Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od paru dni na kwarantannie jest młodszy bokser - też pręgowany, chłopak.
Nie wiem, kto mu tę krzywdę zrobił, ale jest wychudzony - BARDZO i równie BARDZO przerażony - sika pod siebie, gdy się do niego zagada. Ma ogromny strach w oczach....nie wiem, czy to przez sam fakt znalezienia się w schronisku, czy przez swoją przeszłość..

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiecie co, mnie to się czasem już nawet na dogo wejść nie chce - coraz więcej boksiów, aścików, dalmasiów, dobermanów, jamników... to straszne:placz:
tyle pięknych rasowuch psów marnieje w schronach i cierpi przez durnych ludzi

Posted

Boksie kochane! Jesteście ulubieńcami wielu ludzi, dobrych ludzi! Nawet jeśli nie będziecie pojawiać się na dogomanii... schronisko to nie miejsce dla Was, dla Was stworzono przytulne fotele i kanapy!

Posted

la_pegaza napisał(a):

Ma jakieś imię?? :loveu:

Boziek powinien się nazywać... jak na niego popatrzeć na zdjęciach aż się cisnie na usta: O Bozie, mój Bozie!...
A może: Boziul?... Buzial?...

Posted

BUZIAK

a tak na marginesie on jest z pysia niezwykle podobny do mojego znajomego ,wielbiciela boksiów,teraz juz wiem dlaczego akurat boksy najbardziej lubi.ma na imię adam.

Posted

szczerze, on jest w takim stanie, ze wolałabym dom tymczasowy, żeby doszedł do siebie i można było coś więcej powiedziec o jego charakterze.

Chyba, że fajny dogomaniacki dom :cool3:

Posted

Bieda z niego straszna:(aż się płakać chce.
Szybko trzeba coś zaradzić bo depresję ma na bank.
Domyślam się że narazie nic specjalnie niewiadomo na jego temat?
Po 9 lutym podjęłam się opieki nad 2bokserkami koleżanki która wyjeżdza na tydzień,przed i po u mnie wolna miejscówka:)