karcia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 zdecydowalam sie zalozyc watek, bo tego pieska bardzo lubie. On sie nie rzuca w oczy; nie jest za mlody; ani za piekny. Zwykla czarna podroba Onka jakich miliony ... nie ma szans; owszem ludzie czasami zauwaza "oj jaki on kochany" ale wezma innego; ladnego .... Ten pies tak straszliwie garnie sie do czlowieka; ze to jest niewyobrazalne; jak tylko sie podejdzie do klatki on zaczyna piszczec; caly sie starsznie trzesie; nie moze ustac w miejscu; kreci sie; ociera o kraty; skamle. On blaga zeby go poglaskac. Tak staszliwie potrzebuje kontaktu z czlowiekiem ze czegos takiego jesczze naprawde na oczy nie widzialam. Jest przekochany ... i wcale nie jest brzydki; chociaz kapiel by mu sie przydala. Mysle ze bylby wdzieczny nawet za domek z buda ocieplona; byleby mial swojego Pana; a najlepiej kila panow i pan i znajomych; czyli mnostwo rak do glaskania i uspokajania ze juz wszystko w porzadku; do drapania za uszkiem i przytulania. Nie moge na niego patrzec w tym schronisku bo serce peka; no nie moge. To moglby byc najwierniejszy i najkochanszy pies pod sloncem - on tak bardzo tego chce. Jest w schonisku w jeleniej gorze. moj numer to 604698148. prosze jesli ktos ma warunki i chce sprawic radosc najufniejszemu stworzeniu na swiecie niech to zrobi; nie ma na co czekac ... Quote
karcia Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 nawet tutaj nikt do niego nie zaglada :placz: Quote
Dorothy Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 zaglada...:-( tak bardzo chcialoby sie pomoc wszystkim biedom... Quote
Jola_K Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 jestem karcia ale on ma spojrzenie, jak je wszystkie ratowac... :placz: Quote
Seaside Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Najbardziej mi takich żal włąśnie - kochany ale jego dni w schronisku płyną i płyną :( Psiaki dookoła znajdują właściecieli a one są ....... :( :( :( Quote
GoniaP Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Takie pieski są najwdzięczniejsze i serce się kraja, że nikt ich nie chce:-( Ale trzeba wierzyć, że jakaś dobra dusza się znajdzie, i on również znajdzie swój ostateczny kąt. W górę piesku! Quote
-Martyna- Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 a mnie on sie podoba (i nie jest to wazelina) ...przekonana jestem , ze nie jestem jedyna karcia czy jest szansa na fotki bez kratek? wkleilabym go na aaaby albo allegro... Quote
Jola_K Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 GoniaP napisał(a):Takie pieski są najwdzięczniejsze i serce się kraja, że nikt ich nie chce:-( Ale trzeba wierzyć, że jakaś dobra dusza się znajdzie, i on również znajdzie swój ostateczny kąt. W górę piesku! podnosze! :multi: Quote
karcia Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 do gorrrry!!! naprawde malo ludzi zaglada; generalnie ludzi sciagaja tylko ogromne tragedie; wtedy kazdy chetnie sie wypowie :mad: Quote
Seaside Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 karcia napisał(a):do gorrrry!!! naprawde malo ludzi zaglada; generalnie ludzi sciagaja tylko ogromne tragedie; wtedy kazdy chetnie sie wypowie :mad: Zgadzam się, generalnie ciężko na dogomani znaleźć dom - procent tych domków znalezionych tutaj jest niewielki :( Dlatego tak ważne są ogłoszenia :( Quote
karcia Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 :Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run: wez mnie wez mnie wez mnie !!!!!!!!!!!!!! Quote
karcia Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 dziewczyny pomozcie mi wymyslic jakis inny tutyl zeby ludzie wchodzili; bo ten jest za "delikatny". A pies jest naprawde swietny! serce mi peknie! on az sie caly trzesie jak czlowiek do niego podchodzi! i zero agresji!!! ZERO. wspanialy pies Quote
Seaside Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 kurcze nie wiem - ona taki biedny jest :( Może coś że czas się kończy, bo psiak marnieje?? Ja jestem kiepska w te klocki - umysł ścisły (niestety w tym przypadku :oops: ) Słuchajcie, musimy się sprężyć, temu psiakowi tak pięknie z mordeńki patrzy :( Quote
karcia Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 podnosze biedne kochane sloneczko Quote
karcia Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 cholera jasna naprawde lpeij by wyszedl jakby zostal w worku podrzucony :/ nikt sie nie interesuje!!! dziewczyny co robic? gdzie go oglaszac? znou go widzialam, jest przekochany!!!! CHOLERA JASNA!!!!! Quote
Seaside Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 :( Na dogo jest totalne zapsienie i zrozumiałe że najszybsze akcje dotyczą najbardziej cierpiących psiaków :( I włąśnie dlatego takie słodziaki jak on mają tu nikłe szanse :placz: :placz: :placz: Quote
karcia Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 ehhhhhhh wiele osob sie z tym nei zgodzi; ale jest teoria zeby psy ktore nie maja szans na adopcje usypiac. ja sama nie wiem jakie mam zdanie na ten temat; ale zal mi psa; a takie schronisko to nie wakacje tylko ogromne cierpienie ... Quote
Jo37 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Zdecydowanie się nie zgadzam z taką teorią . Zobacz ile psów znalazło dom po długich poszukiwaniach i jakie są szczęśliwe . My musimy działać aby schroniska były coraz lepsze i żeby zasługiwały na swoją nazwę . Quote
Recommended Posts