Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

HAWAN napisał(a):
Elitesse - Ty normalnie jesteś jak błyskawica - szybka i niezawodna;) :loveu: - dzięki za odpowiedź - a powiedz jeszcze ile płacisz?

w zeszlym roku placilam 25 eur za pierwszego i 20 eur za nastepne, w tym roku widzialam ze na specjalistyczna jest 35 eur za pierwszego czyli podrozalo :roll: nie wiem czy wszytkie kluby tak maja ale mysle ze podobne kwoty beda

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję slicznie - zakadam że jak mi nie odpiszą, to poprostu wysle zgłoszenie i zapŁacę w euro 25 za pierwszego i 20 za drugiego - tak jak mówisz - a najwyżej różnicę dopłacę na miejscu.
A jakby nas nie przyjęli - to poprosze o przeksięgowanie kwoty na poczet następnej CACIBÓWKI - i tyle.

Dziękuję jeszcze raz za pomoc.:buzi:

Posted

tak, tak - zgadza się zgłoszenia i kasa idzie gdzie indziej, ale jak mają juz pieniążki to mogą je przeksięgowac chyba? czy może lepiej nie ryzykować? i zapacić na miejscu - na pewno trochę więcej ale za to bezpiecznie. Chyba masz rację - ja, to taki w gorącej wodzie kąpany człek i za szybko chcę działać.

Posted

Elitesse napisał(a):
ja wiem tylko o klubie sznaucera - mozna zglaszac i ja jako ze nie jestem czlonkiem klubu place w euro, kolezanka z krakowa zapisana do ich klubu placi w koronach

Ja jestem członkiem kluba słowackiego cavaliera i kinga i place w euro. W tym klubie liczy sie tylko to czy jestes Slowakiem to placisz w koronach slowackich, Czesi placa w koronach czeskich, reszta w euro. Jesli jest czlonkiem klubu to mozesz zostac zwyciezca klubu albo klubowym championem

Posted

Elitesse te informacje o opłatach masz z ulotki od nich? Bo na stronie są tylko informacje o opłatach w koronach. Chce zrobić przelew żeby załapać się na 1 termin i chce się upewnić czy dobrze zapłacę (45 eur za pierwszego psa i 40 eur za nastepne).

• 1 month later...
Posted

HAWAN napisał(a):
Dostaliśmy wczoraj potwierdzenie z Bratyslavy - jedzie ktoś jeszcze na tą wystawę?

Dobre pytanie.... :lol:
Teoretycznie jedziemy.
Ale na razie tylko teoretycznie, bo zgłoszenia wysłałam w terminie za pośrednictwem TNT, wiem że dotarły i znam nazwisko osoby, która je odebrała, ale....
Słowacki związek nie raczył odpowiedzieć na żadnego z trzech mail'i z zapytaniem, czy psy są przyjęte :shake:
Pierwsze wrażenie wzorowe :roll:

Posted

NigdyNigdy napisał(a):
Dobre pytanie.... :lol:
Teoretycznie jedziemy.
Ale na razie tylko teoretycznie, bo zgłoszenia wysłałam w terminie za pośrednictwem TNT, wiem że dotarły i znam nazwisko osoby, która je odebrała, ale....
Słowacki związek nie raczył odpowiedzieć na żadnego z trzech mail'i z zapytaniem, czy psy są przyjęte :shake:
Pierwsze wrażenie wzorowe :roll:

Trzymam kciuki aby wszystko się wyjaśniło.
Myślałam ,że wybieracie się w sierpniu,a tu taka niespodzianka.:razz:

My już mamy potwierdzenie.:p

Posted

jolka11 napisał(a):
Trzymam kciuki aby wszystko się wyjaśniło.
Myślałam ,że wybieracie się w sierpniu,a tu taka niespodzianka.:razz:

Zdecydowałam w ostatnim niemal momencie ;)
Stwierdziłam, że trzeba próbowac ile wlezie- szczególnie jeśli chodzi o Bursztynka.
A Jagna, niech sobie zacznie walczyć jak najwcześniej- ewentualny nadmiar CAC'ów nikomu jeszcze nie zaszkodził, a niedobór czasem komplikuje plany ;)
Tak więc do Bratysławy i w maju i w sierpniu plus Kosice chcemy zahaczyć.
Co potem? Zależy od efektów w Talinie i na Słowacji :roll:

jolka11 napisał(a):
My już mamy potwierdzenie.:p

Czyli się widzimy? :multi:

Posted

NigdyNigdy - nie przejmuj się jeszcze zbytnio - związek słowacki ma to do siebie, ze zwykle późno zgoszenia wysyła, a jak zgłosiliście się w ostatniej chwili to pewnie i potwierdzenie będą wysyłać na końcu. Macie jeszcze czas. Ale dziwi mnie że na emiale nie odpisują? przed Trencinem odpisywali, więc myśle że należy ich "molestowac" emailem do oporu.
Natomiast nadal nie wiem jak tam dojechać, tzn. wiem tylce co z mapy wynika, ale jak to w rzeczywistości jest to nic.. a wiadomo ze na miejscu może być, różnie..

Posted

HAWAN napisał(a):
NigdyNigdy - nie przejmuj się jeszcze zbytnio - związek słowacki ma to do siebie, ze zwykle późno zgoszenia wysyła, a jak zgłosiliście się w ostatniej chwili to pewnie i potwierdzenie będą wysyłać na końcu. Macie jeszcze czas.

Dzięki za podniesienie na duchy HAWAN :)
W sumie, jeszcze o tej wystawie nie myślimy- po drodze mamy Opole, Dobre Miasto i Łódź, więc na razie nie ma paniki.
Zresztą- pewnie i tak nie będzie, bo podchodzę do tego raczej "lajtowo" ;)
Jak potwierdzą to pojedziemy, jak nie potwierdzą to... nie pojedziemy :p
Szkoda by tylko było, że zrezygnowałam z Płocka na rzecz Bratysławy.... :roll:

HAWAN napisał(a):
Natomiast nadal nie wiem jak tam dojechać, tzn. wiem tylce co z mapy wynika, ale jak to w rzeczywistości jest to nic.. a wiadomo ze na miejscu może być, różnie..

Ale dojechać, w sensie Słowacji, czy samej już Bratysławy?
Na mapie dojazd wygląda na prosty, a w razie czego mam nadzieję, że są tam jakieś oznakowania- w końcu to targi ;)
Będzie dobrze! :p

Posted

NigdyNigdy - nie rezygnuj z Bratyslavy - moze poporostu zadzwon, tam urzęduje bodajże Pan Matyas a On bardzo dobrze zna j. polski. Zresztą macie jeszcze czas... zyczę powodzenia na tych wszystkich wystawach przed - znaczy trzymam kciuki za Was. A co do dojazdu to chodzilo mi juz czy na miejscu, jak oznaczone dojazdy i czy miejsca na parkingach jest choc troche czy moze lepiej nie dojezdzac az na teren targów, ale Elitesse jak zwykle posłużyła dobrą wiadomością, to już wiem mniej wiem co i jak.
dzięki Elitesse.
Pozdrawiam

Posted

hale sa otoczone parkingiem wiec przy odrobinie szczescia mozna stanac pod samym wejsciem do swojej ale parking jest platny, tylko nie pamietam jzu ile ( 200 koron ?? )
dla tych ktorzy nie sa wygodniccy i moga przejsc kawalek albo sa skapi i nie chca placic za parking :evil_lol: polecam stawanie pod mostem zaraz przy wjezdzie na tereny wystawowe - ja mam to od 2 lat przetestowane - w cieniu za darmo i bez mandatow hihihi :)

Posted

HAWAN napisał(a):
NigdyNigdy - nie rezygnuj z Bratyslavy - moze poporostu zadzwon, tam urzęduje bodajże Pan Matyas a On bardzo dobrze zna j. polski. Zresztą macie jeszcze czas... zyczę powodzenia na tych wszystkich wystawach przed - znaczy trzymam kciuki za Was.

Dziękujemy HAWAN za pozytywną energię i rady :)
Może faktycznie do nich zadzwonię, ale to po długim weekendzie, jak zacznę myśleć o Bratysławie ;)

Elitesse, Tobie również dzięki za informacje- oby dane nam je było wykorzystać w praktyce :lol: