zuzlikowa Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Udało się zebrać informacje i zrobić fotki Rino? ...niestety bez tego trudno w jakikolwiek sposób pomóc nie mając choćby miejsca bezpiecznego dla psiaka...a nie wygląda, by takowe ktoś miał lub oferował :( Z informacji nie wynikało, by kobieta była bardzo cierpliwa... nie zrobi jakiegoś pochopnego ruchu? Minęło już trochę czasu... zaczynam mieć obawy, czy psiak jeszcze żyje? Quote
Klaudus__ Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Niestety nie udało się,bo Rino nawial. Pani ma mi dać znać jak Go schwytają... Chyba,że wcześniej do Punktu trafi... Chłopak potrzebuje wybiegu... :roll: Oby nic Mu się nie stało... Zapraszam do Dosi http://www.dogomania.pl/threads/221201-Wy%C5%BCe%C5%82ka-Dosia-prosi-o-pomoc.-Nie-chce-siedzie%C4%87-w-schroniskowym-kojcu!?p=18407036#post18407036 Quote
beta ata Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 O, w twarz! Niedobrze. A może ta pani tylko tak mówi, a psa się już pozbyli po bestialsku?! :crazyeye: Quote
Klaudus__ Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='beta ata']O, w twarz! Niedobrze. A może ta pani tylko tak mówi, a psa się już pozbyli po bestialsku?! :crazyeye: Powiedziała,że często ucieka i biega zadowolony po wsi - a jak ktoś siłą Go do kojca prowadzi to się rzuca i gryzie. Szukałam Go po tej wiosce,ale ja z czasem bardzo kiepsko - dzisiaj postaram się tam podskoczyć. Quote
zuzlikowa Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='beta ata']O, w twarz! Niedobrze. A może ta pani tylko tak mówi, a psa się już pozbyli po bestialsku?! :crazyeye:[/QUOTE] ... przyznam, że i mnie po głowie chodzą podobne obawy. Oby nie były zasadne... Quote
Piromanka Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 zuzlikowa napisał(a):... przyznam, że i mnie po głowie chodzą podobne obawy. Oby nie były zasadne... Niestety takze ja mam pewne obawy... Oby nie okazalo sie, ze zrobiono tak jak w tytule... Quote
zuzlikowa Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Klaudus__ napisał(a):Powiedziała,że często ucieka i biega zadowolony po wsi - a jak ktoś siłą Go do kojca prowadzi to się rzuca i gryzie. Szukałam Go po tej wiosce,ale ja z czasem bardzo kiepsko - dzisiaj postaram się tam podskoczyć. ...i jak wygląda sytuacja Rino? Odnalazł się?...wrócił? Quote
zuzlikowa Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Czy są jakieś informacje o psiaku? Jeśli biega po wsi i zachowuje się jak tak mówi włascicielka, nie jest bezpieczny ani on, ani ludzie... ... ale pytanie coraz bardziej zaczyna brzmieć : czy jest tak jak mówi włascicielka? I gdzie jest rzeczywiście psiak?...czy jeszcze "jest"? Quote
BUDRYSEK Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 moge przyjechac Go szukac...napisz tylko w jakiej okolicy? musi sie znalezc! mam nadzieje, ze zyje? :) Quote
zuzlikowa Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 zuzlikowa napisał(a):Czy są jakieś informacje o psiaku? Jeśli biega po wsi i zachowuje się jak tak mówi włascicielka, nie jest bezpieczny ani on, ani ludzie... ... ale pytanie coraz bardziej zaczyna brzmieć : czy jest tak jak mówi włascicielka? I gdzie jest rzeczywiście psiak?...czy jeszcze "jest"? Czy coś wiadomo o Rino? Quote
BUDRYSEK Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 dzisiaj dzwonił Pan z molosow, chcial wziasc Rino pod swoje skrzydla...szkoda, ze nie udało sie :( a to babsko to.....!!!! Quote
zuzlikowa Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 BUDRYSEK napisał(a):dzisiaj dzwonił Pan z molosow, chcial wziasc Rino pod swoje skrzydla...szkoda, ze nie udało sie :( a to babsko to.....!!!! ...może nie wszystko jeszcze stracone?... czy wiadomo coś o psiaku? Quote
zuzlikowa Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Zosia123 napisał(a):Zaglądam bez większej nadziei... :( ... zaglądam... Na którymś z wątków była informacja, że Klaudus bez internetu zostaje... Quote
Agnieszka103 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Tak, na kilku wątkach jest info, że Klaudu_s ma bardzo ograniczony dostęp do internetu Quote
Zosia123 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 I nikt inny zupełnie nie może pomóc psu?... Quote
zuzlikowa Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Zosia123 napisał(a):I nikt inny zupełnie nie może pomóc psu?... ...nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie... nie wiadomo nawet, czy jest jeszcze komu pomagać :( Quote
zuzlikowa Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Ale może tej suni uda się pomóc? Wybacz Rino... ale nie wiem zupełnie co robić :-(... Wczoraj dostałam też informację o nowym beniastym w OLKUSZU... i to akurat w te największe mrozy!:-( :-( Wyglądająca na bardzo młodą... bardzo zachudzoną sukę: "szczypiorek"....nic więcej na temat suni nie wiem, ale ... sunia zupełnie nie ma szansy na ciepło i bezpieczeństwo w tym miejscu... to już nawet nie kwestia jej obecnego stanu zdrowia- nawet jeśli nie jest w najgorszej kondycji, tam za moment będzie w strasznym stanie:-(- nie tylko fizycznym, ale i psychicznym! Czy ktoś ma może pomysł jak pomóc suni??? [SIZE=2]...nie wyrobię z 4- tym benkiem w hoteliku( tym bardziej,że nic nie wiadomo właściwie o sunieczce i jej potrzebach)... zupełnie nie wiem jak pomóc suni, a potrzebuje pomocy, bo nie darmo, to miejsce mordownią zwą:shake:... psiak ma zero szansy w Olkuszu i bez mrozów, a teraz ?:-(:-(:-( Quote
Zosia123 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Sunia ma wątek? Obawiam się że finansowo nie pomogę, ale mogę trochę porozsyłać bidę. Quote
zuzlikowa Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Zosia123 napisał(a):Sunia ma wątek? Obawiam się że finansowo nie pomogę, ale mogę trochę porozsyłać bidę. Nie ma wątku... obawiam się, że sama nie podołam następnemu bernardynowi... ani finansowo, ani czasowo dobrze nie stoję, a tu trzeba by sie bardzo zaangażować... pomysłu poza hotelem też nie mam :( A mogłabyś porozsyłac tę informację o suni?...może znajdzie się ktoś, kto bedzie w stanie zaangażować się bardziej?...może dt się jednak znajdzie? Transport jakoś udałoby sie załatwić... Quote
beta ata Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Próbowalam znaleźć strone schronu w Olkuszu, sa informacje z 2008 roku o tym, że warunki są tam tragiczne i zdjęcia oraz jakas strona , na którą trzeba sie logować! Czy to o to miejsce chodzi? Co tam jest grane? I jak mozna zobaczyć te sunie w necie? Quote
annika Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 [quote name='beta ata']Próbowalam znaleźć strone schronu w Olkuszu, sa informacje z 2008 roku o tym, że warunki są tam tragiczne i zdjęcia oraz jakas strona , na którą trzeba sie logować! Czy to o to miejsce chodzi? Co tam jest grane? I jak mozna zobaczyć te sunie w necie? Nie wiem czy widziałaś ten wątek, ofiary tego miejsca właśnie.... http://www.dogomania.pl/threads/127622-OFIARY-SCHRONISKA-!-!-!-%C5%BBywe-trupy-b%C5%82agaj%C4%85-o-PILNE-WSPARCIE-!-!-! Quote
Recommended Posts