Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zdecydowalam sie zalozyc watek, bo tego pieska bardzo lubie. On sie nie rzuca w oczy; nie jest za mlody; ani za piekny. Zwykla czarna podroba Onka jakich miliony ... nie ma szans; owszem ludzie czasami zauwaza "oj jaki on kochany" ale wezma innego; ladnego ....

Ten pies tak straszliwie garnie sie do czlowieka; ze to jest niewyobrazalne; jak tylko sie podejdzie do klatki on zaczyna piszczec; caly sie starsznie trzesie; nie moze ustac w miejscu; kreci sie; ociera o kraty; skamle. On blaga zeby go poglaskac. Tak staszliwie potrzebuje kontaktu z czlowiekiem ze czegos takiego jesczze naprawde na oczy nie widzialam. Jest przekochany ... i wcale nie jest brzydki; chociaz kapiel by mu sie przydala. Mysle ze bylby wdzieczny nawet za domek z buda ocieplona; byleby mial swojego Pana; a najlepiej kila panow i pan i znajomych; czyli mnostwo rak do glaskania i uspokajania ze juz wszystko w porzadku; do drapania za uszkiem i przytulania.
Nie moge na niego patrzec w tym schronisku bo serce peka; no nie moge. To moglby byc najwierniejszy i najkochanszy pies pod sloncem - on tak bardzo tego chce.
Jest w schonisku w jeleniej gorze. moj numer to 604698148. prosze jesli ktos ma warunki i chce sprawic radosc najufniejszemu stworzeniu na swiecie niech to zrobi; nie ma na co czekac ...

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Takie pieski są najwdzięczniejsze i serce się kraja, że nikt ich nie chce:-(
Ale trzeba wierzyć, że jakaś dobra dusza się znajdzie, i on również znajdzie swój ostateczny kąt.
W górę piesku!

Posted

GoniaP napisał(a):
Takie pieski są najwdzięczniejsze i serce się kraja, że nikt ich nie chce:-(
Ale trzeba wierzyć, że jakaś dobra dusza się znajdzie, i on również znajdzie swój ostateczny kąt.
W górę piesku!

podnosze! :multi:

Posted

karcia napisał(a):
do gorrrry!!!
naprawde malo ludzi zaglada; generalnie ludzi sciagaja tylko ogromne tragedie; wtedy kazdy chetnie sie wypowie :mad:

Zgadzam się, generalnie ciężko na dogomani znaleźć dom - procent tych domków znalezionych tutaj jest niewielki :(
Dlatego tak ważne są ogłoszenia :(

Posted

dziewczyny pomozcie mi wymyslic jakis inny tutyl zeby ludzie wchodzili; bo ten jest za "delikatny". A pies jest naprawde swietny! serce mi peknie! on az sie caly trzesie jak czlowiek do niego podchodzi! i zero agresji!!! ZERO.
wspanialy pies

Posted

kurcze nie wiem - ona taki biedny jest :(
Może coś że czas się kończy, bo psiak marnieje??
Ja jestem kiepska w te klocki - umysł ścisły (niestety w tym przypadku :oops: )

Słuchajcie, musimy się sprężyć, temu psiakowi tak pięknie z mordeńki patrzy :(

Posted

cholera jasna naprawde lpeij by wyszedl jakby zostal w worku podrzucony :/ nikt sie nie interesuje!!! dziewczyny co robic? gdzie go oglaszac?
znou go widzialam, jest przekochany!!!!
CHOLERA JASNA!!!!!

Posted

:( Na dogo jest totalne zapsienie i zrozumiałe że najszybsze akcje dotyczą najbardziej cierpiących psiaków :(
I włąśnie dlatego takie słodziaki jak on mają tu nikłe szanse :placz: :placz: :placz:

Posted

ehhhhhhh
wiele osob sie z tym nei zgodzi; ale jest teoria zeby psy ktore nie maja szans na adopcje usypiac. ja sama nie wiem jakie mam zdanie na ten temat; ale zal mi psa; a takie schronisko to nie wakacje tylko ogromne cierpienie ...

Posted

Zdecydowanie się nie zgadzam z taką teorią . Zobacz ile psów znalazło dom po długich poszukiwaniach i jakie są szczęśliwe . My musimy działać aby schroniska były coraz lepsze i żeby zasługiwały na swoją nazwę .