Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry wszystkim

W ten weekend pracowaliśmy - oto efekty
sobotni relacja:
www.podajlape.pl/aktualnosci/315/V-Miedzynarodowa-Wystawa-Psow-Rasowych-w-Rzeszowie-wyniki-i-zdjecia-dzien-I-11-02-2012.php

z niedzieli prosimy o cierpliwość, musimy odpocząć :)

Piekne psy wygrywały.
10 z BIS zachwycająca

W ogóle gratulujemy wszystkim zwycięzcom i zadowolonym, którzy osiągnęli to co sobie zaplanowali - również

• Replies 390
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja się pochwale, dzieciątko z naszej hodowli :cool3: PRYMULKA From Hesperyd's Garden, v1 i BOB Baby , jakby komuś w obiketyw wpadł shih tzu z BIS Baby, albo suńka shih tzu z BOG IX będe wdzięczna :cool3::eviltong:

Posted

AbraCadabra napisał(a):
To ja się pochwale, dzieciątko z naszej hodowli :cool3: PRYMULKA From Hesperyd's Garden, v1 i BOB Baby , jakby komuś w obiketyw wpadł shih tzu z BIS Baby, albo suńka shih tzu z BOG IX będe wdzięczna :cool3::eviltong:

gratulacje !!!!!!

Posted

AnAn napisał(a):
A teraz proszę mi się przyznać, kogo dzisiaj na cockerach angielskich spotkałam :p Zaraz zdjęcia poobrabiam i coś tu powrzucam, a poza tym pewnie wszystkie zdjęcia z wystawy dzisiaj albo jutro wrzucę na picasę i wkleję tu linka ; )
Mnie, mnie :D z małą złotą dziewuszką :D
bardzo byśmy były wdzięczne za fotki :cool3:

Posted

AbraCadabra napisał(a):

Przejrzę u siebie... :)
Miło było poznać :))

Posted

[quote name='Frytela']U nas:
Cardiganka - RE-KONTRA DELLBENQ gaucho - BOB Puppy!!

Beagle:
Jackpot Simpatica PS - dosk, 2/4;
Touch Of An Angel Simpatica PS - wo, BOS Baby
Natalie Fabolous Girl Simpatica PS- dosk, 2/4
i największa niespodzianka i zaskoczenie....
Got To B SNOOP DOG - BOB BABY, BEST IN SHOW BABY! - to był bardzo udany debiut, małego nieznośnego Audiego, który jest zaciekawiony wszystkim tylko nie staniem :)

[quote name='mrau']Gratuluję wszystkim wystawiającym!! :)

I ja się pochwalę, a co :))

Moje zakręcone dziecko - curly coated retriever Lola czyli Saxonholme Eoa, klasa otwarta po raz pierwszy, dosk1 CWC CACIB BOS BOB! Skończyła Championat Polski i rozpoczęła, w wieku 2 lat, Interchampionat :DD

Moja półwnuczka Ala czyli WILDEST ALICE FROM THE FLAMES z BasiSfory - flat coated retriever - na swojej pierwszej wystawie zdobyła, klasa szczeniąt, wo1/2!!

Dumna to mało powiedziane :))

I przy okazji od razu zapytam czy ktoś może tych moich dziewczyn nie uchwycił na fotkach? :)

[quote name='Estowa']My skromnie:
UNCAS z Puli Szczęścia bdb2/3

[quote name='AbraCadabra']To ja się pochwale, dzieciątko z naszej hodowli :cool3: PRYMULKA From Hesperyd's Garden, v1 i BOB Baby , jakby komuś w obiketyw wpadł shih tzu z BIS Baby, albo suńka shih tzu z BOG IX będe wdzięczna :cool3::eviltong:
Gratulacje!!!!

pzdr.

Posted

Ciapkowa. napisał(a):
uchwycił ktoś może zdjęcia z MP dziewczyny w kucyku, z goldenem w leginsach i tunice biało-czarnej? byłabym wdzięczna za jakieś zdjęcia :)

Ponawiam :) byłam w niedzielę

Posted

AbraCadabra napisał(a):
Masz ;) i to moje dziecko ;) jeśli nie masz nic przeciwk to kradnę fotkę ;)

Kradnij, kradnij :) Tylko szybko, żeby Cię ACTA nie złapało :evil_lol:

Posted

Gratulacje dla wszystkich zadowolonych! :)

My też zadowoleni i to bardzo :) :

Ptysia (Flaire KARPATKA), klasa pośrednia, ocena doskonała, lokata I, CWC, Zw., CACIB.
Fraser (Stirling SKEANDHU), klasa championów, ocena doskonała, lokata I, CWC, Zw., CACIB, BOG, BIG IV.

A para hodowlana z nich złożona BIS II. :)

Niestety, o dwa dni za wcześnie aby Ptysia mogła zakończyć (w wieku 21 miesięcy) dorosły championat rozpoczęty w Sopocie. :( W ubiegłym roku ta wystawa była później; przez wcześniejszy termin w tym roku zbiegła się z Bydgoszczą, a w przyszły weekend nie ma gdzie jechać. :(

Posted

[quote name='AnAn']Wrzucam zdjęcia z niedzieli na picasie - powinny działać. To wszystkie które zrobiłam w niedzielę, jak ktoś widzi siebie, to śmiało bierzcie ;)
https://picasaweb.google.com/100705809328348582536/12Lutego12VMWPRRzW?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMWvi77T0aqo-AE&feat=directlinkWielkie dzięki za superowe fotki mojego złotka :Cool!: Czy mogę "ukraść" co nieco na naszą stronkę? (I jak podpisać autorkę zdjęć?) :cool3: