pixie Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Szpilka...to ta jasniejsza..dla mnie Szpulka ciemniejsza jesli pozwolicie... Quote
AnetaW Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Ja je nazywam pirania pierwsza i pirania druga. Mnie sie Szpilka i Szpulka podoba.... Dziś będę miała pomoc w postaci TZta więc dziewczynki zostaną wykąpane, odpchlone i ładnie obfotografowane, żeby jakieś ogłoszenia porobić. pixie - szczeniaków jest dużo,za dużo. następne w kolejce to cztery kilkudniowe maluchy w kampinoisie (mamusia 8-9 miesięcy miała i dostała łopatą w głowę bo urodziła, a maluszki chłop wyniósł na pole żeby sobie same umarły. miały szczęście bo żyją. Quote
Lulka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Aneta - super!!!! Ale ten twoj DONEK jest piękny!!!! Pixie - czyzbys lubiła knajpki na pl.3 Krzyzy? :evil_lol: Quote
pixie Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Taaaak ja baaardzo lubie plac 3 krzyzy...chyba sie tam przeniose, od razu z buda psia i domkiem dla kotow..tak dla wszystkich bedzie lepiej a do Szpulki i Szpilki na przemian raz na espresso raz na capuccino.... Quote
pixie Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 widzialam w komisie na Towarowej przedwczoraj klatke..to tak na wypadek, gdyby komus byla potrzebna, taka jak na fotce..cena 192 zlote - nie wiem czy to duzo czy malo...podaje przy okazji Komis Okazja no i moze jest to okazja do kupna i rzeczywiscie okazja..cenowa? Quote
AnetaW Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 pixie wymiarów pewnie nie znasz? gdyby miała takie jak ta, w której mieszkają dziewczynki to bym chętnie kupiła, jeszcze jedna się przyda... Quote
pixie Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 AnetaW napisał(a):pixie wymiarów pewnie nie znasz? gdyby miała takie jak ta, w której mieszkają dziewczynki to bym chętnie kupiła, jeszcze jedna się przyda... sprobuje podac na oko...bedzie z 80x 60 x 60 mniejsz nie jest..sadze ze takie dwie sloninki tam wejda Quote
AnetaW Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 To ta jest większa (106x91x81) dla Szpi(u)lkowych kluseczek to prawdziwy apartament. Założyłam im wątki na owczarku (jakiegoś przodka owczarka pewnie miały ;) ) i na miau. Może ktoś je wypatrzy... Quote
pixie Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Buziaczki... ale Wam sie dzieciaczki ciotka trafila no no no...tylko pozazdroscic, juz w mediach, nawet kocich...pewnie koci koci lapci...psie dziewczynki moze i do jakiegos serca niekoniecznie babci trafia...moze dziadka ustrzela? Quote
AnetaW Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Do dziadka, czy babci wszystko jedno - byle dobrze miały i w pachnącej pościeli spały! Ale nie jestem pewna czy starsza osoba poradziłaby sobie z takimi diablicami! :diabloti: Wczoraj w lecznicy takie słodkie aniołeczki siedziały cichutko, a do drugiej w nocy później buszowały. Jeśli jest taka potrzeba to dziewczyny mogą u mnie zostać do końca miesiąca czyli do środy, a nie do soboty (tak jak to było w planach). Quote
pixie Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Pierwsza sobota w ciepelku...ale wam dobrze! Quote
asiaf1 Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Bardzo dziękuję za opiekę nad dziewczynkami.:loveu: Trochę miałam zamieszania z psiakami w ciągu ostatnich dzni tak, że nie miałam nawet czasu zajrzeć na dogo Quote
AnetaW Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 A co tu tak mało osób zagląda? Hę? Piękne dziewczynki czekają na dobre domy!!!! Weekendowe zdjęcia: Quote
romenka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Anetko coż Ty masz za piękności :loveu: Niedowiary:loveu: Pieseńki hopajcie i szukajcie szybciutko domków... Quote
asiaf1 Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 narazie obserwowane są przez 3 osoby na aukcji ale to niestety nic jeszcze nie oznacza:roll: Quote
pixie Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 sunieczki dziecineczki...pieknotki slicznotki, co by tu jeszcze milego powiedziec... oj nic tylko oczy mozna wypatrzec...zupelnie nie przypominaja tych bid z pierwszego postu Quote
eloise Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 kochani bardzo potrzebna pomoc, zajrzyjcie, wyślijcie, gdzie się da http://mtod.org Quote
carolinascotties Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='eloise']kochani bardzo potrzebna pomoc, zajrzyjcie, wyślijcie, gdzie się da http://mtod.org nie otwiera mi się ta strona :( Quote
AnetaW Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Podnoszę małe suńki! Dziewczyny są super! Gdyby wszystkie szczeniaczki na świecie były takie grzeczne i mądre (to może polubiłabym psy :diabloti:). Powoli zaczynają łapać o co chodzi z kupkami i siusianiem, starają się jak mogą nie brudzić w klateczce i w nocy drą się w niebogłosy, zeby je wypuścić jak się coś chce (razem na trzy cztery robią siusiu i kupę) więc wynoszę juz je do ogródka (w związku z czym zaflikana jestem okrutnie) w ciągu dnia też po spaniu i jedzeniu wychodzą na "pięć minut". Aż mi wstyd za mojego Baskila, który miał 7 miesięcy i jeszcze sikał w domu :oops: Mała ciemna (Szpuleńka) ma niedużą przepukliną, jak się chwilę pomasuje brzuszek to się chowa, ale nie wiem czy nie trzeba by tego zszyć. Czy takim maluchom sama zniknie? Pięknotki, szarotki szukają domów!!!!!!!! Quote
AnetaW Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Trzymajcie kciuki bo pierwsza zainteresowana osoba właśnie się do mnie odezwała. :multi: Asiu - narazie ta Pani koresponduje ze mną mailowo (wydaje się być fajnym domkiem) ale jeśli się zdecyduje (musi przekonać męża i koty) to podam jej Twój tel (mogę?), żebyś sobie z nią porozmawiała :diabloti: . Quote
asiaf1 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 AnetaW napisał(a):Trzymajcie kciuki bo pierwsza zainteresowana osoba właśnie się do mnie odezwała. :multi: Asiu - narazie ta Pani koresponduje ze mną mailowo (wydaje się być fajnym domkiem) ale jeśli się zdecyduje (musi przekonać męża i koty) to podam jej Twój tel (mogę?), żebyś sobie z nią porozmawiała :diabloti: . oczywiście, musimy sprawdzić jaki to dom bo zasługuja na najlepszy:multi: Quote
pixie Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 oj co to za dobre wiesci sie szykuja...a ktora to ta wypatrzona???? Szpuleczka czy Szpileczka? Quote
AnetaW Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Podnoszę szczeniaczki. Na razie potencjalna zainteresowana się nie odzywa więc czekamy. Umieściłam je na volcie (końskie forum) miau (kocie) wolfdogu (forum wilczaków czechosłowackich) i na owczarków (ONków). Posłusznie melduję że dziś rano odbyły panienki pierszy poważny spacer z dorosłymi psami. Były bardzo dzielne i grzeczne. Quote
Recommended Posts