tanitka Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 za dzisiejszą sterylkę, oby wszystko pięknie poszło :) Quote
Moniasek Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 sucz po sterylce. Nastraszyła podobno wetów, bo przestała w trakcie oddychać i musieli ją pompować. Ale szybko się wybudziła i już wszystko ok. Trochę popiskuje sobie. Niestety musiałam dopłacić 25 zł za kołnierz, bo okazało się że koleżanka nie dowiozła do lecznicy. Szukamy transportu z północy na południe. Quote
tanitka Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Niech dochodzi kochana do siebie szybko :). 25 zł dopłacimy i szukamy transportu. Quote
Moniasek Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Jest niespokojna ale wszystko ok. Całą noc się kręciła. Rano na spacerku była bezproblemowo. Quote
kinga Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Oj, to się cieszę ;-). teraz już pójdzie z górki. Quote
Moniasek Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 W porzadku. Apetyt ma, trochę wkurza ją kołnierz. Więc jak jestem z nią w pokoju to chodzi bez. Dziś byłam na zastrzyku (antybiotyk). Wet mówi, że ładnie się goi ale trzeba smarować od czasu do czasu rivanolem. No i za tydzień w piątek lub sobotę można ściągać szwy. Quote
Moniasek Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Jest szansa na transport. Moi nowi uczniowie mają do adopcji labka ze Śląska. Jak się uda zgrać wszystko w czasie to pan od wyżełki podwiózłby labka do Łodzi a pan od labka zabrałby wyżełkę z Gdańska do Łodzi i tam by się wymienili adoptowanymi :) Trzymajcie kciuki. Quote
Moniasek Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Tak, nastąpiła już wymiana :) Trzeba skontaktować się z panem, bo podobno był w szoku że pies w kołnierzu, że po sterylizacji coś jeszcze z nią trzeba robić. Tzn ja i tak pewnie zadzwonię tak za 4 godziny jak już nie będą w drodze, żeby zapytać. Quote
tanitka Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 ha, ha, o kurcze ale chyba sobie poradzi ;) Quote
Moniasek Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Dziewczynka w nowym domu, Pan przeszczęśliwy :) Quote
tanitka Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Czy sunia aklimatyzuje się w Katowicach? :) Quote
Moniasek Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Rozmawiałam rano z panem i wszystko było ok. Dziś mieli do pracy iść razem :) Quote
kinga Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Moniasek napisał(a):Rozmawiałam rano z panem i wszystko było ok. Dziś mieli do pracy iść razem :) Będzie wyżeł użytkowy :evil_lol:. Quote
margaret Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 ch etnie też bym pochodziła do pracy z psem :) ale się cieszę że Anielica ma dom!!! super akcja ! Quote
Moniasek Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Wczoraj dzwonił do mnie pan i zdał relację. Są bardzo z niej zadowoleni, że jest taka kochana, przytulasta i aż się wzruszyłam :) Quote
Ati Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 tak w ogole, to cala robote wykonaly dziewczynki od seterow: Monia, Goszka- dziekujemy w imieniu Anielki i swoim za taka super wspolprace Quote
Recommended Posts