Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Czekać Czekać i się pięknie uśmiechać bo zaraz będzie Natanka oglądał potencjalny domek :lol:
Jak sie czegoś dowiem dam znać!
No to czekamy z zapartym tchem, zanim się rzucimy w wir załatwiania ewentualności!!!
Swoją drogą chłopak ma szczęście, że tylu ludzi o niego zabiega... Jest młody i piękny, a wokół tyle psich bidul nawet nie marzy o takiej atencji:-(

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Do piątku mam nadzieje że będzie wiadomo.
To fajnie, ale trzeba byłoby się przygotować na różne ewentualności.... A jeśli wstrzymamy akcję do piątku, to może być za późno!!!

Posted

Znowu namieszałam hihihi
A Natanek nie dla tego mnie ujął - nie należę do bokseromaniaków, ale dlatego że taki smutny, porzucony, biedny. Koniecznie musi mieć super domek.
Dzięki dziewczyny - Natanek Wam na pewno podziękuje pięknie za pomoc./

Posted

Saksana napisał(a):
No, tak jak pisałaś jesli będzie potrzeba odbiorę i przetrzymam psiaka, bo Supergoga naprawdę namieszała ponieważ, Artis chyba zostaje w schronisku :p
Nie wnikając w szachrajstwa ciotki gogi:mad: Dowiem się co i jak i będziemy w kontakcie w razie sobotniej potrzeby :)):multi::multi:

Posted

Co namieszałam. Zasadzkas dziś napisała do mnie, że chyba psiak nie jedzie bo Pani szefowa schronu nie chce go wydać. Wysłałam umowę, przedtem skan - więc czego ode mnie chcecie.
Ach, idę sobie i zmieniam piaskownicę.:cool1:

Posted

supergoga napisał(a):
A zabierzcie sobie wszystkie zabawki. Już się nabawiłam po wsze czasy!!!:cool1:
Ale Ciotka Ty sie nie wygłupiaj bo bez Ciebie i Twoich zabawek się nie pobawimy:mad:

Posted

[quote name='GoniaP']Domek tymczasowy gwarantuję że super!!
Tylko domek stały niech sie znajdzie!!

Gdybym był potrzebny w sobote do akcji wyciągania Natanka ze schronu to jestem do dyspozycji.........

Posted

[quote name='mm.templum']Gdybym był potrzebny w sobote do akcji wyciągania Natanka ze schronu to jestem do dyspozycji......... Dzięki Marku, w razie czego Twój telefon mam :)
A co z tym przetrzymaniem psa przez te parę godzin?

Posted

[quote name='GoniaP']No tak:oops::oops::oops: już mi się wszystko kićka z tego wszystkiego! Tak to jest jak trzeba uprawiać partyzantkę:shake:
Jeszcze tylko zapytam - masz transport? Bo jeśli nie to poprosimy mm.templum:Rose:,

[quote name='Saksana']A autobus to nie transport, żartowałam, :evil_lol: zadzwoń, albo podaj numer do siebie.

[quote name='GoniaP']Dzięki Marku, w razie czego Twój telefon mam :)
A co z tym przetrzymaniem psa przez te parę godzin?

Gosiu, tak jak napisałem jestem do dyspozycji o transport tez nie musicie sie martwic, jesli takowy bedzie potrzebny!

Posted

Byłam dzisiaj u Natanka... Pokręcił dupką, pozwijał się w korkociąg, polizał mi rękę, zjadł ze smakiem chrupki i zabił mnie smtnym spojrzeniem gdy odchodziłam...
Do odbioru będzie we wtorek...