tu dzisiaj.
Czytamy gazetkę.:evil_lol:

Z kooleżanką Tolą.:p

Posted

Witam interesuje mnie FIGA chce jej dać dom i miłośc. Proszę odpisać jakie warunki mam spelniać, Jeżeli nie adopcja to nawet DT. Proszę o odpis...Pozdrawiam:multi:

Posted

Czarna może napisz coś o sobie. Jakie warunki możesz zapewnić. Czy mieszkasz w bloku, domku itd. Czy masz inne zwierzęta, małe dzieci.
Figa jest bardzo mądrą suczką. Bardzo szybko się uczy. Niestety jest hałaśliwa, uwielbia szczekać. Może to być wadą i zaletą. :roll: Zależy, gdzie by mieszkała. U mnie czuje się już jak u siebie i broni swojego terenu. To lew w małym ciele.:evil_lol: Jest z niej dobry stóż. Jest bradzo czujna. Intruza może łapać za nogawki. Najlepiej czułaby się mając teren do biegania, pilnowania.
Jest też bardzo nieufna. Długo się przyzwyczaja do nowych właścicieli. U mnie jest już od miesiąca, a nadal słucha tylko mnie. Chodzi za mną krok w krok. Do mojego TZ-ta nie podejdzie sama, jak ją woła to podejdzie z wieeeelkim ociąganiem, albo wcale. Do innych osób, które zna też nie podejdzie, ale jak ją głaskają to nie ugryzie. Ucieka, albo się odchyla.

Figa wiele przeszła. Potrzebuje spokoju i cierpliwości, ale napewno odwzięczy się nieograniczoną miłością.

Posted

tak bardzo się cieszę, że złapaliście Figę,
KarOla to piękne jak ona bardzo Cie pokochała
podziwiamy z mężem waszą dobroć i wszystko co zrobiliście
żeby tej wspaniałej suczce pomóc

proponuję, żeby zamienić dotychczasowy bannerek
przestraszonej Figi na bannerek z Figą szczęśliwą i ufną
ze zdjęcia w pierwszym poście :)

Posted

Czarnej chodziło chyba o szczecińską Figę. Pomyliła wątki.
Z allegro, ani innych ogłoszeń nikt sęe nie odezwał. Agusiu jeśli możesz to dorzuć ją na 4 łapy.