Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elitesse napisał(a):
obie rasy + angielskie cockery - Janekova Jana SK
amerykanskie cockery - Vitkova Viera SK
labladory, nova scotia, corly - Erdosne Balogh Zsuzsanna H
goldeny, flaty, chespeake - Fury Mijo CRO

Elitesse dzięki :)

Posted

Elitesse - jeszcze ja mam pytanie - kto sędziuje hawańczyki ( bichon havanese) ? i masz może jakieś namiary na online czy nalezy przez główną stronę związku słowackiego się zagłaszać?

Posted

HAWAN napisał(a):
Elitesse - jeszcze ja mam pytanie - kto sędziuje hawańczyki ( bichon havanese) ? i masz może jakieś namiary na online czy nalezy przez główną stronę związku słowackiego się zagłaszać?

Erdosne Balogh Zsuzsanna H

organizatorem jest SKJ
ardesu meilowego na ulotce nie ma, tylko adres pod ktory nalezy wyslac zgloszenia

Posted

Elitesse - dziękuję ślicznie :buzi: za informacje, uratowałaś moje 55 Eur:Cool!:.
Tak bardzo chcielismy jechać na tę wystawę, ale przy węgierskim sędzim, nie ma po co - nasze doswiadczenie pokazuje że nie ważne co sobą reprezentuje pies tylko kto go prowadzi:mad: Szkoda.

Pozdrawiam

Posted

[quote name='HAWAN']Elitesse - dziękuję ślicznie :buzi: za informacje, uratowałaś moje 55 Eur:Cool!:.
Tak bardzo chcielismy jechać na tę wystawę, ale przy węgierskim sędzim, nie ma po co - nasze doswiadczenie pokazuje że nie ważne co sobą reprezentuje pies tylko kto go prowadzi:mad: Szkoda.

Pozdrawiam
HAWAN jezeli chodzi o tę sędzinę Erdozsne Balogh Zsuzanna to jest bardzo kompetentną sędziną i nie patrzy nato kto prowadzi psa. Jest to bardzo uznana sędzina i wieloletni hodowca.
Ja wystawiałam swojego psa u tej Pani i moje wrażenia są bardzo pozytywne. Miła, kulturalna, sympatyczna i naprawdę wie co robi, jest bardzo kompetentna nawet jeżeli chodzi o rasy rzadkie i mało znane. więc jeżeli chodzi o sędziego to ja by jak najbardziej jechała :)

Posted

Jagoodka - mówisz? ja jakoś nie mam szczęścia:shake: a nie bawi mnie jazda 500 km a kosztów nie liczę aby mi ktoś znow powiedział że piękny pies ale niestety my tu jesteśmy gospodarzami. Ale nieistotne.
Obawiam się jeszcze jednego - Słowacy mają to do siebie że zmieniaja obsadę sędziowską wostatniej chwili - my jeszcze ani razu nie bylismy u tego sędziego który był podany do sędziowania.

Czyli zachęcasz mimo wszystko? może masz rację, jak nie spróbuję to się nie przekonam:cool3: a co tam.

Posted

nas jest zawsze kilka sztuk to przerzucają w zalezności od potrzeby, zreszta u nas tez tak jest, tyle tylko że u nas można zaprotestować a tam nie wypada:oops: :shake: . Ale za to ile atrakcji.

Posted

HAWAN napisał(a):

Czyli zachęcasz mimo wszystko? może masz rację, jak nie spróbuję to się nie przekonam:cool3: a co tam.

Zachęcam, zachęcam - naprawdę bardzo dobra sędzina :)
Ja bym się nie zastanawiała tylko jechała.
Napewno się nie zawiedziesz.

Posted

Słuchajcie - mam jeszcze jedno pytanko - a jak to jest z klubówką w Słowacji? w Bratysławie przy CACIBówce organizują tez kilka klubówek m.in. bichonów i tu moje pytanie - czy ja jako wystawca z polski, nie zapisany w żadnych klubach słowckich, mogę brac w niej udział?

Posted

aha, jeszcze - pisałalismy do ich klubu ale jakoś długo nie mam już odpowiedzi a I termin zgŁoszeń już tuż, tuż.
A jeżeli można się zgŁosić to jak oni kasują - w euro czy w koronach? na stronie jest tylko kwota w koronach, a odpowiedzi ni ma...