Iza i Avanti Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Hop Maleńki do góry... Błagamy o domek :( Quote
la_pegaza Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Z tymi ogłoszeniami to chyba musimy zaczekac do czasu wyciągnięcia alo dawac do fundacji :confused: i na pierwszą! Quote
poster Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 kurcze, wczoraj go zobaczyłam i zapadł mi w pamięć tak bardzo, że nie mogę przestać o nim myśleć. Szkoda, że jest tak daleko i że nie wiadomo co w nim siedzi. Mam dobry sprawdzony dom czekający na psa ale warunek jeden nie do przeskoczenia: pies musi być łagodny i do ludzi i do innych psów. Quote
Agniest Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 la_pegaza napisał(a):Kombinujemy :knuje: lepszej miejscówki to on nie znjadzie ;) tzn macie już coś pewnego ? uchylcie rąbka tajemnicy ...... Quote
AgaiTheta Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 No trzeba czekać na jakieś wieści. Poster zapraszam tutaj: www.bokserywpotrzebie.pl Może któryś wpadnie w oko. Quote
la_pegaza Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Tymczas może będzie u Paoli, Kwazkowej wybawicielki ;) Poster , na chwilę obecną nic nie można powiedziec - siedzi sam, na zdjęciu widac, że się najzwyczjniej boi :( NIech domek wejdzie na stronę adopcyjną bokserywpotrzebie.pl , tam są wszystkie fafle do adopcji. Quote
AgaiTheta Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Co myślicie o takim imieniu dla poznaniaka: Temor Quote
Saksana Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 a może Nati, bo Natalia go znalazła, za chwilę sie zaloguje na forum i ona coś zaproponuje Quote
la_pegaza Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Temor to z hiszpańskiego "lękliwy: :lol: czekamy na Natalie ;) Quote
Gonia fcef Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 la_pegaza napisał(a):Temor to z hiszpańskiego "lękliwy: :lol: czekamy na Natalie ;) niestety ale mnie się trochę z raczydłem kojarzy :shake: (GoniaP z innego loginu:cool3:) Quote
Saksana Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Przepraszam, ale Natalka próbowała się zalogować, lecz nie ma jeszcze swego maila ale zrobi to wieczorem ze spokojem, bo teraz jesteśmy w pracy. Nati dyktuje: szukam wspaniałego domu dla kruszynki, może kolega z pracy, spokojny facet, lub jakis inny dobry człowiek. :shake: P.S. buziaczka wybrała sama Quote
la_pegaza Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Dom musi byc super hiper, żeby go nie oddał bo się boi czy sika :( Gonia, lepiej wytłumaczyc innym co to "raczydło" :roflt: Quote
AgaiTheta Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Słuchajcie Buziak, Nati czy jak tam go zwał może tylko iść do doświadczonego i zaufanego domu. Koniec kropka! Żaden przygodny dobry człowiek. Ten pies miał okropną przeszłość, tak się boksie nie zachowują. Z nim trzeba pracować. Pamiętacie boksia od Ewkaa też tak się zachowywał. Dużo czasu potrzebował i długo zanim zaufał. Quote
supergoga Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Pokazałąm i opowiedziałam o psiaku osobie, która jest miłośniczką boksiów i zna się na nich. Może ona. Zobaczymy. A wiecie co jest dla takiego faflunka najlepszym lekarstwem - moim zdaniem jedna prosta rzecz- MIŁOŚĆ - ona czyni cuda. Może to truzim, ale w zyciu moim i moich psów sprawdziłą się. Quote
la_pegaza Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 My się wszyscy z tym zgadzamy :loveu: Super domek poszukiwany, któremu nie będzie przeszkadzało podsikiwanie, czy jego potencjalne lęki :) Reszta wyjdzie po czasie :lol: Quote
Gonia fcef Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 la_pegaza napisał(a): Gonia, lepiej wytłumaczyc innym co to "raczydło" :roflt: Tumour = raczydło Quote
la_pegaza Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Podsumowując w chwili obecnej możliwy może będzie tymczas u Paoli, transport - mmtemplum, i worek karmy dla domku tymczasowego. Możliwy dom od supergogi :) Prognoza optymistyczna :loveu: Quote
Gonia fcef Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 la_pegaza napisał(a):Podsumowując w chwili obecnej możliwy może będzie tymczas u Paoli, transport - mmtemplum, i worek karmy dla domku tymczasowego. Możliwy dom od supergogi :) Prognoza optymistyczna :loveu: A dt u paoli gdzie się mieści??? Bo może by go tak wyciągnąć przed upływem kwarantanny??? (musiałabym użyć forteli i wdzięków (:lol:) ale może by się udało? Quote
la_pegaza Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Paola jest z Katowic ( u niej był nasz biały boksio Kwazek - już we własnym, domku). Transport mamy :) czekam na potwierdzenie od Oli. Quote
Gonia fcef Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 la_pegaza napisał(a):Paola jest z Katowic ( u niej był nasz biały boksio Kwazek - już we własnym, domku). Transport mamy :) czekam na potwierdzenie od Oli. To trochę sprawę komplikuje, bo gdyby dt był w Poznaniu, to szansa byłaby większa.... Quote
MonikaP Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Saksana napisał(a):a może Nati, bo Natalia go znalazła, za chwilę sie zaloguje na forum i ona coś zaproponuje Jaka Natalia? Znalazła go? Macie na myśli osobę, która go przyprowadziła do schroniska? Quote
MonikaP Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Gonia fcef napisał(a):To trochę sprawę komplikuje, bo gdyby dt był w Poznaniu, to szansa byłaby większa.... Ja bym na cud nie liczyła... Quote
la_pegaza Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 zostaje nam czekac do końca kwarantanny ... co zrobic... no chyba, że właściciel się pojawi.. Quote
joaaa Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 jaki biedulek, musiał mieć niezłą szkołę, że tak się zachowuje! :placz: Quote
Recommended Posts