Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

noooo Targówek miło wspominam :)
właśnie dzwoniła przyszła właścicielka Pimpuszka, jadę do niej dziś po godz.17 - powiem tylko, że pani zachwycona:multi::lol:

Ziutka wiem, że Ci ciężko, toż Ty jeszcze masę ogłoszeń tymi kciukami walisz;)

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

enia napisał(a):

właśnie dzwoniła przyszła właścicielka Pimpuszka, jadę do niej dziś po godz.17 - powiem tylko, że pani zachwycona:multi::lol:

Czyli co...można już puszczać ? Czy jesio trzymamy ? :cool3:

enia napisał(a):

No troszki jak niepełnosprawna się czuję, jak tymi kciukami tak walę, ale daje rade :eviltong:

Posted

enia napisał(a):
noooo Targówek miło wspominam :)

wow, czyli jednak nie odstraszyl pani, maly Pimp, teraz zwany Pimpuszkiem hehe :p

Posted

Ale tu się dzieje i to w dodatku wszystko zdaje się zmierza w dobrym kierunku :lol:! Superowo :multi: :multi: :multi:
Enia- dzięki za Twoją błyskawiczną decyzję w sprawie wizyty przedadopcyjnej :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:.
Oby wszystko poszło dobrze :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Ziutka napisał(a):
Już nie zezolek ? :diabloti:

No właśnie, właśnie ? :eviltong:

Posted

Dziewczyny ja tylko napiszę , że bardzo mocno trzymam kciuki! Nie chce zapeszać , ale po tym jak Pimpek się na początku zaprezentował jak zbój, aż mi włos się na głowie zjeżył i nie zraził Pani wielki plus a resztę napiszę póżniej czekam teraz gryząc palce

Posted

Jezdem.
Więc Pimpuś już jest wyczekiwany, pani od wtorku rano ma urlop 2 tyg. się poszczęściło małemu.
Wchodzę do mieszkania a tam na środku dywanu siedziiiiiiii KRÓL. Brązowy duży króliś.:loveu:
Ogólnie na osiedlu jest sporo psiaków, pani ma dużo znajomych z psami jak mówiła, i dużo miejsc do spacerków.
Także ze spokojnym sercem przekaże ZEZOOOOLKA nowej pani.
Mam zaproszenie na wspólny spacer, zdjęcia tyż obiecane.:lol:

ps. dużym plusem było to, że wybrała się sama do Otwocka (pksem?) zapoznać z małym, jak pisałam miała wcześnie Maksika, który umarł 9 stycznia, był b.chory.
Obejrzałam zdjęcia poprzedniego psa, niezła baryłeczka z niego była;)
Umowa i kastracja jak najbardziej. Wizyty takoż.

Posted

Czyli ogólnie gites :laola:
Oby tylko Pimpulino nie miał "morderczych" zapędów :diabloti: względem królika :lol:.
Kurczę to wsio tak pięknie brzmi, że aż miło czytac :loveu:
Enia- jeszcze raz dzięki za wizytę. Jesteś w tym niezawodna :p

Posted

Juchuuuuu :laola:
Dzisiaj jest najwyraźniej dobry dzien do adopcji. Moja srulka też została owacyjnie przyjęta w DS
A mi pozostały tylko :-(

Posted

Super wieści :)
Bardzo, ale to bardzo się cieszę :)

A macie jeszcze jakiś chętny domek na Pimpulindę ?
W schronisku w Łowiczu, jest taki sam szczeniak jak Zezolek, tylko, że sunia ;)

Posted

Enia to co teraz ? Czy Pani będzie dzwoniła do mnie się umawiać ? Kiedy by chciała , żeby Pimpul do niej trafił bo formalnie już nie ma przeszkód - zdała ?
Co do Pimpula i królika mały nie jest agresywny do innych zwierząt tylko bardzo nachalny i chce się bawić w mało delikatny sposób łapie tymi sowimi wampirzymi ząbkami
i przygryza - w końcu ząbki swędzą, ale ogólnie lubi i szuka towarzystwa innych zwierząt

Posted

[quote name='emilia2280']nonono, gratulujé Pani wyboru naszego Pimpa Zezowatego ;pppp[/QUOTE]
nawet nie wiesz jaki zezolek słodki, toż ja go pierwszy raz dziś widziałam na żywo, mięciutki, delikatny, cudny kolorek, oczka bystre-rozumne, super psiak! a to dzięki Olusi i jej córkom :)

odstawiłyśmy malucha po godz. 17, niezłą Pimpolek wyprawkę z DT zabrał, ileż on tego nazbierał......:lol:
pani też mu nakupiła zabawek, legowisko, miseczki......kosteczkę przekupną....
ale i tak najfajniejszy był król Lucjusz, jeszcze taaakiego kota Pimpol nie widział w swoim życiu.:p
na początku był zdezorientowany tym wszystkim, ale potem ustawiał królika (chyba chciał się bawić?:razz:) oglądał nowe zabaweczki, poprosił o wodę, i trafił na rączki nowej osobistej cioci.:loveu:
A my poszłyśmy do domu. On jest naprawde mały, zdjęcia kłamią i robią z niego dużego chłopa, a to maluni chłopczyk dopiero.:loveu:
Ktoś chce zobaczyć??

Posted

Ja też ! Koniecznie :multi: Wróciłyśmy do domu a tu jakoś tak pusto i spokojnie , a niby tyle
zwierzaków ale jakoś mi brak tego małego podgryzacza aż się łezka w oku kręci
chociaż wygląda na to , że będzie miał naprawdę bardzo dobrze ( nie wiem co na to Lucjusz :lol:)

Posted

sprawdzam czy niczego z domku nie zapomniałem......

pani mówi, że to mój zapach i będzie mi raźniej z zabaweczkami.....

i mój gałganek do przeciągania......

oooo tam coś jest pod stołem........

Posted

nie mam czasu na pozowanie tam tam tam jest królik!!!

oooo Lucjusz!!! muszę pamiętać o jednej rzeczy, nowa ciocia mówi, OSTROŻNIE bo króliki mają słabe serduszka i nerwy......
postaram się i nie dam plamy...:) jakem Pimpuliński :)

Posted (edited)

O dżizasssssssssss, ale Pimpuliński z potęęęężnym posagiem wprowadził się do nowego domku :mdleje: :mdleje::mdleje:. Jeszcze niedawno taka bidulka z wiejskiej budy a teraz to zamożny Pan Pimp :multi:. Ależ on urósł :loveu: - ja pamiętam go jeszcze jako puchatą grubiutką kulkę na krótkich nóżkach, która prawie że szorowała brzuchem po podłodze :evil_lol: a teraz to przystojny dorastający kawaler :gent:
Mam nadzieję, że nerwy i serduszko Lucjusza wytrzymają konfrontację z nowym domownikiem :).
Dziewczyny- dzięki że zawiozłyście Pimpuśka do nowego domu po nowe życie :loveu:
:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

Edited by evita.