jolka11 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Zakładam ,że ze zgłoszeniem wszystko w porządku.:p Znamy więc 4 psy z 12 :lol: Quote
NigdyNigdy Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 jolka11 napisał(a):Zakładam ,że ze zgłoszeniem wszystko w porządku.:p Znamy więc 4 psy z 12 :lol: Niestety, potwierdzenia nadal nie doszły.... :shake: Podejrzewam jednak, że to wina mojej poczty, bo list priorytetowy z Kielc też do mnie nie dotarł mimo, że został wysłany tydzień temu. Planuję zatem morderstwo na swoim listonoszu- lepiej niech wogóle nie przychodzi :diabloti: No, a w Łodzi chyba zrobię napad na p. Matyas'a - może będzie w stanie coś poradzić :razz: Quote
Elitesse Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 poprosze o stawke sznaucerow srednich pieprz i sol i miniatur czarno - srebrnych :modla: Quote
Musiałek Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 sznaucer średni pieprz i sól psy kl. młodych Exclusive Eaton Alarm Beskyd Gaudeamus Now or Never kl. pośrednia De Luxe Design Alarm Beskyd kl. championów Warm Winner Ze Zahrabske suki kl. młodych Bootsie Bohemia Cardinal Hera Imprese kl. pośrednia Nectarine Grand Calvera kl. otwarta Able Abigail Fortuna Moravia Daiquincy-Dream Ze Zahrabeske kl. chamionów Britle Bambi Alarm Beskyd Quote
Musiałek Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 sznaucer mini czarno-srebrny psy kl. baby Flik Male Usko kl. szczeniąt Dynamic Agape kl. młodych Xpresso z Dixie You're My Star z Dixie kl. pośrednia Chottans Vagabond For Mer suki kl. szczeniąt Darling Daya Agape kl. młodych Xtravagance z Dixie kl. pośrednia Love Me Kate Maly Kavalir Sasquehanna Rabaspier Brandy kl. otwarta Agnes Happy Mafian Filomena Rezlark kl. championów Noble Monument's Chech Challange Quote
Musiałek Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 I my się chwalimy :multi: Blue - CAC, CACIB, NDPwR, BOB Sheina - wybitnie obiecujące baby, zakwalifikowana do 5 BIS BABY (pudło zajęły 3 terriery :) ) ogólnie bardzo udana wystawa :multi: Quote
ktrebor Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ze szczątkowych informacji, które do mnie dotarły, to wiem, że Polacy poszaleli w grupie V. BOB dla Tabalugi Hannibal - shiba inu, Samoyeda z Chatangi i jakiegoś alaskan malamute. Quote
Musiałek Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 nie jakiegoś tylko BIAŁEGO Iron z Snieżnej Doliny :lol: i dostał II miejsce na grupie !!!! Quote
NigdyNigdy Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Musiałek']nie jakiegoś tylko BIAŁEGO Iron z Snieżnej Doliny :lol: i dostał II miejsce na grupie !!!! Z ust mi to Musiałku wyjęłaś :p Samojedka KISS ME AND LOVE ME Chatanga była z kolei trzecia na grupie - też piękny wynik :multi: Ogólnie, sporo polskich akcentów i zwycięstw. Wiem, że rasę wygrał również Dalmatyńczyk w polskich rękach- Lacrima Cristi Choco Mousse. Sporo też CAC'ów i CAJC'ów powędrowało do Polski. U nas plan minimum wykonany w 300% :p Pojechaliśmy po CAC'a dla Jagienki i V1 dla Bursztynka, a wróciliśmy z CAC'em, CACIB'em, BoB'em i piętnastym Best in Show Weteranów :sweetCyb: Co tu dużo mówić? Jestem szczęśliwa :p Quote
Musiałek Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 coż tu dużo mówić :lol: GRATULUJE !!!!! :lol: :lol: Quote
Elitesse Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 dziekuje Musialku :loveu: i gratuluje sukcesow !! :laola: Quote
HAWAN Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 GRATULUJE WSZYSTKIM WYGRANYM!!! tym bardziej że wcale Polaków tak dużo na tej wystawie nie było. My tez poszaleliśmy najpierw CAC i BOB na Klubówce, a potem CAC, CACIB i BOB na międzynarodówce. W dość licznej jak na hawańczyki stawce - także sukces podwójny. A czy ktoś może został wczoraj na finałach i mozę mi powiedzieć kto wszedł na pudło z gr. IX. Finały były bardzo późno i nie mieliśmy już czekać... Quote
dorotal Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Gratulacje :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Poprosze o stawke king charles spaniela( nie cavalier) i buldog francuski psy championy Quote
Musiałek Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 King Charles Spaniel psy kl. pośrednia Ozzy Macabeus Fapella Gray kl. otwarta Monty Luis Fapella Gray suki kl. otwarta Lady B. Ailli Fapella Gray Quote
Musiałek Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Buldożek Francuski psy kl. championów Olivier Haworita Spartacus Du Champagne Quote
jefta Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Czy mogłabym prosić o stawkę suczek beagle z otwartej, użytków i czempionów? Mogą być tylko imiona. Quote
Musiałek Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='jefta']Czy mogłabym prosić o stawkę suczek beagle z otwartej, użytków i czempionów? Mogą być tylko imiona. Beagle suki kl. otwarta Elle Haratana Forget-Me-Not Randavica kl. użytkowa Cherry Tri Studne Optima Tergy kl. championów Arca Z Panstvi Offenheim Dark Duchess Rabbit Run Nugetka Tergy Quote
blaira Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 A ja poprosze o staffik (staffordshire bull terrier) ciekawa jestem jakie psa tam zglaszaja :) pozdrawiam i GRATULACJE :multi::multi::multi: Quote
Musiałek Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='blaira']A ja poprosze o staffik (staffordshire bull terrier) ciekawa jestem jakie psa tam zglaszaja :) pozdrawiam i GRATULACJE :multi::multi::multi: Oj dużo tego !! psy kl. baby Alec Kissing Devil Arthur King Kissing Devil kl. szczeniąt Yeger Fransimo Bohemia kl. młodziezy Baldo z Moraviec Bluuber Invo Hercynia Bufalo Bill z Hostackeho Jarku Clayton Jayo Staff Cyrano Jayo Staff Diesel Wizard Bull Eager Elf Impossant Bohemia Flasch Fransimo Boy Robie The Bruce Fransimo Bohemia Tony the Bull Fransimo Bohemia Vagabond Fransimo Bohemia kl. pośrednia Bart Staff Komas Elvis Devoted Friend Quality Boy Fransimo Bohemia Russo's Ruffland Fransimo Bohemia kl. otwarta ADA OD Lhoteckeho Potoka Ares z Hostackeho Jarku Dustin Devoted Friend Master Blaster Fransimo Bohemia Oskar De La Hoya Daffodil Yellow Paulstaff Joe's Image At Trueoaks kl. championów Jacob ze Smiricke Zahrody Sharoc Fransimo Red Boy suki też chcesz ??? Quote
blaira Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 dziekuje Ci psy mi wystarcza...sie napisalas Kobito biedna...jeszcze raz dziekuje;) Quote
bety Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Może ktoś mi podać Akitę Amerykańską - psa z klasy weteranów - tylko. Z góry dziękuję :lol: :lol: :lol: Pzdr Quote
NigdyNigdy Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 bety napisał(a):Może ktoś mi podać Akitę Amerykańską - psa z klasy weteranów - tylko. Int. Ch. AJAX Akita-Park ;) Quote
bety Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 NigdyNigdy napisał(a):Int. Ch. AJAX Akita-Park ;) DZIĘKUJĘ BARDZO - tak też myślałam. :lol: :lol: :lol: Pzdr Quote
Recommended Posts