Ryss Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Dwa dni leżał w rowie potrącony przez samochód pies. Opiekował się nim przez ten czas jego przyjaciel-pies, któremu także udało się skłonić przejeżdżających drogą ludzi do zainteresowania się rannym towarzyszem. Ludzie z pobliskiej wsi, mimo że wiedzieli o wypadku, nie udzielili rannemu psu pomocy. Więcej tu: http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,10829550,Pies_zaprowadzil_straznikow_do_ledwo_zywego_przyjaciela.html Quote
renatka_s Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Słyszałam o tym wydarzeniu w teleexpresie i o mało się nie popłakałam:-(, psy są takie mądre a niektórzy ludzie tacy głupi, nie mogę pojąć jak można być tak obojętnym:angryy:. Całe szczęście, że strażnicy zainteresowli się psem i że tak szybko znalazła się rodzina, która je przygarnęła, oby pieski już więcej nie spotkała żadna krzywda. Quote
Isiak Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='renatka_s']Słyszałam o tym wydarzeniu w teleexpresie i o mało się nie popłakałam:-(, psy są takie mądre a niektórzy ludzie tacy głupi, nie mogę pojąć jak można być tak obojętnym:angryy:. Całe szczęście, że strażnicy zainteresowli się psem i że tak szybko znalazła się rodzina, która je przygarnęła, oby pieski już więcej nie spotkała żadna krzywda. A ja ryczałam jak bóbr. Quote
Recommended Posts