Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 390
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem, że przednie łapy za bardzo do przodu poszły, pierwszy raz stał w ogóle a ma 4,5 miesiąca, ogon zwisa luźno :) Niektórzy w ogóle nie ustawiają :) Nie jest źle, ma jeszcze dużo czasu na naukę. Ale dzięki za opinie :)

Posted

My będziemy w niedzielę ;)

Poszukuję psa do konkurencji Młody Prezenter dla mojej siostry, która będzie debiutować! Najlepiej coś małego/średniego i niezbyt trudnego w "obsłudze" :evil_lol: Ja planuję iść ze swoim aussie, ale w gruncie rzeczy jakby i dla mnie się coś znalazło to chętnie wystąpię z czymś innym niż mój diabełek :)

Posted

mam wolne miejsce na sobotę, koszt paliwa i parkingu do podziału, więc im więcej osób tym taniej (oczywiście w granicach rozsądku ) - może być z dużym psiakiem - mamy wolny duuży bagażnik :) jedziemy przez Radom w kierunku Rzeszowa, ale ewentualne nieduże modyfikacje trasy wchodzą w grę :) jak coś to pisać na maila bestia70 (at) wp.pl

Posted

Poszukuję psiaka do MP na debiut dla siostry! Najlepiej coś małego, ale pójdzie i z dużym :) Dość pilne, bo termin zgłoszeń goni, a pod koniec tygodnia wyjeżdżam i nie będę miała dostępu do internetu.
Na niedzielę.

Posted

[quote name='nadpilickiebestyjki']mam wolne miejsce na sobotę, koszt paliwa i parkingu do podziału, więc im więcej osób tym taniej (oczywiście w granicach rozsądku ) - może być z dużym psiakiem - mamy wolny duuży bagażnik :) jedziemy przez Radom w kierunku Rzeszowa, ale ewentualne nieduże modyfikacje trasy wchodzą w grę :) jak coś to pisać na maila bestia70 (at) wp.pl[/QUOTE]
Tirka tez będzie w Rz.|?

pzdr.

Posted

co prawda założyłam już temat.... ale może ma ktoś wolne miejsce na sobotę na 1 osobę z małym psem? z okolic Trójmiasta... a konretnie z Tczewa