Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a to nikt jeszcze nie napisał, ze Joko w domu? no więc będę pierwsza :D Joko w czwartek poszła do nowego domu, ludzie wyglądali na sympatycznych, miejmy nadzieję, ze wszystko będzie dobrze :)

Posted

kurde no... raz mnie nie było na wolontariacie a tu takie wieści :) mam nadzieje że to już domek na stałe :) Joko tego bardzo potrzebowala tylko żeby sobie z nią dali rade bo to mały wariat :)

• 1 month later...
Posted

Joko wróciła do schroniska, została znaleziona na ulicy, ale ludzie o nią nie pytają i nie szukają jej, zadecydowano że nie będą poinformowani o tym, że jest u nas

Posted

szczerze mówiąc, to się nie dziwię, że Joko wróciła... widziałam w schronisku, jak przyszła ją adoptować matka z dzieckiem i jakoś od razu intuicyjnie wyczułam, że ten dom nie będzie taki jaki powinien, ale miałam nadzieję, że po prostu się mylę. Dobrze, że schronisko nie zawiadomiło jej opiekunów, trzymam kciuki za nowy, kochający dom!

Posted

[quote name='pralinka94']szczerze mówiąc, to się nie dziwię, że Joko wróciła... widziałam w schronisku, jak przyszła ją adoptować matka z dzieckiem i jakoś od razu intuicyjnie wyczułam, że ten dom nie będzie taki jaki powinien, ale miałam nadzieję, że po prostu się mylę. Dobrze, że schronisko nie zawiadomiło jej opiekunów, trzymam kciuki za nowy, kochający dom![/QUOTE]
Kolejny dowód na to, że intuicja nie myli...
Szkoda, że nie możemy decydować kto w ogóle nadaje się na adopcyjne domki dla naszych psiaków....:((
W praktyce jednak- nie wykonalne niestety....

Posted

Na szczęście co mnie bardzo cieszy Joko dobrze wygląda nie jest wychudzona ani nie boi się ręki więc myśle że nie traktowali jej tam źle chociaż tyle dobrze :)