Onaya Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 A spis wystawców? Nie widzę go, czy jeszcze nie dodali? ;) Quote
Guest Lotty Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Uwaga. Zmiana sędziego: Z przyczyn niezależnych od Organizatorów nastąpiła zmiana sędziego, za Pana [FONT=Verdana]Luiz Francisco Tiradentes De Abreu (BRA) [/FONT]będzą sędziować: w sobotę -11.02.2012 r. Pani Małgorzata Sowińska (Pl) Ring IV, w niedzielę -12.02.2012 r. Pan Zygmunt Jakubowski (Pl) Ring XVI, Quote
szrek Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Onaya napisał(a):A spis wystawców? Nie widzę go, czy jeszcze nie dodali? ;) jeszcze nie dali Quote
Asiaczek Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 lINK DO PLANU SĘDZIOWANIA:) http://www.zkwp.rzeszow.pl/zkwp/index.php?option=com_content&task=view&id=286&Itemid=81 pZDR. Quote
McDzik Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 A dadzą? :D Czy to jakaś tajna informacja z kim konkurujemy? :D Quote
szrek Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 może szykują jakąś niespodziankę ,albo budują napięcie :lol: Quote
Guest Lotty Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Wątpię, że dadzą, gdyby mieli dać to już by był na stronie. Quote
szysz Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Jeśli by ktoś miał czas i mógłby zrobić fotki w sobotę o 12.30 na ringu I naszemu bejbikowi DSPP Elmo? Nakłada nam się idealnie wiemarka z DSPP i się nie rozdwoimy z aparatem... I jeszcze pytanie, czy jak sprawdzacie status zgłoszenia to wyświetlają wam się opłaty/potwierdzenie? Quote
szrek Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 I jeszcze pytanie, czy jak sprawdzacie status zgłoszenia to wyświetlają wam się opłaty/potwierdzenie?[/QUOTE] nie tylko napis wkrótce :) Quote
szrek Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 no nic nie pozostało , myślę że jutro powinno być w skrzynce :) Quote
Lofty Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 szysz napisał(a):No to czekamy na potwierdzenia :) Ja mam info zapłacone:) Quote
szrek Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 na wszelki wypadek wydrukuję sobie potwierdzenie wpłaty Quote
izabela.szczepaniak Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 A ja jak można o Dog de Bordeaux głównie kl. młodzieży Quote
Magda & Zicko Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 a jest ktoś z odziału rzeszowskiego ? bo nie można się dodzwonić do oddziału.. a pies jest wrzucony nie do tej klasy do trzeba.. Quote
Asiaczek Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Lotty napisał(a):Wątpię, że dadzą, gdyby mieli dać to już by był na stronie. A w ubiegłym roku spis wystawców byl na stronie PRZED wystawą...? Bo ja nie pamiętam... pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 AnkaW napisał(a):Zawsze był i chyba jeszcze plan ringów Dzięki:) pzdr. Quote
AnAn Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 szysz napisał(a):Jeśli by ktoś miał czas i mógłby zrobić fotki w sobotę o 12.30 na ringu I naszemu bejbikowi DSPP Elmo? Nakłada nam się idealnie wiemarka z DSPP i się nie rozdwoimy z aparatem... Ja prawdopodobnie będę całą sobotę i niedzielę jako fotomejker, więc mogłabym porobić jakieś zdjęcia, tyle że się nie orientuję który ring jest który :D Ale jakoś spróbuję się ogarnąć, i jakby coś to piszcie do mnie po wystawie w sprawie zdjęć ; ) Quote
szysz Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 AnAn napisał(a):Ale jakoś spróbuję się ogarnąć, i jakby coś to piszcie do mnie po wystawie w sprawie zdjęć ; ) To będzie ten sam ring co Berneński Pies Pasterski :) Będzie łatwiej znaleźć ;) Quote
bobroska. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Co to ma być?? Czemu nie ma planu wystawców? Quote
Recommended Posts