Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 430
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przed chwilą dostałam telefon w sprawie Clevisi. Pan z żoną z Łodzi jest zainteresowany Clevunia:) Widzieli jej ogłoszenie na przystanku, gdzie ogłaszałam jej znalezienie, myśląc ze zgłosi się właściciel.
Ciesze się bardzo, że już coś ruszyło w sprawie nowego domku, ale teraz trzeba będzie sprawdzić ten domek.
Kluseczka musi trafić do najlepszego domku!

Posted

[quote name='majqa']Aga, zabieraj stamtąd Clevisię... :angryy:
W brodę sobie pluję, że poleciłam Ci Stonkę.
Sama zobacz, po prostu zobacz, co u Stonki spotkało Bogu ducha winnego, różowego królisia... :placz:

http://www.dogomania.pl/threads/217294-Terier-walijski-z-zaawansowan%C4%85-jaskr%C4%85-przyg%C5%82uchy-zabiedzony-POMOC-FINANS.potrzebna!?p=18257124&viewfull=1#post18257124

Brak słów, po prostu brak słów. :shake:

Ty to ale jesteś, już donosisz :angryy:

A malutka dzisiaj została Tulisią :)
No i gdzie jest ta Tulisia???

Oczywiscie najmniejszy piesek jest na kolankach :)

Posted

Sama zobacz, po prostu zobacz, co u Stonki spotkało Bogu ducha winnego, różowego królisia... :placz:

http://www.dogomania.pl/threads/217294-Terier-walijski-z-zaawansowan%C4%85-jaskr%C4%85-przyg%C5%82uchy-zabiedzony-POMOC-FINANS.potrzebna!?p=18257124&viewfull=1#post18257124

Dawno nie byłam w takim szoku. Aurora na fejsie przy tym pikuś. A ja jeszcze dzisiaj polecałam Stonkę. Straszne :diabloti:

Posted

[quote name='Isadora7']Dawno nie byłam w takim szoku. Aurora na fejsie przy tym pikuś. A ja jeszcze dzisiaj polecałam Stonkę. Straszne :diabloti:

No następna, ciekawe co twoje jamniki jedzą na śniadanie, taki różowy króliś to pewnie dla nich tylko przystawka:eviltong:

Posted

stonka1125 napisał(a):
No następna, ciekawe co twoje jamniki jedzą na śniadanie, taki różowy króliś to pewnie dla nich tylko przystawka:eviltong:

ooo nie, moje jamniki jedza gazety, świeżo kupioną zgrzewkę papieru toaletowego lub chusteczek....

Posted

Mysza2 napisał(a):
Melduję że dostałam zdjecia od Stonki:). Stonko napisz coś o tych słoniach, jakie wymiary i po ile mam je wystawić:)
Cieszę się że już był jakiś telefon:)

Super że fotki już pierwsze dotarły. Z telefonu na razie cieszę bez przesady, ale to dlatego że Panu Clevcia spodobała się na zdjęciu... Więc z entuzjazmem poczekam aż poznam Pana osobiście:) Najpierw wyśle Panu ankietę adopcyjną, zobaczymy... Jak będzie ok, to sprawdziwy z Majqą domek i zobaczymy czy to będzie koniec naszych poszukiwań czy początek.

Posted

Chyba się dziś naprawdę nie wyspałam, bo w pierwszych sekundach wystraszyłam:) zapomniałam jak wygląda to dogocioteczkowe poczucie humoru:) haha
Clevcia ma mega wypas mizianko i bieganko. Wiem o tym:)

Posted

Wieści z hoteliku na dziś: Clevisia tarmosiła się z innymi psiakami na nowym materacyku:) Robi się z niej prawdziwa dusza towarzystwa:)
Dzień zwariowany chyba najbardziej dla Stonki, bo pisała że psiaki zrobiły sobie niezłe party na materacu:)
Bardzo dziękuje wszystkim, którzy już nadesłali fotki na bazarek:) !!!

Dodatkowo składam wielkie dzięki cioteczkom: aida i malibo57 za wpłaty na hotelik:) Gorąco pozdrawiam cioteczki w imieniu swoim i Clevuni, który nie ma pojęcia, ile wspaniałych osób się dla niej stara!!
Prawda jest taka, że d Clevisi przyszedł w tym roku nie jeden
:x-mas:! A o mały włos Święta spędziłaby w łódzkim schronisku...
Masz Clevisiu dziś na dobranoc ode mnie :tree1:. Słodkich snów malutka przylepo:smile:!

Posted

Wszystkiego najlepszego Clevuniu. Ciekawe co ciekawego powiesz o północy:) Mam nadzieje, że właśnie same dobre rzeczy o psiaczkach, z którymi mieszkasz i cioci Stonce:) Dla wszystkich psiaczków z hoteliku dużo radości i samych udanych adopcji!