Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super wielkie dzięki za ogłoszenia! Jka najbardziej Łódź, woj. małopolskie i wielkopolskie z uwagi na szybką możliwość sprawdzenia domku i dowóz:) Wierzę w naszego malucha, że będą się o nią biły domki:) nie ma innego wyjścia. Stonka mówi, że mała matyle energii i dopisuje jej apetyt:) Ciągle by biegała i wariowała.
Oczywiście zdjęcia mówią same za siebie:)

• Replies 430
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochana Clevisiu przede wszystkim życzę Ci najwspanialezego domku pod słońcem, na taki tylko zasługujesz!
Wszystkim cioteczkom, które dbają o poprawę losu psiaczków wszystkiego naj naj w Nowym Roku!

Posted

[quote name='a.piurek']Jestem i będę zaglądać.
Co do finansów - na koniec miesiąca coś wrzucę, a jak nie proszę o priva przypominającego :)
Dzięki wielkie za obecność. U małej tak cicho i mało ludzi, dlatego każde odwiedziny tak cieszą:)!
Clevisiu śpij spokojnie malutka!

Posted

Kluseczko kochana co u Ciebie taka cisza> ? Gdzie telefony w sprawie nowego domku?
Głowa do góry, na pewno już niedługo jakiś cudowny domek Cie wypatrzy.

Posted

Aj tam cisza, wszystko w porządku, tak jak sie umawiałyśmy Cleviśka jest dokarmiana :) Reszty mi żal że suche wsuwaja więc postanowiłam gotować dla wszystkich, mamy wielki gar kaczki z warzywami i ryzem, opychają się dziki że hej :) Mamy parę nowych fotek, później wrzucę.

Posted

stonka1125 napisał(a):
Aj tam cisza, wszystko w porządku, tak jak sie umawiałyśmy Cleviśka jest dokarmiana :) Reszty mi żal że suche wsuwaja więc postanowiłam gotować dla wszystkich, mamy wielki gar kaczki z warzywami i ryzem, opychają się dziki że hej :) Mamy parę nowych fotek, później wrzucę.

wrzuć zanim ją utuczysz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
hopsnijcie czasem bazarej Clevisiowy w moim podpisie:)

Posted

Mysza2 napisał(a):
wrzuć zanim ją utuczysz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
hopsnijcie czasem bazarej Clevisiowy w moim podpisie:)

Problem polega na tym, ze mała wsuwa dużo i jest chudziakiem, ale ona jest ciagle w ruchu i nie mozna jej zatrzymać:)

Posted

stonka1125 napisał(a):
Problem polega na tym, ze mała wsuwa dużo i jest chudziakiem, ale ona jest ciagle w ruchu i nie mozna jej zatrzymać:)

I własnie takiego domku musimy jej szukać, gdzie bedzie miała dużo ruchu:) Jutro powinno być juz allegro dla małej.