Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lasoa napisał(a):
super te gacie ;) Ja już mam niestety tego za dużo i na razie nie będę nowych kupować

Żebym ja tak potrafiła sobie powiedzieć 'dość' :roll: u mnie to zawsze: 'aaaa, przecież nie zginie' :lol:

Posted

To się od jednego potrzebnego ciuszka zaczyna :lol: koniecznie się pochwal, jak już będziesz miała jakiegoś golasa ;) lepiej jest mieć świra w 'kupie' :cool3:

Posted

Jak za xlat będę mieć to się pochwalę :cool3: na razie ciesze się że Kala nosi tylko ubranka zimą i nie ma na nią rozmiarów :evil_lol: brakowałoby tylko żeby do obrożoholizmu mi ubranka doszły :lol:

Posted

xxxkaluniaxxx napisał(a):
Jak za xlat będę mieć to się pochwalę :cool3: na razie ciesze się że Kala nosi tylko ubranka zimą i nie ma na nią rozmiarów :evil_lol: brakowałoby tylko żeby do obrożoholizmu mi ubranka doszły :lol:

Hmmmm... Ispet produkuje ubranka do rozmiaru 7xl- na rottki i dogi niemieckie :cool3: tak tylko 'mówię' :eviltong:

Posted

xxxkaluniaxxx napisał(a):
Jesteś złą kobietą :mdleje:ale i tak rozmiarówki nie bardzo :shake: 3xl troszku za ciasne 4xl za duże :razz: chyba że luźniejsze są :hmmmm:

My mamy jedną rzecz xl, która ma rozmiary większe od 2xl tej firmy, więc to pewnie od danej rzeczy zależy, ta rozmiarówka na stronie jest jakaś lekko kopnięta...

Posted

rika napisał(a):
Żebym ja tak potrafiła sobie powiedzieć 'dość' :roll: u mnie to zawsze: 'aaaa, przecież nie zginie' :lol:

Ja już tego na prawdę mam sporo przy 2 psach ;)

Posted

Przy 2 to bym miała więcej dla nich, niż dla siebie :lol:

My póki co mamy 3 dresy, 2 kombinezony zimowe, 1 kombinezon przeciwdeszczowy, 2 kurtki, 5 koszulek, 2 bluzy, 2 swetry i 2 pary spodni ogrodniczek :eviltong:

Posted

rika napisał(a):
Ale jakie to uzależnienie jest przyjemne... Nie roztyjesz się, ani nie będziesz miała od niego raka :cool3:

Powtarzam to rodzicom od 5lat :cool3::cool3:

ubranka nie jest źle :cool3: a z obrożami itd jak jest? :lol:

Posted

rika napisał(a):
Przy 2 to bym miała więcej dla nich, niż dla siebie :lol:

My póki co mamy 3 dresy, 2 kombinezony zimowe, 1 kombinezon przeciwdeszczowy, 2 kurtki, 5 koszulek, 2 bluzy, 2 swetry i 2 pary spodni ogrodniczek :eviltong:

Jaka kolekcja :evil_lol: Wstaw kiedyś zdjęcia Damona w każdym :diabloti:

Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']Powtarzam to rodzicom od 5lat :cool3::cool3:

ubranka nie jest źle :cool3: a z obrożami itd jak jest? :lol:

U mnie? Od tego się nie uzależniłam jeszcze :lol: 5 obróżek, 2 pary szelek i 4 smycze, więc niedużo...

lasoa, wstawię, jak się chłodniej zrobi ;) no, może jakieś koszulki się po drodze nawiną.

Posted

Przyszła jedna para spodni :cool3: są ciut za szerokie na tyłku, więc podrzucę mamie do lekkiej przeróbki... Poza tym są cudowne, mięciutkie i mają mega różowy kolor (miały być czerwone), ale Damon wygląda bosko :loveu: zdjęcie z przymiarki: