majqa Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 [quote name='Smyku']Piękny nietoperek , duzo miejsca do całowania . Mogę dołożyć książki na bazarek dla maludy . Zatem potrzebna jest pomoc w bazarku. :-) Quote
amica Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 majqa napisał(a):Zatem potrzebna jest pomoc w bazarku. :-) Mysza zaoferowala pomoc w bazarku. Quote
Mysza2 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 [quote name='Smyku']Piękny nietoperek , duzo miejsca do całowania . Mogę dołożyć książki na bazarek dla maludy . jakby co to ślij na elakul1@go2.pl Quote
Smyku Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Mysza wieczorkiem się obrobię , pieknie dziękuję za pomoc . Quote
stonka1125 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Mielismy dzisiaj test na koty, Clevcia boi się kotów ale będzie ok :) Quote
majqa Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Smyku napisał(a):Mysza wieczorkiem się obrobię , pieknie dziękuję za pomoc . To ja Wam dziękuję Dziewczyny za pospieszenie z ratunkiem Amici. :-) Quote
Tola Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 [quote name='Mysza2']jakby co to ślij na elakul1@go2.pl Ja równiez mogę dołozyc książki - sama teraz nie dałabym rady zrobic bazarku, ale zdjęcia mogę zrobic i podesłac Quote
malibo57 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Dzień dobry! Amico, proszę o nr konta, podeślę małej parę zł. Czy ktoś przyjmie fizycznie fanty na bazarek? Myślę o przesyłce pocztowej. W pierwszych dniach stycznia, po powrocie do domu mogłabym wysłać "miszmasz", a teraz trochę próbek kosmetyków. Quote
majqa Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Oj, to bosko... Bazarki czytadełkowe mimo wszystko cieszą się wzięciem. :-) Quote
amica Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 malibo57 napisał(a):Dzień dobry! Amico, proszę o nr konta, podeślę małej parę zł. Czy ktoś przyjmie fizycznie fanty na bazarek? Myślę o przesyłce pocztowej. W pierwszych dniach stycznia, po powrocie do domu mogłabym wysłać "miszmasz", a teraz trochę próbek kosmetyków. Dziękuję ogromnie w imieniu Clevisi:)!!! Chciałabym dla małej zrobić bazarek właśnie tuż po Nowym Roku :) wiec w sam raz. Quote
majqa Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 amica napisał(a):Dziękuję ogromnie w imieniu Clevisi:)!!! Chciałabym dla małej zrobić bazarek właśnie tuż po Nowym Roku :) wiec w sam raz. No widzisz? Nie taki problem straszny jak go malują. :-) Quote
aida Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Wpłaciłam grosik na malutką oby się jej poszczęściło Quote
stonka1125 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 [quote name='Mysza2']jakby co to ślij na elakul1@go2.pl Ja też mam trochę pierdółek, mogę na już podesłać foty ale i tak wolałabym jedna paczką przesłac potem całość, mam na tym zadoopiu problemy z wysyłką. Quote
majqa Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 stonka1125 napisał(a):Ja też mam trochę pierdółek, mogę na już podesłać foty ale i tak wolałabym jedna paczką przesłac potem całość, mam na tym zadoopiu problemy z wysyłką. Działaj Amico, działaj. :-) Quote
Mysza2 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 stonka1125 napisał(a):Ja też mam trochę pierdółek, mogę na już podesłać foty ale i tak wolałabym jedna paczką przesłac potem całość, mam na tym zadoopiu problemy z wysyłką. To fotki ślij do mnie na maila a fanty chyba do Amica żeby nie wysyłać z różnych miejsc Quote
malibo57 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 To ja wypycham paczuszkę do Amici - tyle, że przed świętami chyba nie dam rady, wyskoczył mi nagły wyjazd. Może uda się jeszcze w piątek. Quote
amica Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 [quote name='malibo57']To ja wypycham paczuszkę do Amici - tyle, że przed świętami chyba nie dam rady, wyskoczył mi nagły wyjazd. Może uda się jeszcze w piątek. [quote name='majqa']Działaj Amico, działaj. :-) Działamy, działamy! Ustalmy zatem, że zbieramy fanty i kompletujemy fotki, które prosimy wysyłać na maila Myszy2 elakul1@go2.pl (swoje wyśle w piątek wieczorem)do Świąt. Stonko nie musisz na razie niczego słać, wystarczą fotki na maila, rzeczy odbierzemy potem, mam pewien pomysł:) Z samym bazarkiem ruszamy tuż po Świętach:), żeby wszystko było zorganizowane tip top. Może uda się już 27.12.:) Dziś przyszedł do Clevisi kolejny Święty Mikołaj z wpłatą na hotelik:) Hip hip. No maleńka coraz weselsze się Ci się Święta szykują. Jedno jest pewne, na mrozie się błąkać nie będziesz!, a mogło być różnie, gdybyś nie przywędrowała do nas:) Quote
majqa Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 amica napisał(a):(...) a mogło być róźnie, gdybyś nie przywędrowała do nas:) Błahahahaha, ona wiedziała, gdzie trafić. :-) Buziaki Amico dla Ciebie i gorące pozdrowienia (buziaki też, a co, wolno mi ;-)) dla Twoich Rodziców. :razz: Quote
amica Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Dobranoc dla mojej kluseczki, uściski dla wszystkich cioteczek, które śledzą los małej Clevisi naszej:) Quote
stonka1125 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Kluseczka tez mówi dobranoc :) Jacyś źli ludzie tak ja dzisiaj wykończyli, ze usypiała na siedząco Quote
majqa Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Kolejny, zmaltretowany zabawą pies... :-( Eh, Stonko, Stonko... ;-) Quote
amica Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Clevusiu,jak mnie rozczuliłaś tym usypianiem na siedząco :) Słodziaku kochany, śpij spokojnie. Stonko jak zawsze dziękuję, że na bieżąco wstawiasz zdjęcia! Ciągle ją w myślach widzę na czerwonym kocyku, na którym spędzała u nas noc. Quote
amica Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Witaj Clevuniu kochana, zapraszamy cioteczki do Ciebie tuż przed samymi Świętami. Niech zobaczą jak szalejesz na spacerkach:) Quote
andegawenka Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Fruwający kojot?http://i43.tinypic.com/dg3z2x.jpg Quote
Mysza2 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [quote name='Tola']Ja równiez mogę dołozyc książki - sama teraz nie dałabym rady zrobic bazarku, ale zdjęcia mogę zrobic i podesłac dostałam już zdjęcia książek od Smyku:) bardzo dziękujję Jak będziesz miała obfocone to ślij na elakul1@go2.pl:) Quote
Recommended Posts