AgaiTheta Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Czekać Czekać i się pięknie uśmiechać bo zaraz będzie Natanka oglądał potencjalny domek :lol: Jak sie czegoś dowiem dam znać! Quote
Paola06 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Czekamy-bo na wykup Natanka jakąś kasę dodamy:):):) Quote
GoniaP Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 AgaiTheta napisał(a):Czekać Czekać i się pięknie uśmiechać bo zaraz będzie Natanka oglądał potencjalny domek :lol: Jak sie czegoś dowiem dam znać! No to czekamy z zapartym tchem, zanim się rzucimy w wir załatwiania ewentualności!!! Swoją drogą chłopak ma szczęście, że tylu ludzi o niego zabiega... Jest młody i piękny, a wokół tyle psich bidul nawet nie marzy o takiej atencji:-( Quote
Saksana Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 No to czekamy " class="ipsImage" alt=""> Quote
AgaiTheta Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Do piątku mam nadzieje że będzie wiadomo. Quote
GoniaP Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 AgaiTheta napisał(a):Do piątku mam nadzieje że będzie wiadomo. To fajnie, ale trzeba byłoby się przygotować na różne ewentualności.... A jeśli wstrzymamy akcję do piątku, to może być za późno!!! Quote
supergoga Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Znowu namieszałam hihihi A Natanek nie dla tego mnie ujął - nie należę do bokseromaniaków, ale dlatego że taki smutny, porzucony, biedny. Koniecznie musi mieć super domek. Dzięki dziewczyny - Natanek Wam na pewno podziękuje pięknie za pomoc./ Quote
GoniaP Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Saksana napisał(a):Oczywiście, ciotki klotki ;) Mirko, no ale na co możemy liczyć? Wyartykuuj??? Quote
Saksana Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 No, tak jak pisałaś jesli będzie potrzeba odbiorę i przetrzymam psiaka, bo Supergoga naprawdę namieszała ponieważ, Artis chyba zostaje w schronisku :p Quote
GoniaP Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Saksana napisał(a):No, tak jak pisałaś jesli będzie potrzeba odbiorę i przetrzymam psiaka, bo Supergoga naprawdę namieszała ponieważ, Artis chyba zostaje w schronisku :p Nie wnikając w szachrajstwa ciotki gogi:mad: Dowiem się co i jak i będziemy w kontakcie w razie sobotniej potrzeby :)):multi::multi: Quote
supergoga Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Co namieszałam. Zasadzkas dziś napisała do mnie, że chyba psiak nie jedzie bo Pani szefowa schronu nie chce go wydać. Wysłałam umowę, przedtem skan - więc czego ode mnie chcecie. Ach, idę sobie i zmieniam piaskownicę.:cool1: Quote
supergoga Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 A zabierzcie sobie wszystkie zabawki. Już się nabawiłam po wsze czasy!!!:cool1: Quote
GoniaP Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 supergoga napisał(a):A zabierzcie sobie wszystkie zabawki. Już się nabawiłam po wsze czasy!!!:cool1: Ale Ciotka Ty sie nie wygłupiaj bo bez Ciebie i Twoich zabawek się nie pobawimy:mad: Quote
supergoga Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 :eviltong: :eviltong: :eviltong: Natanku, lepiej nie czytaj tego i nie słuchaj. Czekaj na dobry domek, taki najlepszy. Quote
Saksana Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Fajnie, to psiarnięte maluszki bedą miały się czym bawić i nie przejmuj się, może jakiś zabiedzony chartolek mi się przyplącze ;) Quote
Paola06 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 La,la,la,la...... Domek tymczasowy dla Natanka jest:):):):):) Quote
mm.templum Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='GoniaP']Domek tymczasowy gwarantuję że super!! Tylko domek stały niech sie znajdzie!! Gdybym był potrzebny w sobote do akcji wyciągania Natanka ze schronu to jestem do dyspozycji......... Quote
GoniaP Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='mm.templum']Gdybym był potrzebny w sobote do akcji wyciągania Natanka ze schronu to jestem do dyspozycji......... Dzięki Marku, w razie czego Twój telefon mam :) A co z tym przetrzymaniem psa przez te parę godzin? Quote
mm.templum Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='GoniaP']No tak:oops::oops::oops: już mi się wszystko kićka z tego wszystkiego! Tak to jest jak trzeba uprawiać partyzantkę:shake: Jeszcze tylko zapytam - masz transport? Bo jeśli nie to poprosimy mm.templum:Rose:, [quote name='Saksana']A autobus to nie transport, żartowałam, :evil_lol: zadzwoń, albo podaj numer do siebie. [quote name='GoniaP']Dzięki Marku, w razie czego Twój telefon mam :) A co z tym przetrzymaniem psa przez te parę godzin? Gosiu, tak jak napisałem jestem do dyspozycji o transport tez nie musicie sie martwic, jesli takowy bedzie potrzebny! Quote
Agniest Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Natanku, wychodź szybciutko, to nie miejsce dla ciebie ! ani dla żadnego innego psiaka........ :( Quote
GoniaP Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Byłam dzisiaj u Natanka... Pokręcił dupką, pozwijał się w korkociąg, polizał mi rękę, zjadł ze smakiem chrupki i zabił mnie smtnym spojrzeniem gdy odchodziłam... Do odbioru będzie we wtorek... Quote
Recommended Posts