Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak dla mnie to jest całkiem miła odpowiedź :diabloti:

EOT, nie podoba Ci się coś, masz do tego prawo- niemniej jednak- nie zaśmiecaj wątku moich chłopaków ;)

Posted

Dobry wieczór :evil_lol: Wróciłam se z wakacji i nadrabiam zaległości :lol:
Młody boski :loveu: Jak tak dalej pójdzie to jeszcze z łysolem wyląduje zamiast pp :evilbat: tak w ogóle w jakich okolicach mieszkasz? planuje porwanie pewnego wilkołaka :diabloti:

Posted

O rok? Chciałabym :evil_lol: o kilka :roll:
T morza nie lubi i zwiewa... Chociaż dzisiaj nawet chwilę podreptał po wodzie :cool3: D za to nas zaskakuje i ślicznie maszeruje wzdłuż morza ;) oczywiście sądziłam, że tutaj grzywki nie wzbudzą takiej sensacji, ale nie miałam racji- spokojnie mogłabym stanąć gdzieś z psami i pobierać opłatę za ''zdjęcie z grzywką'' :lol:
Chociaż: Zaczepiła nas wczoraj para, która też ma golasa ;) ku mojemu zdziwieniu większość podchodzi bardzo pozytywnie...

Wpadaj, wpadaj ;)

Posted

rika napisał(a):

oczywiście sądziłam, że tutaj grzywki nie wzbudzą takiej sensacji, ale nie miałam racji- spokojnie mogłabym stanąć gdzieś z psami i pobierać opłatę za ''zdjęcie z grzywką'' :lol:

Nad morzem nawet mój burek sensacje robił :loveu: co na codzień jest nierealne :roll:
Sie dziwisz grzywki to zajebi*te psy :loveu:

Posted

Ta pozycja snu to standard akurat- głupek raz tak się powyginał na łóżku, że aż piszczeć zaczął, bo prawie na głowie stanął :lol: