Seaside Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Tytuł zmieniłam :) Przenosimy?? Tylko ktoś za mnie musi PW napisać, bo po ostatniej przerwie na dogo panel użytk mi nie działą i przesyłani widomości :placz: Quote
zuziaM Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Seaside napisał(a):Tytuł zmieniłam :) Przenosimy?? Tylko ktoś za mnie musi PW napisać, bo po ostatniej przerwie na dogo panel użytk mi nie działą i przesyłani widomości :placz: Ja nigdy nie wysylalam prosby o przeniesienia na PW :shake: - same dziewczyny watki przenosily .....chyba wnioskowaly to po rrostu z tytulu... Quote
Jola_K Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Seaside napisał(a):juhuuuuuuuuuuuuu :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: juhuuuuuuuuuuuuuuuuuu :multi: cudnie, cudnie!! ciesze sie ogromnie!! wszystkiego dobrego Omarku, dla ciebie i twojej nowej rodziny!! :loveu: :loveu: to na kogo teraz kolej? moze wyjatkowa Luna? a moze Tosia? Kubus? Quote
Seaside Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Jolu trzymaj mooocno kciuki za Lunę - przeprowadzamy pewne tajne działania ale nie chcemy zapeszać :)- powiem tyle że dziś wysłałąm list z jej zdjęciami do kochanej osóbki :) Quote
tanitka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Omarku bądź grzeczny i nie sprawiaj kłopotów, niech cię pokochaja całym sercem!!:lol: Quote
Seaside Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Omarku będziemy czekać na wieści :razz: Quote
Jowita Poznań Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 swietna wiadomosc, bardzo sie ciesze :) Quote
Jola_K Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Seaside napisał(a):Jolu trzymaj mooocno kciuki za Lunę - przeprowadzamy pewne tajne działania ale nie chcemy zapeszać :)- powiem tyle że dziś wysłałąm list z jej zdjęciami do kochanej osóbki :) tajne dzialania????????? :razz: wiec dzialajcie tajnie, ja staram sie na biezaco zagladac do Lunki, czekam na wiesci beda jakies fotki Omarka szalejacego z dzieciakami? Quote
Jola_K Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witajcie cioteczki :) Oto ja Omarek :loveu: zobaczcie jaki jestem slodziutki i jak mi jest dobrze w nowym domku! Poznajcie moja Rodzine! Hop-sa-sa, hop-sa-sa... kto dogoni psa? ? ? :multi: i tu jeszcze raz ja :) Pozdrawiam Was goraco. Omarek. Quote
Seaside Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Jola_K'] Hop-sa-sa, hop-sa-sa... kto dogoni psa? ? ? :multi: Jolu o palpitacje serca mnie na noc przyprawisz!!!!!!!!!!!!! Czy to jest ta nasza bida???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: On wygląda jakby szaleju i miłości się opił :placz: :placz: :placz: :placz: To juz drugi raz ostatnio się popłakałam z radości (pierwszy to Kubuś pod kołderką) :oops: :oops: Quote
Jola_K Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Seaside']Czy to jest ta nasza bida???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ale porownanie co? :loveu: od wczoraj mialam te zdjecia, ale wczoraj dogo nie chodzilo, a ja dzis calutki dzionek w podrozy... przepraszam wiec za opoznenie w dostarczeniu taaaaakich wiesci :multi: Quote
tanitka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 alez on wspaniale wygląda!!!:multi::multi::multi::multi::multi: to nie ten sam pies!!!;) Quote
zuziaM Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 tanitka napisał(a):alez on wspaniale wygląda!!!:multi::multi::multi::multi::multi: to nie ten sam pies!!!;) :placz: :placz: :placz: Taka jestem szczesliwa, ze wreszcie mu sie udalo ! A kilka nieudanych adopcji mial biedaczek...... ale widac, warto bylo poczekac i przejsc to wszystko :loveu: :loveu: :loveu: ! Pan Omarka obiecal przyslac nastepne zdjecia, tylko mowil, ze takie male wyszly mu jakos.... ja sie nie znam na tym, ale chetnie i te male bede ogladala ! Omarek jest slodkim psem ! Poznalam go osobiscie.... osobiscie mi z radosci wielkiej tak kurtke wyswiechtal, ze do dzisiaj sie slady z blota nie spraly ..... Ale i tak go kocham ! Quote
Jowita Poznań Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 zdjecie hop-sa-sa jest wypasione :loveu: widac szczesliwa mordke :loveu: Quote
zuziaM Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Jola_K napisał(a):ciekawe, co u Omara slychac? Dostalam dzisiaj sms od pana naszego cudnego chlopaka :lol: " Omi czuje sie bardzo dobrze i mysle, ze jest mu u mnie dobrze. Nie lubi rowerzystow i suchej karmy oraz kotow. Jak wroci brat z Holandii, to wysle pani kilka zdjec. Pozdrawiam. Andrzej " :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: Quote
Jola_K Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 mile wiesci :) czekamy wiec na fotki! ale, jest jedno ale... jedno mi sie nie spodobalo w tym smsie, to ze Omi nie lubi kotow :/ NIEDOBRY OMAR! FE, NIE RUSZAC KOTA! Quote
zuziaM Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Jola_K napisał(a):ale, jest jedno ale... jedno mi sie nie spodobalo w tym smsie, to ze Omi nie lubi kotow :/ NIEDOBRY OMAR! FE, NIE RUSZAC KOTA! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.... to jakbys ... karcila ogara gonczego, .... ze gania za lisem :evil_lol:.... Quote
zuziaM Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Wyslalam do Jagody kilka zdjec Omara. Nie potrafie ich wgrac na Fotosika :shake:. Jagodka, pomozesz ? ? ? Quote
zuziaM Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Magda ! Super ! Prawdziwy z Ciebie MISTRZ ! :lol: Quote
Seaside Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Spóźniłam się :oops::oops::oops: Quote
tanitka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 dobra robota dziewczyny!!!! :multi::multi::multi: Quote
Seaside Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Seaside napisał(a):Spóźniłam się :oops::oops::oops: spreawdziłam - Gosiu nie wysłałaś mi tych zdjęć :razz: DObrze że Magda wstawiłą :) Quote
Recommended Posts