enia Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 emilia2280 napisał(a):nie moze byc :p ja dopiero jutro idé na dwa dni do pracy, ale wiékszosc ma wolne caly tydzien. fajnie Wam:lol: lecę na FB, ja niestety też nie miałam zapytania o Pimpa, ale nie poddajemy się! Quote
enia Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Dzień dobry! co tam słychać u pręguska? grzeczny?:lol:;) Quote
evita. Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Olusia napisała, że nie miała dostępu do neta, ale dzisiaj wieczorem postara się przesłać nowe fotki małego :multi: Poza tym Pimpulo podobno jest już duuużo śmielszy i zaczyna nieźle rozrabiać :loveu: No i jeszcze sprawa szczepień. Jutro (czyli tydzień po odrobaczeniu) Olusia mogłaby zaszczepić małego u swojego weta. Koszt takiego szczepienia to 62 zł. No i tutaj prośba do Was kochane ciotki :loveu: o grosik na ten cel. Ja póki co deklaruję 30 zł. Może ktoś jeszcze chciałby się dorzucić do szczepienia Pimpka ? :cool3: Quote
enia Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 ja bym chciała się dorzucić do kujki :) Quote
evita. Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='enia']ja bym chciała się dorzucić do kujki :) Czyli kujka biednego małego Pimpulina zbliża się wielki krokami :evil_lol: Dzięki :multi: :multi: :multi: Nowe wyróżnione allegro Pimpka :) : http://allegro.pl/show_item.php?item=2024872518 i nowa tablica.pl: http://tablica.pl/oferta/-cudny-puchaty-szczeniaczek-pimpus-czeka-na-dobry-dom-IDB10d.html Quote
emilia2280 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 ooo, a mozna nagrac jak wrzeszczy? :p na pamiátké jak juz bédzie duzy i dzielny hehe. Quote
enia Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 [quote name='emilia2280']ooo, a mozna nagrac jak wrzeszczy? :p na pamiátké jak juz bédzie duzy i dzielny hehe. on na pewno będzie spokojny jak aniołek, żadnych wrzasków, spójrz w jego oczęta, czy te oczka mogą wrzeszczeć??? albo słodki pysiek??:evil_lol::loveu: Olusiu, co tam u Was???:lol: po nowym roku może sie umówimy? Quote
Olusia88 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Enia chętnie się umówię po Nowym Roku [FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Calibri]Niestety wczoraj nie miałam jeszcze dostępu do netu ale dziśmam mieć[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Calibri]Mam nagranie małego ale to chyba wyślę na maila bo sama nie wstawię[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Calibri]Mały jest naprawdę cudowny i domki powinny się bić o niego. Najbardziej[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Calibri]lubi zbierać kapcie po domu, biegać z nimi jak szalony a potem znosić na swoje posłanko . [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Calibri]Ze wszystkimi chce się bawić , niestety na razie ani moje koty ani pies nie są chętne.[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Calibri]Uczymy się chodzić na smyczy / oczywiście tylko w ogródku bo maluch jeszcze bez szczepień/[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Calibri]Smycz Pimpkowi nie przeszkadza. Już też zaczął się załatwiaćna dworze nie tylko w domu [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT] Quote
enia Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 o mamo jakie dobre wieści, super, że nie jest dzikuskiem:multi::loveu: dzięki za opiekę Olusiu:loveu: Quote
emilia2280 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 [quote name='enia']on na pewno będzie spokojny jak aniołek, żadnych wrzasków, spójrz w jego oczęta, czy te oczka mogą wrzeszczeć??? albo słodki pysiek??:evil_lol::loveu: Olusiu, co tam u Was???:lol: po nowym roku może sie umówimy? a jak sié patrzy w oczy komus z zezem? :diabloti: zawsze sié zastanawialam czy patrzec na jedno oko, czy na drugie, skoro ktos ma "jedno oko na maroko a drugie na paryz" :evil_lol: Quote
evita. Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Olusiu fajnie, że pojawiłaś się na wątku :multi: Super, że mały już tak się zadomowił i zaczyna rozrabiać. W końcu może przeżywać prawdziwie psie beztroskie dzieciństwo :loveu:, z podkradaniem kapci itp. w tle ;) W sprawie filmików i zdjęć chętnie pomogę :). Mój mail ina11@gazeta.pl P.S. Może ktoś jeszcze zechce dorzucić jakiś grosik do szczepienia Pimpulka ? :) Quote
enia Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 dla przypomnienia podniosę dziecię :) Ila, dzwonił ktoś?? Quote
evita. Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 No niestety cisza :shake: Nikt nie dzwoni. Już mam taką schizę, że prawie do WC z telefonem chodzę żeby tylko nic nie przeoczyc ;) A ja właśnie obrabiam fotki Pimpulka, które Olusia przysłała mi na maila. Jejuuu- on się robi coraz słodszy :loveu: Za momento same zobaczycie :) Słowo się rzekło- słodycz w czystej postaci czyli Pimpulo :loveu: Quote
Ziutka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Może ogłoszę Pimpulindę z nowymi fotkami ? Jak myślicie ? Quote
wanda szostek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 On na prawdę jest fajny. Jego umaszczenie trzeba zobaczyć. Zdjęcia nie pokazują go dobrze. Wiele je rozjaśnia i kolor zmienia. Chłopak do tego jest ciekawski, w miarę odważny, ale odwaga przyjdzie z czasem w miarę poznawania człowieka z dobrej strony. Mam też wrażenie, że szybko się uczy. Nie będzie też duży. Nie zaliczymy go do maluszków, ale do mniejszych piesków. Wzrost psa ze zdjęcia trudno określić, bo dużo zależy od tego z jakiej odległości się jego fotografuje. Nie obiecuję, że uda mi się coś wyskrobać, aby dorzucić się na szczepienie, bo od stycznia już zaczną się szczepienia w moim stadzie i zakup chociaż blachy na pokrycie dachów bud. Papa nie zdała egzaminu. Obiecuję, że spróbuję choć odrobinę wyszperać Quote
enia Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 [quote name='evita.']no niestety cisza :shake: Nikt nie dzwoni. Już mam taką schizę, że prawie do wc z telefonem chodzę żeby tylko nic nie przeoczyc ;) a ja właśnie obrabiam fotki pimpulka, które olusia przysłała mi na maila. Jejuuu- on się robi coraz słodszy :loveu: Za momento same zobaczycie :) słowo się rzekło- słodycz w czystej postaci czyli pimpulo :loveu: piękniś!!!! Wszystkiego dobrego w Nowym Roku kochani!!!!:BIG::cunao::BIG::knajpa::cunao::drink1::BIG::smilecol::drink1::BIG: Quote
emilia2280 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Ziutka napisał(a):Może ogłoszę Pimpulindę z nowymi fotkami ? Jak myślicie ? Wspanialy pomysl, te fotki sá naprawdé cudowne i jak mádrze wygláda na tej z lapká na czyjejs nodze! Quote
elik Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Dajcie konto Cioteczki to też dołożę się do szczepień - 2 dyszki. Ja też mam na DT maluszka. Zobaczcie :) http://www.dogomania.pl/threads/220049-Sunia-w-typie-z-z%C5%82otego-spanielka-ma-dt-u-elik-potrzebne-wsparcie-na-karm%C4%99-i-weta.?p=18292151&viewfull=1#post18292151 i http://www.dogomania.pl/threads/220049-Sunia-w-typie-z-z%C5%82otego-spanielka-ma-dt-u-elik-potrzebne-wsparcie-na-karm%C4%99-i-weta.?p=18296170&viewfull=1#post18296170 Quote
wanda szostek Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Wszystkiego najlepszego nam wszystkim. Abyśmy kryzys jakoś przeżyli i wyszli na prostą. Pimpkowi super domu a nam super adopcji. Quote
wanda szostek Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Napisał evita. no niestety cisza :shake: Nikt nie dzwoni. Już mam taką schizę, że prawie do wc z telefonem chodzę żeby tylko nic nie przeoczyc ;-) A co powiesz o mnie jak towarzystwo się zasiedziało i cisza. A jak się ktoś odezwie to nie do zaakceptowania. Quote
Ziutka Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 emilia2280 napisał(a):Wspanialy pomysl, te fotki sá naprawdé cudowne i jak mádrze wygláda na tej z lapká na czyjejs nodze! No to jutro ogłoszę maluszka :) Czy tekst jakoś zmieniamy ? Namiary te same ? Quote
elik Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Śliczny maluch, a na tym zdjęciu z łapką na kolanie, to w dodatku mądrala :) Quote
evita. Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :smilecol: Ziutka- byłoby wspaniale gdybyś mogła ogłosic naszego przystojniaczka z nowymi fotami. Namiary takie jak poprzednio, a tekst- to myślę, że najbardziej aktualny jest ten z allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=2024872518 Elik- piękne dzięki za "składkę" na szczepienie Pimpulka :Rose: :Rose: :Rose:. Zaraz podam Ci nr konta na PW. Quote
Recommended Posts