amica Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Przed chwilą dostałam telefon w sprawie Clevisi. Pan z żoną z Łodzi jest zainteresowany Clevunia:) Widzieli jej ogłoszenie na przystanku, gdzie ogłaszałam jej znalezienie, myśląc ze zgłosi się właściciel. Ciesze się bardzo, że już coś ruszyło w sprawie nowego domku, ale teraz trzeba będzie sprawdzić ten domek. Kluseczka musi trafić do najlepszego domku! Quote
majqa Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Aga, zabieraj stamtąd Clevisię... :angryy: W brodę sobie pluję, że poleciłam Ci Stonkę. Sama zobacz, po prostu zobacz, co u Stonki spotkało Bogu ducha winnego, różowego królisia... :placz: http://www.dogomania.pl/threads/217294-Terier-walijski-z-zaawansowan%C4%85-jaskr%C4%85-przyg%C5%82uchy-zabiedzony-POMOC-FINANS.potrzebna!?p=18257124&viewfull=1#post18257124 Brak słów, po prostu brak słów. :shake: Quote
stonka1125 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [quote name='majqa']Aga, zabieraj stamtąd Clevisię... :angryy: W brodę sobie pluję, że poleciłam Ci Stonkę. Sama zobacz, po prostu zobacz, co u Stonki spotkało Bogu ducha winnego, różowego królisia... :placz: http://www.dogomania.pl/threads/217294-Terier-walijski-z-zaawansowan%C4%85-jaskr%C4%85-przyg%C5%82uchy-zabiedzony-POMOC-FINANS.potrzebna!?p=18257124&viewfull=1#post18257124 Brak słów, po prostu brak słów. :shake: Ty to ale jesteś, już donosisz :angryy: A malutka dzisiaj została Tulisią :) No i gdzie jest ta Tulisia??? Oczywiscie najmniejszy piesek jest na kolankach :) Quote
Isadora7 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [quote name='majqa']Aga, zabieraj stamtąd Clevisię... :angryy: W brodę sobie pluję, że poleciłam Ci Stonkę. Sama zobacz, po prostu zobacz, co u Stonki spotkało Bogu ducha winnego, różowego królisia... :placz: http://www.dogomania.pl/threads/217294-Terier-walijski-z-zaawansowan%C4%85-jaskr%C4%85-przyg%C5%82uchy-zabiedzony-POMOC-FINANS.potrzebna!?p=18257124&viewfull=1#post18257124 Brak słów, po prostu brak słów. :shake: Dawno nie byłam w takim szoku. Aurora na fejsie przy tym pikuś. A ja jeszcze dzisiaj polecałam Stonkę. Straszne :diabloti: Quote
stonka1125 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [quote name='Isadora7']Dawno nie byłam w takim szoku. Aurora na fejsie przy tym pikuś. A ja jeszcze dzisiaj polecałam Stonkę. Straszne :diabloti: No następna, ciekawe co twoje jamniki jedzą na śniadanie, taki różowy króliś to pewnie dla nich tylko przystawka:eviltong: Quote
Isadora7 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 stonka1125 napisał(a):No następna, ciekawe co twoje jamniki jedzą na śniadanie, taki różowy króliś to pewnie dla nich tylko przystawka:eviltong: ooo nie, moje jamniki jedza gazety, świeżo kupioną zgrzewkę papieru toaletowego lub chusteczek.... Quote
stonka1125 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Isadora7 napisał(a):ooo nie, moje jamniki jedza gazety, świeżo kupioną zgrzewkę papieru toaletowego lub chusteczek.... biedne gazety i cała reszta, co za jamniki NO !:shake: Quote
Mysza2 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Melduję że dostałam zdjecia od Stonki:). Stonko napisz coś o tych słoniach, jakie wymiary i po ile mam je wystawić:) Cieszę się że już był jakiś telefon:) Quote
amica Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Mysza2 napisał(a):Melduję że dostałam zdjecia od Stonki:). Stonko napisz coś o tych słoniach, jakie wymiary i po ile mam je wystawić:) Cieszę się że już był jakiś telefon:) Super że fotki już pierwsze dotarły. Z telefonu na razie cieszę bez przesady, ale to dlatego że Panu Clevcia spodobała się na zdjęciu... Więc z entuzjazmem poczekam aż poznam Pana osobiście:) Najpierw wyśle Panu ankietę adopcyjną, zobaczymy... Jak będzie ok, to sprawdziwy z Majqą domek i zobaczymy czy to będzie koniec naszych poszukiwań czy początek. Quote
amica Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 [quote name='majqa']Aga, zabieraj stamtąd Clevisię... :angryy: W brodę sobie pluję, że poleciłam Ci Stonkę. Sama zobacz, po prostu zobacz, co u Stonki spotkało Bogu ducha winnego, różowego królisia... :placz: http://www.dogomania.pl/threads/217294-Terier-walijski-z-zaawansowan%C4%85-jaskr%C4%85-przyg%C5%82uchy-zabiedzony-POMOC-FINANS.potrzebna!?p=18257124&viewfull=1#post18257124 Brak słów, po prostu brak słów. :shake: Chyba się dziś naprawdę nie wyspałam, bo w pierwszych sekundach wystraszyłam:) zapomniałam jak wygląda to dogocioteczkowe poczucie humoru:) haha Clevcia ma mega wypas mizianko i bieganko. Wiem o tym:) Quote
majqa Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 amica napisał(a):(...) Clevcia ma mega wypas mizianko i bieganko. Wiem o tym:) (...) Oj ma, ma... :-) Quote
amica Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Dobranoc Clevisiu alias Tulisiu :sleep2: Quote
Tola Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [quote name='Mysza2']dostałam już zdjęcia książek od Smyku:) bardzo dziękujję Jak będziesz miała obfocone to ślij na elakul1@go2.pl:) Wysłalam zdjęcia) Quote
Mysza2 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Tola napisał(a):Wysłalam zdjęcia) Doszły:) bardzo dziękuję:) Quote
amica Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Wieści z hoteliku na dziś: Clevisia tarmosiła się z innymi psiakami na nowym materacyku:) Robi się z niej prawdziwa dusza towarzystwa:) Dzień zwariowany chyba najbardziej dla Stonki, bo pisała że psiaki zrobiły sobie niezłe party na materacu:) Bardzo dziękuje wszystkim, którzy już nadesłali fotki na bazarek:) !!! Dodatkowo składam wielkie dzięki cioteczkom: aida i malibo57 za wpłaty na hotelik:) Gorąco pozdrawiam cioteczki w imieniu swoim i Clevuni, który nie ma pojęcia, ile wspaniałych osób się dla niej stara!! Prawda jest taka, że d Clevisi przyszedł w tym roku nie jeden :x-mas:! A o mały włos Święta spędziłaby w łódzkim schronisku... Masz Clevisiu dziś na dobranoc ode mnie :tree1:. Słodkich snów malutka przylepo:smile:! Quote
amica Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Wszystkiego najlepszego Clevuniu. Ciekawe co ciekawego powiesz o północy:) Mam nadzieje, że właśnie same dobre rzeczy o psiaczkach, z którymi mieszkasz i cioci Stonce:) Dla wszystkich psiaczków z hoteliku dużo radości i samych udanych adopcji! Quote
majqa Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Mysza2 napisał(a):Wesołych Świat wszystkim:) Wesołych, spokojnych, spędzanych w ramionach drogich nam osób i w towarzystwie bliskich istot... Quote
amica Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 Jak najwięcej udanych adopcji i dużo dobrego dla wszystkich dogo cioteczek i psiaczków:) Szczególne mizianko dla Clevuni z okazji Świąt:) Quote
Mysza2 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 czekam na dalsze zdjęcia fantów i opisy słoników od Rats:) Chyba wszyscy odpoczywają po Świętach:) Quote
majqa Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Fakt, "zarżnięci" świętami i gośćmi odpoczywamy. ;-) Quote
stonka1125 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Clevisiowe foty około świąteczne :) Mała jest ideałem i nie wiem co jeszcze mogłabym o niej napisać, toleruje wszystkie stwory psie, ludzkie i każde inne. Skarbek jakich mało :) https://picasaweb.google.com/100720366837556242361/Clevcia# Quote
Szarotka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Ideal ma fajne towarzystwo do spania :):) Quote
Recommended Posts