Jean Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Trochę świeżutkich fotek naszego ADHD :) Pobawisz się ze mną w końcu?! Dobra, to sama się pobawię Uszko się nam popsuło.. Jedno klapnięte na bok, drugie na przód :P Quote
Jean Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Wolałam wersje oba klapnięte na przód, więc mam cichą nadzieję, że się jej 'naprawi' ;) A dzisiaj znów dumna jestem. Całą noc przespała spokojnie, ani jednej kupy nocnej, i raz siusiu na ceratkę. Obudziła panią o 6.30 wyszłyśmy na dwór - pisiu i kupka :D Ach, mała rzecz a cieszy :) Quote
vaness Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Jean napisał(a):Wolałam wersje oba klapnięte na przód, więc mam cichą nadzieję, że się jej 'naprawi' ;) A dzisiaj znów dumna jestem. Całą noc przespała spokojnie, ani jednej kupy nocnej, i raz siusiu na ceratkę. Obudziła panią o 6.30 wyszłyśmy na dwór - pisiu i kupka :D Ach, mała rzecz a cieszy :) Witam się z maleństwem:loveu: jaka grzeczna dziewczynka, bo woła panią na spacerek :multi: Quote
Jean Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 mogłaby tak za każdym razem wołać :P Quote
Jean Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Hej! Przychodzimy złożyć życzenia na Nowy Rok, aby był lepszy niż poprzedni! Dziś wybraliśmy się na plażę!! Pierwszy spacer Luny na plaży - udany :) A po spacerze - pierwsza kąpiel :) równie udana, sierść mięciutka i pachnąca. Uszatek ! 'Co ja pacze?' :D Ja też umiem wysoko skakać ! nagroda musi być! Jeżu, nie uciekaj! Quote
Jean Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Brudny nochalek :) kąpiel! Jakość zdjęć średnia, bo i aparat średniej klasy.. Jeszcze raz wszystkim Happy New Year! Quote
Ty$ka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Dziękujemy i wzajemnie ;) Luncia świetnie wygląda w kurteczce :D Quote
Jean Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Ty$ka nic mi nie mów o kurteczce.. To rękaw od mojej bluzy. Kupiliśmy jej kombinezon i nie umie w nim chodzić (wywraca się). 80 zł wydaliśmy i w szafie leży, na allegro wystawiony i nic.. Quote
kalyna Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 witamy się Noworocznie :) trochę późno, ale jesteśmy :) Luna baaardzo mi przypomina jak Ciap był mały.. taki sam wyraz pyszczka. Ale u Ciapy ojciec nieznany, a matka cała ruda i długowłosa :D Quote
Jean Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Jak tam po Sylwestrze? U nas spokojnie :) Luna oglądała z nami kilka chwil fajerwerki z balkonu, w ogóle się nie bała :) co mnie bardzo cieszy! Quote
Ty$ka Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Widzisz...bo psom obojętnie czy ze sklepu czy zrobione ze starych rzeczy :D Grunt to wygoda ;). U nas też w miarę spokojnie jak na panikarza:) Quote
Jean Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Joann dziękujemy :) może niedługo będzie latać jak Vitek ;P Quote
Joann Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Jean napisał(a):Joann dziękujemy :) może niedługo będzie latać jak Vitek ;P Na pewno! Jestem baaardzo ciekawa jak Lunka będzie wyglądać jak dorośnie;] Quote
Jean Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Ja też, zmienia sie codziennie.. Teraz na przykład ma już dwa uszka popsute :D Quote
Jean Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Dziekujemy i wzajemnie :) Luna zaczęła gryźć ceratki :/ Wracam z pracy a tu ceratkowy sajgon.. Quote
agamer Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Witamy :) Widzę, że maluszek świetnie sobie radzi z fajerwerkami ;) Grunt to nie pokazywać psu,że fajerwerki to coś złego ;) moj się wogole nie boi, jedynie jest ciekawy co to tak strzela :) Quote
Jean Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Radzi sobie, bo Pani nauczyła się na błędach :) Witamy u nas :) Quote
KasiaOliwia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Witam się po raz pierwszy :loveu: Luna jest śliczna ! będę zaglądać :) Quote
Jean Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 KasiaOliwia napisał(a):Witam się po raz pierwszy :loveu: Luna jest śliczna ! będę zaglądać :) Dziękujemy, a Wy macie galeryjkę? :D Quote
Recommended Posts