Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

soboz4 napisał(a):
śliczne te allegra robisz, weszłaś już na szczebel mistrzowski!

serio tak uważasz?:oops: Mnie tam się wydają takie same, ale nie chce mi się kombinować, wszystko robię z automatu :D

Posted

Dodałam Bruna na katowicki wątek, zrobiłam mu też nową kartę na stronie schroniska.

Z tym ogonem to on ma problem od samego początku. Miejsce do robienia zdjęć, po jego, wizycie wyglądało tak ;) :

Ciężka sprawa... Do tego on cały czas majta tym ogonem na prawo i lewo i rozwala go sobie non stop.

Posted

łoo wygląda jak ... ehh nie mówię nawet
Ale z dobrych wieści ostatnio obyło się bez zakrwawionej odzieży- unikamy ciasnych pomieszczeń w których Bruno obija ogonem wszędzei
Ale nie mam pomysłu z tym ogonem.... przywiązać mu do łapy:evil_lol:

Posted

saphira18 napisał(a):
.... przywiązać mu do łapy:evil_lol:

niezły pomysł saphira :evil_lol:

A on ściąga z ogona jak ma na nim jakiś materiał naprzykład? Bo jak nie, to można by mu zrobić opatrunek i przywiązać coś w rodzaju skarpety...

Posted

wiem jak Gaja zawsze wali ogonem o wszystko i ile sińców mi juz narobiła, po prostu trzeba bardzo uważać i nie przebywać w miejscach gdzie mógłby uderzać ogonem, bandażowanie jest tylko na krótką chwilę, w boksie na pewno zje bandaż, a na spacerze w lesie nie ma gdzie obić ogona

Posted

czwartek 22.12.2011

Wyszalał się wczoraj Bruno. Wybieg wolny, Towarzyszka zabaw też- jak tu nie szaleć... oto dowód

[video]https://picasaweb.google.com/118380588009733343934/Bruno11611115Roku20Kg57Cm28102011RAnnaPiotrowska#5 689003784284490594[/video]

niestety mam małe problemy z dodaniem tutaj filmiku;)
Bruno już tak nie łapie podczas zabawy (chyba wcześniej wyładował się na Kesi... ale ona to lubi:lol:)

nie wiem jak ale są razem w boksie... mam nadzieję że Bruno daje ci zjeść w spokoju Kesula bo jedzenia to on pilnuje.... przed czworonogami
juź 3 raz załatwił się w tym samym miejscu:evil_lol: za płotem wybrał i koniec...

Pewne zachowania bierze od Kesuli;) np. ona lubi podchodzić na pieszczoty... on to widzi to czemu też nie podejdzie;)

a tu widać że można go męczyć:D test - zdany!

Do zobaczenia za tydzień Bruno!

a i ogon niestety obijał się wczoraj... ale krwi było mniej (przynajmniej na mnie;) )