jobu33 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Kochani:) Pisze na tym forum pomimo,że udzielam sie na pieskach ale sama jestem włascicielkom psa i 2 kotów. Jestem z sląska za własciwie z zagłębia miasto Czeladz. |Mam znajoma która ma swój własny dom, osoba wykształcona o duszy anioła. |Dzięki swej dobroci ludzie :przynoszą" jej paczki w postaci nie chcianych kotków do dnia dzisiejszego miała ich 25, udało sie dla 10 znalesc domku pozostało 15 ale wiadomo,że po swietach ich będzie więcej, "nie chciane prezenty" Pani Zosia utrzymuje je z swojej pensji i sporadycznych darów od znajomych. Jednakże dzisiaj zwierzyła się, że bardzo by chciała conajmniej raz na kwartał wizyte weterynarza bo już nie daje rady finansowo. Prosze pomózcie jej wskażcie adresy albo instytucję które jej pomogą. Naprawdę warto:) Quote
jobu33 Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Bardzo Was prosze chociaź o radę:) Quote
iwonamaj Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Są w miastach różne fundacje i organizacje pomagające zwierzętom...Poszukaj w internecie. Nie wiem jak w Czeladzi, ale w Sosnowcu są. Quote
jobu33 Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Dzieki ,ze chociaz jedna osoba odpowiedziała. Myslałam że tu znajdę lub ktos mi poleci weterynarza , który chce pomóc zwierzakom , jeden w Czeladzi jest ale tak drogi,że takie osoby nie mają co tam szukać Quote
jobu33 Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 :(Dalej bez echa mój post a raczej apel Quote
Luna007 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 ja z wawki i kompletnie nie wiem jak to jest u Was - ale może faktycznie poszukaj na necie jakiś fundacji - nie wiem jak u Was gmina z dofinansowywaniem bezdomniaków - może tam zadzwonić i sie zapytać - teoretycznie mają obowiązek pomagać - w Wawce odkąd Kaczyński był prezydentem miasta - to zarejestrowane karmicielki, dostają trochę jedzenia dla kotów i bony do wetów - na stetylki i leczenie...... Quote
Recommended Posts