amica Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Super wielkie dzięki za ogłoszenia! Jka najbardziej Łódź, woj. małopolskie i wielkopolskie z uwagi na szybką możliwość sprawdzenia domku i dowóz:) Wierzę w naszego malucha, że będą się o nią biły domki:) nie ma innego wyjścia. Stonka mówi, że mała matyle energii i dopisuje jej apetyt:) Ciągle by biegała i wariowała. Oczywiście zdjęcia mówią same za siebie:) Quote
stonka1125 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Apetycik wyśmienity, a energią mogłaby obdzielić 6 psów, dzik kochany. Quote
majqa Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Czy do sprawdzanych państwa zadzwoniłaś Aguś? Quote
Mysza2 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='amica']Fotki do Mysza2 Wysłane:) mam i już działam:) edit: zapraszam na bazarek dla Clevisi http://www.dogomania.pl/threads/219875-Bazarek-Mysi-dla-Clevisi-do-08.01.2012-godz-22-00 Quote
amica Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Witajcie kochane cioteczki! Wielka radość z powodu bazarku, który już ruszył! Zapraszamy cioteczki do kupowania i jeszcze bardziej do odwiedzania naszej kluseczki:) http://www.dogomania.pl/threads/219875-w-przygotowaniu-prosz%C4%99-nie-pisa%C4%87 Quote
Mysza2 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 A Clevisi życzymy super domku w Nowym Roku:) Quote
majqa Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Clevuniu, wszystkiego najlepszego w Nowym 2012 Roku, wszystkiego najlepszego i dla Was, Dziewczyny... Quote
Mysza2 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Przypominam o bazarku dla Clevisi link w moim podpisie:) Quote
amica Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Kochana Clevisiu przede wszystkim życzę Ci najwspanialezego domku pod słońcem, na taki tylko zasługujesz! Wszystkim cioteczkom, które dbają o poprawę losu psiaczków wszystkiego naj naj w Nowym Roku! Quote
a.piurek Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Jestem i będę zaglądać. Co do finansów - na koniec miesiąca coś wrzucę, a jak nie proszę o priva przypominającego :) Quote
amica Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 [quote name='a.piurek']Jestem i będę zaglądać. Co do finansów - na koniec miesiąca coś wrzucę, a jak nie proszę o priva przypominającego :) Dzięki wielkie za obecność. U małej tak cicho i mało ludzi, dlatego każde odwiedziny tak cieszą:)! Clevisiu śpij spokojnie malutka! Quote
amica Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Witaj kluseczko! Gdzie cioteczki? Pewnie ciężko pracują:) ale miejmy nadzieje, że wieczorkiem do Ciebie przyjdą w odwiedziny. Quote
amica Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Kluseczko kochana co u Ciebie taka cisza> ? Gdzie telefony w sprawie nowego domku? Głowa do góry, na pewno już niedługo jakiś cudowny domek Cie wypatrzy. Quote
stonka1125 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Aj tam cisza, wszystko w porządku, tak jak sie umawiałyśmy Cleviśka jest dokarmiana :) Reszty mi żal że suche wsuwaja więc postanowiłam gotować dla wszystkich, mamy wielki gar kaczki z warzywami i ryzem, opychają się dziki że hej :) Mamy parę nowych fotek, później wrzucę. Quote
Szarotka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Moja tez je domowe i uwielbia.Suchego nigdy specjalnie nie chciala jesc. Quote
Mysza2 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 stonka1125 napisał(a):Aj tam cisza, wszystko w porządku, tak jak sie umawiałyśmy Cleviśka jest dokarmiana :) Reszty mi żal że suche wsuwaja więc postanowiłam gotować dla wszystkich, mamy wielki gar kaczki z warzywami i ryzem, opychają się dziki że hej :) Mamy parę nowych fotek, później wrzucę. wrzuć zanim ją utuczysz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hopsnijcie czasem bazarej Clevisiowy w moim podpisie:) Quote
stonka1125 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Mysza2 napisał(a):wrzuć zanim ją utuczysz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hopsnijcie czasem bazarej Clevisiowy w moim podpisie:) Problem polega na tym, ze mała wsuwa dużo i jest chudziakiem, ale ona jest ciagle w ruchu i nie mozna jej zatrzymać:) Quote
amica Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 stonka1125 napisał(a):Problem polega na tym, ze mała wsuwa dużo i jest chudziakiem, ale ona jest ciagle w ruchu i nie mozna jej zatrzymać:) I własnie takiego domku musimy jej szukać, gdzie bedzie miała dużo ruchu:) Jutro powinno być juz allegro dla małej. Quote
amica Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Oj rozpieszczona już Clevisia na maxa przez ciocie i wujka:) Quote
Recommended Posts