Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 390
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciekawi mnie fakt, że ta informacja została podana od pracownika O/Rz. czyzby naprawde nikt z O/Rz. nie zaglądał na www innych oddziałow? dlaczego wciska nam się taka ciemnote...?
Bo, jezeli nie chca podac lub z innych względów nie moga - to przeciez mozna powiedziec, napisać. a nie opowiadac ludziom głupoty. Osmieszaja się i tyle...

pzdr.

Posted

M&S napisał(a):
owszem, ośmieszają.....pewnie nie chce im się wstawiać, bo to trochę czasu zajmuje.

Zastanawialiśmy się czy nie zadzwonić jeszcze innego dnia w godzinach pracy oddziału... może będzie ktoś bardziej kompetentny i udzieli rzeczowej odpowiedzi, a nie stwierdzi, że gadamy głupoty :roll:

Posted

[quote name='Agad19']A może wcześniej udałoby się złapać w obiektyw średniaka czarnego ? ;-)

Myślę że nie będzie problemu :) a w jakiej klasie startujecie ??

AnAn

Nie odpisałaś mi ....

[quote name='Asiaczek']Ja tez dzisiaj dostałam potwierdzenie:)

My jeszcze nie .... Trochę to dziwne....

Posted

[quote name='Riven']
AnAn

Nie odpisałaś mi ....

A możesz mi jeszcze raz napisać gdzie i kiedy (w jaki dzień i o której) się wystawiacie? Bo ja się gubię już :D

Jak coś to w sobotę pewnie będę z siostrą, więc będą dwa aparaty ;]

Posted

bobroska. napisał(a):
Dostaliśmy potwierdzenie wczoraj - macie na nim napisane coś dot. wpłaty? Zapłaciłam w ostatnim terminie i nie wiem, czy zaksięgowali. ;/

Ja wpłaciłam ponad miesiąc temu i nie ma żadnej wzmianki odnośnie wpłaty na potwierdzeniu zgłoszenia.

Posted

[quote name='bobroska.']Dostaliśmy potwierdzenie wczoraj - macie na nim napisane coś dot. wpłaty? Zapłaciłam w ostatnim terminie i nie wiem, czy zaksięgowali. ;/
Zaksięgowanie wpłaty można sprawdzić tylko u nich na stronie ( w wykazie zgłoszeń, trzeba wpisać nazwisko i e-mail). Wtedy wyskoczą Ci nazwy psów, które zgłosiłaś,płeć, klasa, numer zgłoszenia oraz opłata.
http://www.zkwp.rzeszow.pl/form2011/form2011_spr.php

Posted

AnAn napisał(a):
A możesz mi jeszcze raz napisać gdzie i kiedy (w jaki dzień i o której) się wystawiacie? Bo ja się gubię już :D

Ring 17, godzina 10 :) samiec kl Championów i suka z pośredniej

Posted

Zapomniałam dodać, że będę posiadać aparat ( lustrzankę) jeżeli ktoś będzie chciał, chętnie zrobie fotke psiakowi. Mam pewną wprawe w fotografowaniu zwierząt, bo mam własne psy.

Posted

[quote name='AnAn']A możesz mi jeszcze raz napisać gdzie i kiedy (w jaki dzień i o której) się wystawiacie? Bo ja się gubię już :D

AnAn - jak dobrze rozumiem będziesz w sobotę robić zdjęcia dogomaniakom??? Może znajdziesz czas - godzina 10.40, ring IX pani M.Hałas, Leonbergery psy klasa szczeniąt ??? Zaczyna się ocenianie od jednego pieska baby, a potem wchodzą dwa szczeniaki. W ogóle za wszystkie zdjęcia leonbergerów podczas oceny z góry dziękuję, to bym wrzuciła na forum Leonbergerów, jesli się zgodzisz.

Posted

[quote name='McDzik']AnAn - jak dobrze rozumiem będziesz w sobotę robić zdjęcia dogomaniakom??? Może znajdziesz czas - godzina 10.40, ring IX pani M.Hałas, Leonbergery psy klasa szczeniąt ??? Zaczyna się ocenianie od jednego pieska baby, a potem wchodzą dwa szczeniaki. W ogóle za wszystkie zdjęcia leonbergerów podczas oceny z góry dziękuję, to bym wrzuciła na forum Leonbergerów, jesli się zgodzisz.
Oki, jeśli się nie pogubię :D
Ale nie obiecuję, że zdjęcia będą cudowne, bo z tego co wiem to dosyć ciemno na hali jest ;)

Posted

bezag napisał(a):
Zapomniałam dodać, że będę posiadać aparat ( lustrzankę) jeżeli ktoś będzie chciał, chętnie zrobie fotke psiakowi. Mam pewną wprawe w fotografowaniu zwierząt, bo mam własne psy.

Jeśli wpadnie Ci w kadr złota cocker spanielka z klasy młodzieży, to byłoby super. Ring XI, cockery zaczynają się o 10, jest 7 psów, a potem od razu klasa młodzieży suczek.

Posted

Foxowa napisał(a):
My już zgłoszeni na niedziele.
W sobotę wpadam w roli fotografa

Czy byłabyś w stanie ofocić mi :Niedziela
Ring XVII

• 12:15 - Hawańczyk/Havanese
  • 13:30 - Shih Tzu/Shih Tzu

Najbardziej zależy mi na Hawańczykach :razz:
Jak przyjadę do rodziny do Mielca odwdzięczę się :p

Posted

cockermanka napisał(a):
Jeśli wpadnie Ci w kadr złota cocker spanielka z klasy młodzieży, to byłoby super. Ring XI, cockery zaczynają się o 10, jest 7 psów, a potem od razu klasa młodzieży suczek.

Postaram się być na czas, bo dojeżdżam z Sanoka.

Posted

AnAn napisał(a):
Oki, jeśli się nie pogubię :D
Ale nie obiecuję, że zdjęcia będą cudowne, bo z tego co wiem to dosyć ciemno na hali jest ;)

Rozumiem, na hali zawsze są gorszej jakości, nie oczekuję cudów tylko pamiątki z ringu :)

Posted

Hawanka napisał(a):
Czy byłabyś w stanie ofocić mi :Niedziela
Ring XVII

• 12:15 - Hawańczyk/Havanese
  • 13:30 - Shih Tzu/Shih Tzu

Najbardziej zależy mi na Hawańczykach :razz:
Jak przyjadę do rodziny do Mielca odwdzięczę się :p

To akurat po grzywkach więc spróbuje zrobić, ale nie obiecuje bo mam spaniele tybetańskie jeszcze odwiedzić :)

A ty do tego Mielca przez Antarktydę się wybierasz? :diabloti::mad:

To zbieram zamówienia foto na jutro :evil_lol:
Setery, cairny, co jeszcze? :cool3: