Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Smyku']Piękny nietoperek , duzo miejsca do całowania .
Mogę dołożyć książki na bazarek dla maludy .
Zatem potrzebna jest pomoc w bazarku. :-)

• Replies 430
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry!
Amico, proszę o nr konta, podeślę małej parę zł.
Czy ktoś przyjmie fizycznie fanty na bazarek? Myślę o przesyłce pocztowej. W pierwszych dniach stycznia, po powrocie do domu mogłabym wysłać "miszmasz", a teraz trochę próbek kosmetyków.

Posted

malibo57 napisał(a):
Dzień dobry!
Amico, proszę o nr konta, podeślę małej parę zł.
Czy ktoś przyjmie fizycznie fanty na bazarek? Myślę o przesyłce pocztowej. W pierwszych dniach stycznia, po powrocie do domu mogłabym wysłać "miszmasz", a teraz trochę próbek kosmetyków.

Dziękuję ogromnie w imieniu Clevisi:)!!!
Chciałabym dla małej zrobić bazarek właśnie tuż po Nowym Roku :) wiec w sam raz.

Posted

amica napisał(a):
Dziękuję ogromnie w imieniu Clevisi:)!!!
Chciałabym dla małej zrobić bazarek właśnie tuż po Nowym Roku :) wiec w sam raz.

No widzisz? Nie taki problem straszny jak go malują. :-)

Posted

stonka1125 napisał(a):
Ja też mam trochę pierdółek, mogę na już podesłać foty ale i tak wolałabym jedna paczką przesłac potem całość, mam na tym zadoopiu problemy z wysyłką.

Działaj Amico, działaj. :-)

Posted

stonka1125 napisał(a):
Ja też mam trochę pierdółek, mogę na już podesłać foty ale i tak wolałabym jedna paczką przesłac potem całość, mam na tym zadoopiu problemy z wysyłką.

To fotki ślij do mnie na maila a fanty chyba do Amica żeby nie wysyłać z różnych miejsc

Posted

[quote name='malibo57']To ja wypycham paczuszkę do Amici - tyle, że przed świętami chyba nie dam rady, wyskoczył mi nagły wyjazd. Może uda się jeszcze w piątek.
[quote name='majqa']Działaj Amico, działaj. :-)

Działamy, działamy! Ustalmy zatem, że zbieramy fanty i kompletujemy fotki, które prosimy wysyłać na maila Myszy2 elakul1@go2.pl (swoje wyśle w piątek wieczorem)do Świąt. Stonko nie musisz na razie niczego słać, wystarczą fotki na maila, rzeczy odbierzemy potem, mam pewien pomysł:) Z samym bazarkiem ruszamy tuż po Świętach:), żeby wszystko było zorganizowane tip top. Może uda się już 27.12.:)

Dziś przyszedł do Clevisi kolejny Święty Mikołaj z wpłatą na hotelik:) Hip hip. No maleńka coraz weselsze się Ci się Święta szykują. Jedno jest pewne, na mrozie się błąkać nie będziesz!, a mogło być różnie, gdybyś nie przywędrowała do nas:)

Posted

amica napisał(a):
(...) a mogło być róźnie, gdybyś nie przywędrowała do nas:)

Błahahahaha, ona wiedziała, gdzie trafić. :-)
Buziaki Amico dla Ciebie i gorące pozdrowienia (buziaki też, a co, wolno mi ;-)) dla Twoich Rodziców. :razz:

Posted

Clevusiu,jak mnie rozczuliłaś tym usypianiem na siedząco :) Słodziaku kochany, śpij spokojnie. Stonko jak zawsze dziękuję, że na bieżąco wstawiasz zdjęcia! Ciągle ją w myślach widzę na czerwonym kocyku, na którym spędzała u nas noc.

Posted

[quote name='Tola']Ja równiez mogę dołozyc książki - sama teraz nie dałabym rady zrobic bazarku, ale zdjęcia mogę zrobic i podesłac
dostałam już zdjęcia książek od Smyku:) bardzo dziękujję
Jak będziesz miała obfocone to ślij na elakul1@go2.pl:)