Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

UDAŁO SIĘ!!!

Jaśminka już w domu!!!
Mieszka pod Warszawą z dwoma przesympatycznymi paniami i kocicą. Początki tak jak myślałam były dla niej trudne, bardzo się bała, ale z dnia na dzień jest coraz lepiej. Najbardziej się cieszę z tego, że jest jedynym psiakiem i ma w domu stale towarzystwo starszej pani, więc nie będzie zostawała sama.

A ja przez dwa dni miałam depresję bo się do niej okropnie mocno przywiązałam... Wychowała się u mnie od tyci maluszka...:placz: Jak tylko się lepiej zadomowi to ją odwiedzę.

Jaśminko powodzenia!!!!

Posted

wow extra
ale dziewczyna sie wyczekala ;)

Asiu a jak to bylo z tymi malymi na tym poligonie? Co z suką?
Pytam bo ostatnio do krzyczek trafily szczeniaki z jakies bazy wojskowej i tak mi przyszlo do glowy czy to to nie to samo? Moze oni tam co rusz maja szczeniaki? :angryy:

Posted

Lulka napisał(a):
wow extra
ale dziewczyna sie wyczekala ;)

Asiu a jak to bylo z tymi malymi na tym poligonie? Co z suką?
Pytam bo ostatnio do krzyczek trafily szczeniaki z jakies bazy wojskowej i tak mi przyszlo do glowy czy to to nie to samo? Moze oni tam co rusz maja szczeniaki? :angryy:

najprawdopodobniej to szczeniaki od tej samej suki, ona ciagle sie szczeni. Próbowano ją złapać ale ona jest bardzo sprytna i sie nie udało.

Jaśminka miała szczęście. Pani najpierw chciała Perełkę ale w końcu zdecydowała, że Jaśminka jest młodsza i szybciej się zaaklimatyzuje.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Mam jeszcze: Rudzika, Misia i Bobika, Misia, Cywilka, Cyganka, Frugo i Dinusia.
Razem 8 psiaków.
Perełka i Rokiś od czwartku są razem w nowym domu:multi:
Może i Rudzikowi sie poszczęści bo jutro ma spotkanie z potencjalnym właścicielem. Trzymaj Ciotka kciuki.

Posted

Może i Rudzikowi sie poszczęści bo jutro ma spotkanie z potencjalnym właścicielem. Trzymaj Ciotka kciuki.

Asiu, trzymam kciuki nieustajaco za Twoje psiaki :kciuki:
Zeby wszystkie znalazly dobre domy :thumbs: