Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

taka zmiana decyzji nie wrozy nic dobrego.. przyjdzie na swiat male dziecko, pies zaszczeka w nieodpowiednim momencie i bedzie trzeba domu na cito szukac...

ehh a tak swoja droga nie wyobrazam sobie mieszkac w wielopokoleniowej rodzinie w jednym domu, oj nie.. nie wytrzymalabym ;) dla mnie bylaby to po prostu katorga... :roll:

• Replies 438
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kar0la napisał(a):
Właśnie dzwonił Pan Wojtek. Podjęli decyzję, że Figa zostaje. Prawdę mówiąc ja nie jestem do końca przekonana czy to dobry pomysł. Boję się tej ciągłej zmiany zdania. Wcześniej rodzice byli bardzo na nie. Dawali jej 1-2 tygodnie czasu. Potem po rodzinnej naradzie do końca roku, a teraz jednak ma zostać na stałe.
Umówiliśmy się na talefon za jakiś czas i wtedy zobaczymy.

Też nie wiem, co myśleć:-o.

Może to było chwilowe załamanie - bywa... Z drugiej strony - jak tu polegać na trwałości takiej decyzji... Wiem, że im na suni zależy, ale, jakby to powiedzieć, moje zaufanie się... nadużyło.

Rozumiem, że na razie wstrzymujemy się z szukaniem nowego domu (?) i czekamy na rozwój sytuacji(?)

Posted

mam ciagle obawy ,ze piesek stanie sie piatym kolem u wozu,i jezeli ktos nie chce psa ,ja osobiscie bym natychmiast zabrala ,gdyz balabym sie ,ze jako niechciana istota ,moze sie cos jej stac np.nie wychodze jak nalezy na spacer, ,karcenie bez powodu.Ten piesek jest za mlody dla takiej rodziny.

Posted

Karolinko, wspolczuje Ci, wiem jaki masz dylemat.
I tak zle i tak niedobrze.

Jesli tam jest bardzo niewyrazna sytuacja domowa to trudno cokolwiek doradzic.

A Piegusek laskonogi dalej czeka.....

• 5 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...