zoltir Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Dzięki Bożenko. Faktycznie raz tylko był odrobaczany 15 grudnia. Tak ma w książeczce. Odwiedze jutro weta i zobacze co powie. Do jedzenia dostaje sucha karme dla juniorów i miałam jakas puszke dla juniorów to też dostał. Bialego serka troche zdjadł ale nie zbyt chętnie. Nie wiem, co moge mu jeszcze dawać? Quote
soboz4 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 najlepiej na suchym, dobrym pokarmie dla szczeniąt, ja moje rozpuściłam i chciały potem tylko mięsko z ryżem jeść, suchy przy dużych psach jest odpowiednio zbilansowany, ja kupowałam Royal, ale też acanę Quote
zoltir Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Jutro jak pojde do weta to mi doradzi idealna karme dla niego to sie zaopatrze :) jej mały jak złapie zapach "ludzkiego" jedzenia to tak wariuje :D dzis prawie się wmontował mi w talerz z pierogami a teraz molestuje tate przy kanapkach ;D Quote
soboz4 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 wysłałam na forum psiego wzory umów i oświadczenie zrzeczenia się psa od poprzednich opiekunów, mam nadzieję że niedługo będziesz musiała je wykorzystać! Quote
zoltir Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 wykrakałaś :) Devon własnie wędruje do nowego domu w katowicach. Pani bardzo miła. Chętnie zaprasza na wizyte poadopcyjna. Mieszka w domu z ogrodem. Maja juz kota. Będzie ze mna w kontakcie :) Po świętach dowiem się jak sie maluch miewa. Juz tęsknie za nim. Szcześcia szkrabie ;* Quote
aeriel Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Wspaniałe wieści! :) Pozostaje mi usunąć ogłoszenia Devona i życzyć mu dużo radości i szczęścia w nowym domku! :) Trzeba zmienić temat wątku :D Quote
zoltir Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Temat zmieniony :) jeszcze musze pania ktora byla chetna powiadomić że psiak już poszedł :) Dziekuje wszystkim za pomoc! ;* Quote
soboz4 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 super, bardzo się cieszę, mam nadzieję że wykorzystałaś umowę, daj kopię dla Fundacji! Quote
zoltir Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 O umowach przeczytałam troszkę za późno, ale uzupełnie to. Odwiedzę malucha i uzupełnie. nie wiem czy zdąże na jutro, jak nie to na najbliższy wolontariat napewno przyniose :) Quote
zoltir Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Devon zwie się teraz Maksio :) Zaakceptował się z psem i kotem jest prze kochany. Po świetach ide go odwiedzić :) Quote
Recommended Posts