Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ach... jedna z moich ulubionych miejscowości :loveu:

Co prawda nie byłam jeszcze w Krynicy z psem (w te wakacje się to zmieni, mam nadzieję :cool3: ), ale ogólnie w Krynicy psiaki nie narzekają ;) Fajnym miejscem jest na przykład Góra Parkowa czyli las las las, kamyki, patyki, strumyczki i inne cuda, a na szczycie super knajpka z której psów się nie wygania. Nie wiem jak z Jaworzyną, bo szczerze mówiąc byłam na niej tylko raz i jakoś nie kojarzę psów (może dlatego, że większość ludzi wyjeżdża kolejką... a jeśli wy lubicie sobie porządnie pospacerować to może warto się wybrać :))

Zazdroszczę wyjazdu :p

Posted

ooooo -to że sanatoria przyjmują psiaki to nie wiedziałam.Wprawdzie byłam już w tych okolicach(Tylicz)ale bez psa-ale teraz to nie mam ich gdzie zostawić, zresztą nie chcę-macie może jakieś konkretne namiary??

Posted

Namiary na? Kwatery gdzie można przyjechać z psem?

Jeśli tak to mogę podać namiary do babki u której byliśmy już 4 razy (byliśmy czyli ja i mój TŻ). Ostatnio pytaliśmy tej pani czy można przyjechać z psiakiem. Powiedziała, że jeśli mały i nie kłopotliwy to oczywiście. Musiałabyś zadzwonić i dopytać konkretniej ile się płaci za pieska i czy się zgodzi. My wtedy pytaliśmy tylko orientacyjnie, bo psa jeszcze nie było.

Tu masz adresik i telefon:
Janina Zając
ul. Słotwińska 23
tel. [018] 471 31 53

I stronka ze zdjęciami http://www.krynica.pl/baza/b_zajacjanina.php

Super warunki, szalenie mili właściciele. Polecam :)