Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak to nie odwiedzamy???? odwiedzamy!!!!!

ale mały ma boskie podniebienie!!!!! cudeńko!!!!!

jaki słodkie mały leniwiec....i jaki grzeczny......tak cudnie się bawi ogonkiem braciszka, a Damon jaki cierpliwy :) najbardziej jednek rozbawil mnie kulminacyjny punkt zabawy czyli szybkie (chyba niezamierzone) łapnięcie szpileczkami za jajka Damona hahahahahha - bidulek duży :)

oj to jak będzie golenie to wieczorem będzie całowanko po cdunym gładkim pyszczochu !!!! jak ja to uwielbiam!!!! ostatnio mój mąż powiedział do mojej mamy żeby patrzyła co ją czeka codziennie (czytaj: na moich kolanach siedział łysy, nadstawiał szyjkę i pycholek a ja go całowałam :D)

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Damon spokojnie znosi tarmoszenie przez młodego :lol: jak się z nim bawi, to też jest bardzo delikatny, kochany :loveu:

A młody przy goleniu kwiczał jakbym go obdzierała ze skóry :diabloti: właściwie to piszczał jak tylko usłyszał maszynkę :roll: ale daliśmy radę ;)
O tak, łyse pysiole są taaakie fajne :loveu:

Posted

Zrobiłam obróżkę dla klopsa... Te po D jakieś takie wielkie :lol: na wakacjach pewnie kupimy nową ;)

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-p1vem-oP64g/UgY02kcgL5I/AAAAAAAAEuA/nQyK73hEU3o/w645-h548-no/DSCF3320.JPG[/IMG]

Posted

Mi się odechciało zagranicy po podróży autem :eviltong: do samolotu nie wejdę :shake:

Znalazłam w końcu maszynkę dla golasów :cool3: za jakiś czas dotrze do nas wahl 8110 :multi:

Posted

Zła pani ogoliła biedne pieseczki (niedokładnie na paszczach swoją drogą, więc jak zasną będzie poprawka)...
Za to mamy słit focie :eviltong:

Łatka robi się coraz jaśniejsza...

Wampir i wilkołak- stosownie do imion ;) albo UFO- jak kto woli :eviltong:

I na koniec mała panienka :lol:

Posted

slicznosci :loveu:,fajnie ,ze do nas zajrzalas na watek :lol:,nie wiem ile jest u mnie fotek grzywca corki ,bo jej nie ma na dogo ,czasami cos u mnie sie znajdzie ;Kenzo jest z hodowli Catani,ma 5 lat,jest wykastrowany ,bo strasznie znaczyl (nadal znaczy )teren i kastracja miala wg behawiorysty i weta zakonczyc problem ze znaczeniem i sikaniem w domu.....niestety tak sie nie stalo ....ale niedobrota i tak jest synusiem mojej corki i ziecia :loveu:.....czasem jest tak podly ,ze potrafi nasikac na astunie....:mad:.....bulwy i moja astunia go nie znosza,bo probuje dominowac ,wiec odwiedza nas rzadko ,zeby go nie zezarly....:diabloti:

Posted

phase napisał(a):
Bardzo ładnie wyglądają. Mała wyrośnie na przeepiękną dziewczynę.

Toć to chłopak :diabloti:

lula2010, Tyler- Oddie też jest od Catani ;)
Bulwy świetne :loveu: jedną znamy w realu i jest mega pocieszna :loveu:
Damon też zawsze chce zdominować inne psy :roll: a młody już jest niezłą zadziorą...

Posted

rika napisał(a):
Toć to chłopak :diabloti:

Boże gdzie ja mam głowę. :modla: Proszę nic nie mówić Tylerowi. :lol:
Pewnie czekasz z niecierpliwością na kolejny sezon PW. :cool3:

A swoją drogą gdzie kupujesz rzeczy dla łobuziaków?

Posted

rika napisał(a):
Tyler jest po innym wilkołaku :cool3: ale na PW czekam oczywiście :loveu:

Rzeczy mamy z ebaya najwięcej. Trochę też szyję ;)

Ja to też uwielbiam PW. :lol: Film zdecydowanie lepszy niż książka...

Posted

A po co Ci to wiedzieć? :diabloti:

Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie w nocy jest całkiem zimno i szczyl się trzęsie, więc tym bardziej nie wyobrażam sobie go bez ubrania nad morzem wieczorem :roll: mam nadzieję, że teraz zaśniesz spokojnie :evil_lol: