Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze, wczoraj go zobaczyłam i zapadł mi w pamięć tak bardzo, że nie mogę przestać o nim myśleć.
Szkoda, że jest tak daleko i że nie wiadomo co w nim siedzi.
Mam dobry sprawdzony dom czekający na psa ale warunek jeden nie do przeskoczenia: pies musi być łagodny i do ludzi i do innych psów.

Posted

Tymczas może będzie u Paoli, Kwazkowej wybawicielki ;)

Poster , na chwilę obecną nic nie można powiedziec - siedzi sam, na zdjęciu widac, że się najzwyczjniej boi :(

NIech domek wejdzie na stronę adopcyjną bokserywpotrzebie.pl , tam są wszystkie fafle do adopcji.

Posted

Przepraszam, ale Natalka próbowała się zalogować, lecz nie ma jeszcze swego maila ale zrobi to wieczorem ze spokojem, bo teraz jesteśmy w pracy. Nati dyktuje: szukam wspaniałego domu dla kruszynki, może kolega z pracy, spokojny facet, lub jakis inny dobry człowiek. :shake:
P.S. buziaczka wybrała sama

Posted

Słuchajcie Buziak, Nati czy jak tam go zwał może tylko iść do doświadczonego i zaufanego domu. Koniec kropka! Żaden przygodny dobry człowiek. Ten pies miał okropną przeszłość, tak się boksie nie zachowują. Z nim trzeba pracować. Pamiętacie boksia od Ewkaa też tak się zachowywał. Dużo czasu potrzebował i długo zanim zaufał.

Posted

Pokazałąm i opowiedziałam o psiaku osobie, która jest miłośniczką boksiów i zna się na nich. Może ona. Zobaczymy. A wiecie co jest dla takiego faflunka najlepszym lekarstwem - moim zdaniem jedna prosta rzecz- MIŁOŚĆ - ona czyni cuda. Może to truzim, ale w zyciu moim i moich psów sprawdziłą się.

Posted

Podsumowując w chwili obecnej możliwy może będzie tymczas u Paoli, transport - mmtemplum, i worek karmy dla domku tymczasowego.
Możliwy dom od supergogi :)

Prognoza optymistyczna :loveu:

Posted

la_pegaza napisał(a):
Podsumowując w chwili obecnej możliwy może będzie tymczas u Paoli, transport - mmtemplum, i worek karmy dla domku tymczasowego.
Możliwy dom od supergogi :)

Prognoza optymistyczna :loveu:
A dt u paoli gdzie się mieści??? Bo może by go tak wyciągnąć przed upływem kwarantanny??? (musiałabym użyć forteli i wdzięków (:lol:) ale może by się udało?

Posted

la_pegaza napisał(a):
Paola jest z Katowic ( u niej był nasz biały boksio Kwazek - już we własnym, domku). Transport mamy :) czekam na potwierdzenie od Oli.
To trochę sprawę komplikuje, bo gdyby dt był w Poznaniu, to szansa byłaby większa....

Posted

Saksana napisał(a):
a może Nati, bo Natalia go znalazła, za chwilę sie zaloguje na forum i ona coś zaproponuje

Jaka Natalia? Znalazła go? Macie na myśli osobę, która go przyprowadziła do schroniska?