Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tytuł zmieniłam :) Przenosimy?? Tylko ktoś za mnie musi PW napisać, bo po ostatniej przerwie na dogo panel użytk mi nie działą i przesyłani widomości :placz:

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Seaside napisał(a):
Tytuł zmieniłam :) Przenosimy?? Tylko ktoś za mnie musi PW napisać, bo po ostatniej przerwie na dogo panel użytk mi nie działą i przesyłani widomości :placz:

Ja nigdy nie wysylalam prosby o przeniesienia na PW :shake: - same dziewczyny watki przenosily .....chyba wnioskowaly to po rrostu z tytulu...

Posted

Seaside napisał(a):
juhuuuuuuuuuuuuu :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

juhuuuuuuuuuuuuuuuuuu :multi:

cudnie, cudnie!!

ciesze sie ogromnie!!

wszystkiego dobrego Omarku, dla ciebie i twojej nowej rodziny!! :loveu: :loveu:

to na kogo teraz kolej? moze wyjatkowa Luna? a moze Tosia? Kubus?

Posted

Jolu trzymaj mooocno kciuki za Lunę - przeprowadzamy pewne tajne działania ale nie chcemy zapeszać :)- powiem tyle że dziś wysłałąm list z jej zdjęciami do kochanej osóbki :)

Posted

Seaside napisał(a):
Jolu trzymaj mooocno kciuki za Lunę - przeprowadzamy pewne tajne działania ale nie chcemy zapeszać :)- powiem tyle że dziś wysłałąm list z jej zdjęciami do kochanej osóbki :)

tajne dzialania????????? :razz:

wiec dzialajcie tajnie, ja staram sie na biezaco zagladac do Lunki, czekam na wiesci

beda jakies fotki Omarka szalejacego z dzieciakami?

• 1 month later...
Posted

Witajcie cioteczki :)

Oto ja Omarek :loveu: zobaczcie jaki jestem slodziutki i jak mi jest dobrze w nowym domku!
Poznajcie moja Rodzine!

Hop-sa-sa, hop-sa-sa...
kto dogoni psa? ? ? :multi:

i tu jeszcze raz ja :)

Pozdrawiam Was goraco.

Omarek.

Posted

[quote name='Jola_K']
Hop-sa-sa, hop-sa-sa...
kto dogoni psa? ? ? :multi:

Jolu o palpitacje serca mnie na noc przyprawisz!!!!!!!!!!!!!

Czy to jest ta nasza bida???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

On wygląda jakby szaleju i miłości się opił :placz: :placz: :placz: :placz:
To juz drugi raz ostatnio się popłakałam z radości (pierwszy to Kubuś pod kołderką) :oops: :oops:

Posted

[quote name='Seaside']Czy to jest ta nasza bida???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

ale porownanie co? :loveu:

od wczoraj mialam te zdjecia, ale wczoraj dogo nie chodzilo, a ja dzis calutki dzionek w podrozy...
przepraszam wiec za opoznenie w dostarczeniu taaaaakich wiesci :multi:

Posted

tanitka napisał(a):
alez on wspaniale wygląda!!!:multi::multi::multi::multi::multi: to nie ten sam pies!!!;)

:placz: :placz: :placz: Taka jestem szczesliwa, ze wreszcie mu sie udalo !
A kilka nieudanych adopcji mial biedaczek...... ale widac, warto bylo poczekac i przejsc to wszystko :loveu: :loveu: :loveu: !

Pan Omarka obiecal przyslac nastepne zdjecia, tylko mowil, ze takie male wyszly mu jakos.... ja sie nie znam na tym, ale chetnie i te male bede ogladala !
Omarek jest slodkim psem ! Poznalam go osobiscie.... osobiscie mi z radosci wielkiej tak kurtke wyswiechtal, ze do dzisiaj sie slady z blota nie spraly ..... Ale i tak go kocham !

• 4 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Jola_K napisał(a):
ciekawe, co u Omara slychac?

Dostalam dzisiaj sms od pana naszego cudnego chlopaka :lol:

" Omi czuje sie bardzo dobrze i mysle, ze jest mu u mnie dobrze. Nie lubi rowerzystow i suchej karmy oraz kotow. Jak wroci brat z Holandii, to wysle pani kilka zdjec. Pozdrawiam. Andrzej "
:multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi:

Posted

Jola_K napisał(a):
ale, jest jedno ale... jedno mi sie nie spodobalo w tym smsie, to ze Omi nie lubi kotow :/
NIEDOBRY OMAR! FE, NIE RUSZAC KOTA!

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.... to jakbys ... karcila ogara gonczego, .... ze gania za lisem :evil_lol:....

• 4 months later...