magda_p_dg Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 jak to nie odwiedzamy???? odwiedzamy!!!!! ale mały ma boskie podniebienie!!!!! cudeńko!!!!! jaki słodkie mały leniwiec....i jaki grzeczny......tak cudnie się bawi ogonkiem braciszka, a Damon jaki cierpliwy :) najbardziej jednek rozbawil mnie kulminacyjny punkt zabawy czyli szybkie (chyba niezamierzone) łapnięcie szpileczkami za jajka Damona hahahahahha - bidulek duży :) oj to jak będzie golenie to wieczorem będzie całowanko po cdunym gładkim pyszczochu !!!! jak ja to uwielbiam!!!! ostatnio mój mąż powiedział do mojej mamy żeby patrzyła co ją czeka codziennie (czytaj: na moich kolanach siedział łysy, nadstawiał szyjkę i pycholek a ja go całowałam :D) Quote
rika Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 Damon spokojnie znosi tarmoszenie przez młodego :lol: jak się z nim bawi, to też jest bardzo delikatny, kochany :loveu: A młody przy goleniu kwiczał jakbym go obdzierała ze skóry :diabloti: właściwie to piszczał jak tylko usłyszał maszynkę :roll: ale daliśmy radę ;) O tak, łyse pysiole są taaakie fajne :loveu: Quote
rika Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 Wlazłam na ebaya :placz: i jak mamy jechać na wakacje? :shake: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='rika']Wlazłam na ebaya :placz: i jak mamy jechać na wakacje? :shake:[/QUOTE] co kupiłaś? :diabloti::diabloti: Quote
rika Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 Dresy znowu... I czaję się na kurtki :roll: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: poproszę foty jak wszystko dojdzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rika Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 Jak znowu nie będzie o 3 rozmiary za duże :lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 oj tam :evil_lol: ale kiedyś będzie dobre :lol: Quote
rika Posted August 10, 2013 Author Posted August 10, 2013 Zrobiłam obróżkę dla klopsa... Te po D jakieś takie wielkie :lol: na wakacjach pewnie kupimy nową ;) [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-p1vem-oP64g/UgY02kcgL5I/AAAAAAAAEuA/nQyK73hEU3o/w645-h548-no/DSCF3320.JPG[/IMG] Quote
magda_p_dg Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 jak dobrze że ja ie jestem miłośniczką psich ubrań :) dzięki temu jedziemy za 3 dni do Chorwacji :) jupiiiiii Quote
rika Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 Mi się odechciało zagranicy po podróży autem :eviltong: do samolotu nie wejdę :shake: Znalazłam w końcu maszynkę dla golasów :cool3: za jakiś czas dotrze do nas wahl 8110 :multi: Quote
lula2010 Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 witam ,weszlam z ciekawosci ,bo cora ma "papierowego"grzywca :loveu:,to super psiaki ;Kenzo cory mieszka z kolezanka, 10 letnia astunia Arma ,pozdrawiam :lol: Quote
rika Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 Witamy ;) Grzywki są świetne :cool3: mój D ma kolegę Asta- Tobiasza ;) Quote
rika Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 Zła pani ogoliła biedne pieseczki (niedokładnie na paszczach swoją drogą, więc jak zasną będzie poprawka)... Za to mamy słit focie :eviltong: Łatka robi się coraz jaśniejsza... Wampir i wilkołak- stosownie do imion ;) albo UFO- jak kto woli :eviltong: I na koniec mała panienka :lol: Quote
lula2010 Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 slicznosci :loveu:,fajnie ,ze do nas zajrzalas na watek :lol:,nie wiem ile jest u mnie fotek grzywca corki ,bo jej nie ma na dogo ,czasami cos u mnie sie znajdzie ;Kenzo jest z hodowli Catani,ma 5 lat,jest wykastrowany ,bo strasznie znaczyl (nadal znaczy )teren i kastracja miala wg behawiorysty i weta zakonczyc problem ze znaczeniem i sikaniem w domu.....niestety tak sie nie stalo ....ale niedobrota i tak jest synusiem mojej corki i ziecia :loveu:.....czasem jest tak podly ,ze potrafi nasikac na astunie....:mad:.....bulwy i moja astunia go nie znosza,bo probuje dominowac ,wiec odwiedza nas rzadko ,zeby go nie zezarly....:diabloti: Quote
phase Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Bardzo ładnie wyglądają. Mała wyrośnie na przeepiękną dziewczynę. Quote
rika Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 phase napisał(a):Bardzo ładnie wyglądają. Mała wyrośnie na przeepiękną dziewczynę. Toć to chłopak :diabloti: lula2010, Tyler- Oddie też jest od Catani ;) Bulwy świetne :loveu: jedną znamy w realu i jest mega pocieszna :loveu: Damon też zawsze chce zdominować inne psy :roll: a młody już jest niezłą zadziorą... Quote
phase Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 rika napisał(a):Toć to chłopak :diabloti: Boże gdzie ja mam głowę. :modla: Proszę nic nie mówić Tylerowi. :lol: Pewnie czekasz z niecierpliwością na kolejny sezon PW. :cool3: A swoją drogą gdzie kupujesz rzeczy dla łobuziaków? Quote
rika Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 Tyler jest po innym wilkołaku :cool3: ale na PW czekam oczywiście :loveu: Rzeczy mamy z ebaya najwięcej. Trochę też szyję ;) Quote
phase Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 rika napisał(a):Tyler jest po innym wilkołaku :cool3: ale na PW czekam oczywiście :loveu: Rzeczy mamy z ebaya najwięcej. Trochę też szyję ;) Ja to też uwielbiam PW. :lol: Film zdecydowanie lepszy niż książka... Quote
rika Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 A po co Ci to wiedzieć? :diabloti: Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie w nocy jest całkiem zimno i szczyl się trzęsie, więc tym bardziej nie wyobrażam sobie go bez ubrania nad morzem wieczorem :roll: mam nadzieję, że teraz zaśniesz spokojnie :evil_lol: Quote
Recommended Posts