Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja je nazywam pirania pierwsza i pirania druga.
Mnie sie Szpilka i Szpulka podoba....

Dziś będę miała pomoc w postaci TZta więc dziewczynki zostaną wykąpane, odpchlone i ładnie obfotografowane, żeby jakieś ogłoszenia porobić.
pixie - szczeniaków jest dużo,za dużo. następne w kolejce to cztery kilkudniowe maluchy w kampinoisie (mamusia 8-9 miesięcy miała i dostała łopatą w głowę bo urodziła, a maluszki chłop wyniósł na pole żeby sobie same umarły. miały szczęście bo żyją.

Posted

Taaaak ja baaardzo lubie plac 3 krzyzy...chyba sie tam przeniose, od razu z buda psia i domkiem dla kotow..tak dla wszystkich bedzie lepiej

a do Szpulki i Szpilki na przemian raz na espresso raz na capuccino....

Posted

widzialam w komisie na Towarowej przedwczoraj klatke..to tak na wypadek, gdyby komus byla potrzebna, taka jak na fotce..cena 192 zlote - nie wiem czy to duzo czy malo...podaje przy okazji
Komis Okazja no i moze jest to okazja do kupna i rzeczywiscie okazja..cenowa?

Posted

AnetaW napisał(a):
pixie wymiarów pewnie nie znasz?
gdyby miała takie jak ta, w której mieszkają dziewczynki to bym chętnie kupiła, jeszcze jedna się przyda...

sprobuje podac na oko...bedzie z 80x 60 x 60 mniejsz nie jest..sadze ze takie dwie sloninki tam wejda

Posted

To ta jest większa (106x91x81) dla Szpi(u)lkowych kluseczek to prawdziwy apartament.
Założyłam im wątki na owczarku (jakiegoś przodka owczarka pewnie miały ;) ) i na miau.
Może ktoś je wypatrzy...

Posted

Buziaczki...

ale Wam sie dzieciaczki ciotka trafila
no no no...tylko pozazdroscic, juz w mediach, nawet kocich...pewnie koci koci lapci...psie dziewczynki moze i do jakiegos serca niekoniecznie babci trafia...moze dziadka ustrzela?

Posted

Do dziadka, czy babci wszystko jedno - byle dobrze miały i w pachnącej pościeli spały!
Ale nie jestem pewna czy starsza osoba poradziłaby sobie z takimi diablicami! :diabloti:
Wczoraj w lecznicy takie słodkie aniołeczki siedziały cichutko, a do drugiej w nocy później buszowały.

Jeśli jest taka potrzeba to dziewczyny mogą u mnie zostać do końca miesiąca czyli do środy, a nie do soboty (tak jak to było w planach).

Posted

Bardzo dziękuję za opiekę nad dziewczynkami.:loveu:
Trochę miałam zamieszania z psiakami w ciągu ostatnich dzni tak, że nie miałam nawet czasu zajrzeć na dogo

Posted

sunieczki dziecineczki...pieknotki slicznotki, co by tu jeszcze milego powiedziec...
oj nic tylko oczy mozna wypatrzec...zupelnie nie przypominaja tych bid z pierwszego postu

Posted

Podnoszę małe suńki!
Dziewczyny są super! Gdyby wszystkie szczeniaczki na świecie były takie grzeczne i mądre (to może polubiłabym psy :diabloti:). Powoli zaczynają łapać o co chodzi z kupkami i siusianiem, starają się jak mogą nie brudzić w klateczce i w nocy drą się w niebogłosy, zeby je wypuścić jak się coś chce (razem na trzy cztery robią siusiu i kupę) więc wynoszę juz je do ogródka (w związku z czym zaflikana jestem okrutnie) w ciągu dnia też po spaniu i jedzeniu wychodzą na "pięć minut". Aż mi wstyd za mojego Baskila, który miał 7 miesięcy i jeszcze sikał w domu :oops:
Mała ciemna (Szpuleńka) ma niedużą przepukliną, jak się chwilę pomasuje brzuszek to się chowa, ale nie wiem czy nie trzeba by tego zszyć. Czy takim maluchom sama zniknie?

Pięknotki, szarotki szukają domów!!!!!!!!

Posted

Trzymajcie kciuki bo pierwsza zainteresowana osoba właśnie się do mnie odezwała. :multi:

Asiu - narazie ta Pani koresponduje ze mną mailowo (wydaje się być fajnym domkiem) ale jeśli się zdecyduje (musi przekonać męża i koty) to podam jej Twój tel (mogę?), żebyś sobie z nią porozmawiała :diabloti: .

Posted

AnetaW napisał(a):
Trzymajcie kciuki bo pierwsza zainteresowana osoba właśnie się do mnie odezwała. :multi:

Asiu - narazie ta Pani koresponduje ze mną mailowo (wydaje się być fajnym domkiem) ale jeśli się zdecyduje (musi przekonać męża i koty) to podam jej Twój tel (mogę?), żebyś sobie z nią porozmawiała :diabloti: .

oczywiście, musimy sprawdzić jaki to dom bo zasługuja na najlepszy:multi:

Posted

Podnoszę szczeniaczki.
Na razie potencjalna zainteresowana się nie odzywa więc czekamy.

Umieściłam je na volcie (końskie forum) miau (kocie) wolfdogu (forum wilczaków czechosłowackich) i na owczarków (ONków).

Posłusznie melduję że dziś rano odbyły panienki pierszy poważny spacer z dorosłymi psami. Były bardzo dzielne i grzeczne.