fizia Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Trzymaj się malutki!! oby jutro był już lepszy dzień! Quote
sylwiaso Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Cioteczki jestem tu z FB serce pęka!!!będę zaglądać i pomogę finansowo. Quote
paulinken Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Jestem i ja u maleństwa. Mogę się dorzucić na karmę czy coś. Quote
fizia Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Jest na stronie mikropsiaków :) http://mikropsy.pl/index.php?option=com_k2&view=itemlist&layout=category&task=category&id=1&Itemid=42 Quote
ewa36 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Zapisuję się u starowiny. Serce pęka. Chyba już lepiej żeby spokojnie bez bólu odeszło niz tak się poniewiarało i cierpiało. Co wyobtaząją sobie ludzie oddający staruszki do schroniska ? Quote
Katarzyna_warszawa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Witam, węzmę staruszka na domowe DT tylko za koszty utrzymania ( ok 150zł/ miesiąc - psy karmię gotowanym kurczakiem z suchą karmą lub ryżem) bo mam juz swjego psa i kota i nie stac mnie na utrzymanie kolejnego futrzaka a patrzec na niego nie mogę jak tam tak siedzi nr tel wysyłam na priv do Aga-ta Dawać mi go tu szybko tego Dziadziunia !!!!!! :) Quote
Katarzyna_warszawa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 poprawka : znalazłam nr do Aga-ta wysłałam esa. Quote
fizia Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 oj maluchu, musi być dobrze!! na dzisiaj popołudniu na FB ktoś oferował transport do Warszawy http://www.facebook.com/profile.php?id=100000610361882 Marysia Karwowska Mogę zabrać pieska z Krakowa do Warszawy w najbliższy wtorek po południu. Quote
BeataDz Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Zapisuję wątek, :kciuki::kciuki::kciuki: za staruszka. Quote
Panca Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 jezaaaaaa ale czad!!!!!!mam nadzieje ze sie wszystko uda !!!!!! Quote
fizia Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Najważniejsze, żeby udało Mu się opuścić ten zimny boks.. Quote
fizia Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Wierzę, że Święta dziadeczek spędzi już w cieple i spokoju - z całego serca Mu tego życzę. Tyle ludzi Mu kibicuje, na FB kciuki mocno zaciśnięte :) musi się udać :) to kolejne wpisy na wydarzeniu: Barbara Ludwikiewicz Przewodnik Rzym Serce mnie boli jak patrze na te sierote! Litosci! Przeciez to zywe stworzenie, ktore cierpi.Wystarczy cieply kat i troche czulosci. Ivona Vepa psy czasami trzesa sie zbolu ....czy widzial go vet ? Eko-Animals Klub Udostępniam. Oby się udało. Anna Sternicka Aniu daj koniecznie znac jak juz bedzie poza schroniskiem!!! oraz dajcie znac czy organizujecie jakas zbiorke dla niego.pzdr! Marzena Skarbek-Kiełłczewska jesteście wspaniałe , dziewczyny Majka Gałecka rozesłałam Dziadzia i na grupy Anna Maciocha udostepnilam i zapraszam znajomych Ewa Rzeuska O mój Boże ........ serce pęka. Proszę znajdźmy my dom lub uwolnijmy go - on nie rozumie, dlaczego się tam znalazł. Urszula Fuhrmann Jak mu można pomóc nie mogąc dać mu domu? Barbara Małgorzata Śpiewak udostępniam,na razie tyle mogę Iwona Bel Serce mi rośnie ,kiedy czytam tE wiadomości od WAS ,jesteście wspaniali że chcecie pomagać w rózny sposób,-jest tyle jeszcze psiaków i kotów które niechciane,porzucone czekają z wytęsknieniem na odrobinę czułości. Ja dorzucam choć cząstkę pomocy........UDOSTĘPNIAM.....i przekazuję do przyjaciół. Joanna Jabłońska Udostępniłam psinka Aleksandra Burla-Nowak ja tez udostepniam - jak mozna pomoc? pewnie finansowo...(wiem,ze oczywiscie dom jest najwaznejszy...) gdzie wplacac ? Sofia Poprawa Udostepniam!!!Dziadziunio kochany! Grażyna Zawisza-Sobieszek Dziaduleczek udostępniony.Powodzenia. Grażyna Wilk udostępniam i błagam kogoś z dobrym sercem o serce dla tej psiej Bidulki ! ja już mam taka jedną bidulkę Grażyna Mk Gdyby u nas nie było takiego przepełnienia dalibyśmy mu tymczas na kanapie :(Ten psiak potrzebuje ciepłego ,spokojnego kąta :) Urszula Fuhrmann Widziałam, na Dogomanii, że znalazła się jakaś dobra dusza, które by dała domek tymczasowy!!!! Proszę napiszcie, gdzie słać wsparcie finansowe!!! :) Joanna Jabłońska Świetne wiadomości! :) Mam nadzieję, że dobre duszyczki wesprą finansowo dt! Quote
fizia Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Joanna z Fb zaproponowała, żeby dziadeczka nazwać MILUŚ :) Co Wy na to? Quote
ataK Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Śliczne imię - nosi je pluszowy miś mojej najmłodszej córki i jest przesłodki, jak nasz staruszek :) Quote
Aga-ta Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 fizia napisał(a):Joanna z Fb zaproponowała, żeby dziadeczka nazwać MILUŚ :) Co Wy na to? wiec niech bedzie Milus:) dam jutro znac, czy udalo sie chlopaka wyciagnac Quote
Aga-ta Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 niestety, teraz jest goracy okres i caly czas cos krzyzuje plany wyjazdowe. Musialam wszystko przelozyc na jutro. Milus ma szanse jechac do W-wy juz w piatek rano, znajomy Kasi moze po niego przyjechac za zwrot kosztow. Robimy zbiorke na transport, czy czekamy do wtorku? Jezeli staruszek na dniach trafi do Kasi beda potrzebne pieniadze na jego utrzymanie i ewentualne leczenie. Czy jest ktos chetny zostac skarbnikiem Milusia? Kasia pisala, ze potrzebuje ok. 150 zl na jego miesieczne utrzymanie, koszty leczenia sa dla nas wielka niewiadoma Quote
fizia Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Czyli to by było ok. 300 zł tak? A we wtorek jest szansa na jakiś inny transport? bezpłatny? Kurcze fajnie by było, jakby święta spędził w DT, tylko skąd wziąć te pieniążki?.. ja niestety niewiele mogę w tej chwili pomóc, jakieś symboliczne 30 zł Może jeszcze na FB coś się znajdzie, tam jest taki profil transportowy - napisałam do osób, które jeżdżą na tej trasie Quote
Katarzyna_warszawa Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 fizia napisał(a):Czyli to by było ok. 300 zł tak? A we wtorek jest szansa na jakiś inny transport? bezpłatny? Kurcze fajnie by było, jakby święta spędził w DT, tylko skąd wziąć te pieniążki?.. ja niestety niewiele mogę w tej chwili pomóc, jakieś symboliczne 30 zł Może jeszcze na FB coś się znajdzie, tam jest taki profil transportowy - napisałam do osób, które jeżdżą na tej trasie No dokładnie tyle sobie zażyczył ... :( dałam ogłoszenie na gumtree w dziale "przejazdy" może ktoś się znajdzie ( ludzi tam zabierają za 30-50 zł to może i psiaka ktoś weźmie). Bo te 300 zł jak w razie się nawet uzbiera to lepiej zostawić na weta na wszelki wypadek - bo nie wiadomo w jakim stanie jest psina. Quote
fizia Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Aneta z FB napisała, że 26 grudnia jedzie do warszawy kierzontko, mam numer telefonu Quote
Aga-ta Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 dziadziunio juz bezpieczny, przyjechala z nami rano do Krak. Cala droge spal w transporterku. W hoteliku czekal juz na niego cieplutki boks z wlasnym lozeczkiem i miekkim kocykiem. Milus wyszedl z transporterka, popatrzyl, zamerdal niesmialo ogonkiem. W koncu bedzie mial chlopak spokojnie przespana noc:) Niestety nie mam zdjec, bo oprocz Milusia przyjechalo dzis ze mna 9 innych nieplanowanych psow i na nic nie bylo czasu. fiziu, dziekuje za PW, jezeli nie znajdziemy transportu wczesniej, bede dzwonic na podany przez Ciebie numer. Kto zajmie sie finansami Milusia i udostepni swoje konto?, chlopak nawet szczepien nie ma... Quote
Recommended Posts