Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sucz po sterylce. Nastraszyła podobno wetów, bo przestała w trakcie oddychać i musieli ją pompować. Ale szybko się wybudziła i już wszystko ok. Trochę popiskuje sobie.
Niestety musiałam dopłacić 25 zł za kołnierz, bo okazało się że koleżanka nie dowiozła do lecznicy. Szukamy transportu z północy na południe.

Posted

W porzadku. Apetyt ma, trochę wkurza ją kołnierz. Więc jak jestem z nią w pokoju to chodzi bez.
Dziś byłam na zastrzyku (antybiotyk). Wet mówi, że ładnie się goi ale trzeba smarować od czasu do czasu rivanolem. No i za tydzień w piątek lub sobotę można ściągać szwy.

Posted

Jest szansa na transport. Moi nowi uczniowie mają do adopcji labka ze Śląska. Jak się uda zgrać wszystko w czasie to pan od wyżełki podwiózłby labka do Łodzi a pan od labka zabrałby wyżełkę z Gdańska do Łodzi i tam by się wymienili adoptowanymi :) Trzymajcie kciuki.

Posted

Tak, nastąpiła już wymiana :)
Trzeba skontaktować się z panem, bo podobno był w szoku że pies w kołnierzu, że po sterylizacji coś jeszcze z nią trzeba robić. Tzn ja i tak pewnie zadzwonię tak za 4 godziny jak już nie będą w drodze, żeby zapytać.