Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzis o 12 odbieramy z Maupą kolejnego buldożka i niestety nie mamy co z nim zrobić...będzie szukał nowego domku, ale potrzebny nam domek tymczasowy na kilka dni, chociaż do końca tygodnia, w Warszawie lub okolicy....

pies ma 3 lata, wychowywany w domu, nie brudzi, łagodny do ludzi, kocha dzieci, lubi suczki, nie lubi innych psów, jest szczepiony, zadbany, czysty.

jesli ktos może nam pomóc i zaoferować DT, będziemy wdzięczne. Oczywiście dowieziemy go na miejsce, zapewniamy też karmę.

czy ktos może pomóc ????

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lavinia napisał(a):
nie wiem !!! tam gdzie mieszkał nie było kotów, tylko dwójka dzieci, jedno maleńkie. Pies jest bardzo karny.

a czy może zostawać kilka godzin sam w domu (nie liczac towarzystwa kotów)?

Posted

mamy nadzieję, że do końca tygodnia sprawy sie wyklarują - sa osoby chętne do zaadoptowania bulwy, tylko musimy te osoby "sprawdzić", a to potrwa kilka dni..

ale jesli mozesz go wziąć do końca tygodnia, to byłoby super...

a masz w domu jakies inne zwierzaki ?

Posted

lavinia napisał(a):
jeśli możesz go wziąć do niedzieli, to podaj prosze swój nr tel na pw - zadzwonię

lavina - ja też mogę pomóc.
160m2 mieszkania, pies co kocha wszystko (wzięty z dogo) i kotka + babcia która cały czas jest w domu.
jakby cos - 605 82 82 84.

Posted

Dorota, nie dzwonilam, bo nie mialam odpowiedzi. Mam nadzieje, że wiesz, że w sytuacji alarmowej przyjme wszystkie biedne bulwy do siebie?;) Ale pliiiz, miej dla mnie litość, czasami:) Buziaki:)

Posted

No jednak internet włączono więc krótka relacja
Piesek jest przemiły bardzo kontaktowy, łagodny w stosunku do ludzi , ciągle domaga sie pieszczot

tu witamy gościa

tu odpoczywamy

A to zestresowana Lusia

Posted

piszę dalej w drugim poscie bo te fotki długo się wgrywaja, Póki co spokój,
Więcej awantur nie było, obcy przywitani i obmerdani,Luska obwąchiwana, Jedzonko zjedzone, Piesek jest miły bardzo, mam nadzieję , ze jutro też będzie ok