Asiaczek Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 trusek napisał(a):Asiu, czy ten bus na sobotę, czy niedzielę? Jeżeli to do mnie to tylko na sobotę:) pzdr. Quote
Estowa Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 My będziemy w niedzielę. Jeśli ktoś potrzebuje pomocy w handlingu.... :) Quote
Chefrenek Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Czy ktoś jedzie na niedzielę z Warszawy i mógłby zabrać dwie osoby z dwoma małymi psami? Quote
Casablanca Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Może ktoś by przejeżdżał przez Chojnice lub okolice (pomorze) i zabrałby jedną osobę z chihuahuą? :) Quote
jovi Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Czy ktoś z okolic Bydgoszczy/Torunia/Inowrocławia jedzie na niedzielę albo chciałby jechać ? Quote
cockermanka Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Hmm..może trzeba przemyśleć tę wystawę... Quote
szysz Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 My ćwiczymy z naszym malutkim "baby" :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 szysz - ciutke przód za bardzo do przodu, no i nie wiem, jak z ogonem w Twojej rasie:) pzdr. Quote
cockermanka Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Troszkę konik na biegunach się zrobił ;) Quote
szysz Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Wiem, że przednie łapy za bardzo do przodu poszły, pierwszy raz stał w ogóle a ma 4,5 miesiąca, ogon zwisa luźno :) Niektórzy w ogóle nie ustawiają :) Nie jest źle, ma jeszcze dużo czasu na naukę. Ale dzięki za opinie :) Quote
Asiaczek Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 cockermanka napisał(a):Troszkę konik na biegunach się zrobił ;) Dobre okreslenie:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 My juz albo dopiero zgłoszeni i opłaceni:) pzdr. Quote
Onaya Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 My będziemy w niedzielę ;) Poszukuję psa do konkurencji Młody Prezenter dla mojej siostry, która będzie debiutować! Najlepiej coś małego/średniego i niezbyt trudnego w "obsłudze" :evil_lol: Ja planuję iść ze swoim aussie, ale w gruncie rzeczy jakby i dla mnie się coś znalazło to chętnie wystąpię z czymś innym niż mój diabełek :) Quote
M&S Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Asiaczek napisał(a):My juz albo dopiero zgłoszeni i opłaceni:) pzdr. My jeszcze nie..... Quote
Banshee. Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Miałby ktoś do użyczenia psa na mp na sobotę? Tylko coś dużego, bo przecież takie są wymagania sędziny... Quote
Monalisa4 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Szukam jakiegoś niedrogiego hotelu w pobliżu wystawy !!! zna ktoś? Quote
nadpilickiebestyjki Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 mam wolne miejsce na sobotę, koszt paliwa i parkingu do podziału, więc im więcej osób tym taniej (oczywiście w granicach rozsądku ) - może być z dużym psiakiem - mamy wolny duuży bagażnik :) jedziemy przez Radom w kierunku Rzeszowa, ale ewentualne nieduże modyfikacje trasy wchodzą w grę :) jak coś to pisać na maila bestia70 (at) wp.pl Quote
Onaya Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Poszukuję psiaka do MP na debiut dla siostry! Najlepiej coś małego, ale pójdzie i z dużym :) Dość pilne, bo termin zgłoszeń goni, a pod koniec tygodnia wyjeżdżam i nie będę miała dostępu do internetu. Na niedzielę. Quote
Asiaczek Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='nadpilickiebestyjki']mam wolne miejsce na sobotę, koszt paliwa i parkingu do podziału, więc im więcej osób tym taniej (oczywiście w granicach rozsądku ) - może być z dużym psiakiem - mamy wolny duuży bagażnik :) jedziemy przez Radom w kierunku Rzeszowa, ale ewentualne nieduże modyfikacje trasy wchodzą w grę :) jak coś to pisać na maila bestia70 (at) wp.pl[/QUOTE] Tirka tez będzie w Rz.|? pzdr. Quote
jovi Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 A na niedzielę z Warszawy może ktoś miejsce ma ? Quote
dzasti Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 co prawda założyłam już temat.... ale może ma ktoś wolne miejsce na sobotę na 1 osobę z małym psem? z okolic Trójmiasta... a konretnie z Tczewa Quote
Coyote Ugly FCI Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 oferuję sesje w dniu wystawy więcej na www lub pw http://coyote-ugly.pl/pl/oferta.html Quote
owczarek'ab Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Koleżanka szuka psa na Młodego Prezentera, obojętnie jaki dzień. Najlepiej średni/duży pies ;) Quote
Recommended Posts