Jean Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Kirinna napisał(a):charcik:)... ?? Uszy dzisiaj jej stały jak Junowi ;) Quote
Kirinna Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Jean napisał(a):?? Uszy dzisiaj jej stały jak Junowi ;) długie łapki i szczupła:) Quote
wikikoniki Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 A mi ona nie wiem jakim cudem przypomina mini doga ;) Quote
Jean Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Kirinna napisał(a):długie łapki i szczupła:) Czepiasz się wciąż Moja Droga ;) chuda nie jest, ładnie je 3 pełne miski. wikikoniki napisał(a):A mi ona nie wiem jakim cudem przypomina mini doga ;) Wiesz, że mi niekiedy też :) vaness napisał(a):jaki wielki przysmak dostała :) Kostka suszona na zębole - męczy ją już dwa tygodnie ;) Quote
Kirinna Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Jean napisał(a):Czepiasz się wciąż Moja Droga ;) chuda nie jest, ładnie je 3 pełne miski. ) czepiam się czepiam no ale żartuje, sliczna kruszynka:) po prostu lubie wszystko małe, szczupłe co ma długie łapki(mój tez taki był:) Quote
motylek1007 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 długie pazurki już ma i wyrasta na pannicę. Super, ze tak ze siusianiem juz wychodzi :) Quote
Jean Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 motylek1007 napisał(a):długie pazurki już ma i wyrasta na pannicę. Super, ze tak ze siusianiem juz wychodzi :) Wiem, wiem, we wtorek idziemy na manicure i pedicure :) Quote
Kirinna Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Jean napisał(a):Wiem, wiem, we wtorek idziemy na manicure i pedicure :) nie wyobrażam sobie chodzenia z psem do "kosmetyczki":)(mój do weta nie chce na zwykłe ogladanie) a jak ona sobie reaguje na takie zabiegi? ale chyba tak cięzko uczyć szczeniaka załatwiania sie da dworze, gdy na zewnątrz minus ileś tam?:) Quote
Jean Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 A kto powiedział, że chodzimy do kosmetyczki? Chodzimy do weterynarza, próbowałam sama obcinać, ale po pierwsze obcinam za mało, a po drugie raz tak się wywijała, że krzywo poszło i krewki trochę leciało. Weterynarz szczypcami rach ciach i po płaczu. Tragedii przy takich wizytach nie ma. A jedziemy, bo przy okazji tabletkę na odrobaczenie chcemy, bo ostatni raz miała 2 msc temu. Co do nauki załatwiania, to myślę i oceniam to na bardzo dobry ;) Mieszkamy na parterze, więc jak jest pora siusiania, szybko zakładam kurtkę, buty i myk na dwór. Na przeciwko klatki mamy parking a za nim trawkę, więc wychodzimy tam. Dodatkowo 2 razy dziennie (jeśli jestem w domu) na 15-20 minut spacerek dłuzszy. Czekamy już bardzo na ciepło, to będziemy jeździć nad morze i na polankę taką fajną :) A dziś jedziemy na wycieczkę autobusami i pociągiem - do teściowej (mówi Lunie że jest jej babcią :P) na obiad :D Quote
wikikoniki Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Jean napisał(a):A kto powiedział, że chodzimy do kosmetyczki? Chodzimy do weterynarza, próbowałam sama obcinać, ale po pierwsze obcinam za mało, a po drugie raz tak się wywijała, że krzywo poszło i krewki trochę leciało. Weterynarz szczypcami rach ciach i po płaczu. Tragedii przy takich wizytach nie ma. A jedziemy, bo przy okazji tabletkę na odrobaczenie chcemy, bo ostatni raz miała 2 msc temu. Co do nauki załatwiania, to myślę i oceniam to na bardzo dobry ;) Mieszkamy na parterze, więc jak jest pora siusiania, szybko zakładam kurtkę, buty i myk na dwór. Na przeciwko klatki mamy parking a za nim trawkę, więc wychodzimy tam. Dodatkowo 2 razy dziennie (jeśli jestem w domu) na 15-20 minut spacerek dłuzszy. Czekamy już bardzo na ciepło, to będziemy jeździć nad morze i na polankę taką fajną :) A dziś jedziemy na wycieczkę autobusami i pociągiem - do teściowej (mówi Lunie że jest jej babcią :P) na obiad :D Jejku... ja już nie pamiętam, jak uczyłam moje psy wychodzić... Chociaż pani od której kupowałam nauczyła Neskę siusiać na gazetę a potem jakoś szło... A co do spacerku to jestem ciekawa jak Max zareagowałby na taką kruszynkę... Śliczna :loveu: i miłej podróży ! Quote
Kirinna Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Jean napisał(a):A kto powiedział, że chodzimy do kosmetyczki? Chodzimy do weterynarza, próbowałam sama obcinać, ale po pierwsze obcinam za mało, a po drugie raz tak się wywijała, że krzywo poszło i krewki trochę leciało. Weterynarz szczypcami rach ciach i po płaczu. Tragedii przy takich wizytach nie ma. A jedziemy, bo przy okazji tabletkę na odrobaczenie chcemy, bo ostatni raz miała 2 msc temu. Co do nauki załatwiania, to myślę i oceniam to na bardzo dobry ;) Mieszkamy na parterze, więc jak jest pora siusiania, szybko zakładam kurtkę, buty i myk na dwór. Na przeciwko klatki mamy parking a za nim trawkę, więc wychodzimy tam. Dodatkowo 2 razy dziennie (jeśli jestem w domu) na 15-20 minut spacerek dłuzszy. Czekamy już bardzo na ciepło, to będziemy jeździć nad morze i na polankę taką fajną :) A dziś jedziemy na wycieczkę autobusami i pociągiem - do teściowej (mówi Lunie że jest jej babcią :P) na obiad :D babcie sa najfajniejsze;) przynajmniej nasz, J. ciągle cos dotaje a to kurczaczka z zupy, a to kiełbaske Quote
Jean Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 wikikoniki napisał(a):Jejku... ja już nie pamiętam, jak uczyłam moje psy wychodzić... Chociaż pani od której kupowałam nauczyła Neskę siusiać na gazetę a potem jakoś szło... A co do spacerku to jestem ciekawa jak Max zareagowałby na taką kruszynkę... Śliczna :loveu: i miłej podróży ! Ostatnio Luna bawiła się z labradorem, więc chyba już zadne psy jej nie straszne ;) Kirinna napisał(a):babcie sa najfajniejsze;) przynajmniej nasz, J. ciągle cos dotaje a to kurczaczka z zupy, a to kiełbaske Taaa nasza by też ciągle rozpieszczała :) ale nie wolno, zabraniamy bo potem nie zje w domu kolacji :p Stałe godziny posiłków i koniec! :p Z dzidzią bedzie tak samo.. Słodycze raz w tygodniu! :P Quote
Aleksa. Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 super, sami na zajęciach to duzo zyskałyście.:) Quote
Oscar Patric Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 witamy się cieplutko w niedzielę :) Quote
Jean Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Ty$ka napisał(a):Witamy wieczorkiem :) Hejka hejka, jak tam Nowy Świat? Widziałaś? :) Quote
Jean Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 A dziękujemy, wszystko u nas dobrze, jutro jedziemy na manicure, a jak Twoja pocieszka? :) Quote
Ty$ka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Jean napisał(a):Hejka hejka, jak tam Nowy Świat? Widziałaś? :) Jeszcze nie, ale nadrobię na weekendzie ;). Na razie nie miałam kiedy :D. Choć już kilka znajomym o nim opowiedziałam i oni też obiecali zajrzeć :P. Quote
wikikoniki Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ty$ka napisał(a):Jeszcze nie, ale nadrobię na weekendzie ;). Na razie nie miałam kiedy :D. Choć już kilka znajomym o nim opowiedziałam i oni też obiecali zajrzeć :P. Nowy Świat ? Jest takie u nas osiedle ale w lubelskim też ? :D Próbuję coś zrozumieć... nie śmiejcie się :p Quote
Ty$ka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Chodzi o pewne forum, nie o osiedle :) (ale faktycznie z zewnątrz nie wiadomo o co chodzi :P) Quote
wikikoniki Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ty$ka napisał(a):Chodzi o pewne forum, nie o osiedle :) (ale faktycznie z zewnątrz nie wiadomo o co chodzi :P) HAhahaha... na pewno bym się domyśliła :roflt: Quote
Recommended Posts