natija Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 aha,no u mnie bylo czasem tak,ze Agent wychodzil ze mna:evil_lol: Quote
natija Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 ja tez nie:evil_lol:potem byly kolce i bylo lepiej:evil_lol: Quote
vege* Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Ja mam silne ręce i sobie już wyćwiczyłam pozycję z jakiej pies mnie nie ruszy :evil_lol: Quote
rika Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Co to za sex-czat w moim wątku? :eviltong: Luzik- piszcie sobie i tak nie mam co robić :cool3: Muszę pochwalić D, bo zjadł w końcu trochę animondy- otworzyłam nowy smak rano i nie chciał ruszyć :roll: Quote
vege* Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='rika']Co to za sex-czat w moim wątku? :eviltong: Luzik- piszcie sobie i tak nie mam co robić :cool3: Muszę pochwalić D, bo zjadł w końcu trochę animondy- otworzyłam nowy smak rano i nie chciał ruszyć :roll:[/QUOTE] Nuka dziś zjadła na obiad ryż z marchewką i wołowinką :evil_lol: Quote
rika Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='vege*']Nuka dziś zjadła na obiad ryż z marchewką i wołowinką :evil_lol:[/QUOTE] Damon ryżem i marchewką plułby dalej, niż widzi :lol: dla niego istnieje samo mięso albo karma, a że wyniki krwi wskazują na nadmiar białka- dostaje prawie samą karmę :eviltong: nawet suszonki poszły w odstawkę... Quote
rika Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='vege*']Nuka akurat ryz z mięsem bardzo lubi :)[/QUOTE] No to masz fajnie ;) Damon to 'francuski piesek' :angryy: przez rodziców oczywiście... :roll: Quote
natija Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 moja Bebe zje wszystko:angryy:i wcale nie jest to takie dobre:shake:za to Belle wybredna jest strasznie,nawet z psimi smakolykami mamy problem:shake::evil_lol: Quote
rika Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 U nas jako smakołyk najlepiej sprawdza się ser :roll: albo ugotowane żołądki- za nie zrobi wszystko :cool3: no i suszonki ocanis, ale je mocno ograniczyliśmy... Quote
vege* Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Wcale nie mam tak fajnie, bo żeby zjadła karmę to muszę jej dodawać mięso, sery, jogurty naturalne i inne dosmaczacze, żeby zjadła choć trochę, oczywiście to wszystko też przez moich rodziców. Mój kolejny pies będzie od małego przyzwyczajany do suchej karmy i dokarmiania nie będzie:lol: Quote
rika Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='vege*']Wcale nie mam tak fajnie, bo żeby zjadła karmę to muszę jej dodawać mięso, sery, jogurty naturalne i inne dosmaczacze, żeby zjadła choć trochę, oczywiście to wszystko też przez moich rodziców. Mój kolejny pies będzie od małego przyzwyczajany do suchej karmy i dokarmiania nie będzie:lol:[/QUOTE] Grrr, ci rodzice- zawsze zepsują psa :eviltong: młody też będzie wcinał karmę- taką przynajmniej mam nadzieję :lol: Quote
vege* Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Dlatego ja chcę psa jak już się wyprowadzę. Jakby mi niufa zniszczyli to bym ich pozabijała :mad: Ale może niufa by nie rozpieszczali bo raczej zdawaliby sobie sprawę, że niedługo ta kulka będzie ważyć prawie 70 kg. O ile już mama nie dokarmia Nuki bo wie, że nie wolno tak tacie się przetłumaczyć za cholerę nie da:shake: Quote
rika Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='vege*']Dlatego ja chcę psa jak już się wyprowadzę. Jakby mi niufa zniszczyli to bym ich pozabijała :mad: Ale może niufa by nie rozpieszczali bo raczej zdawaliby sobie sprawę, że niedługo ta kulka będzie ważyć prawie 70 kg. O ile już mama nie dokarmia Nuki bo wie, że nie wolno tak tacie się przetłumaczyć za cholerę nie da:shake: U mnie nikomu nie da się przetłumaczyć :roll: mama: 'no ale on chce, zobacz!', ojczym: 'patrz, nauczyłem go brać z buzi' i dumny łazi na kolanach z żarciem w zębach :lol: Damon to jest ich 'Kinderek' :cool3: Quote
natija Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 jak ja jade do rodzicow to jest podobnie "popatrz jak smakuja im polskie kielbaski,albo niech zapamietaja,ze w Polsce dobre zarelko":roll:jest tez czasem"patrz jak stoja kolo lodowki":roll: a potem jak przyjezdzaja do domu to nie chca nic jesc:angryy: Quote
xxxkaluniaxxx Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 ooo o jedzonku jest? :diabloti: Moje maleństwo je suche, od szczeniaka :lol: dostaje coś tam z obiadu ale suche to podstawa :lol: K to pies wybitny do jedzenia 3kg karmy starcza nam ostatnio na 2-3miesiące :evil_lol: Quote
vege* Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']ooo o jedzonku jest? :diabloti: Moje maleństwo je suche, od szczeniaka :lol: dostaje coś tam z obiadu ale suche to podstawa :lol: K to pies wybitny do jedzenia 3kg karmy starcza nam ostatnio na 2-3miesiące :evil_lol:[/QUOTE] Głodzisz psa:eviltong: Mi na jakieś 4 kg starczają na miesiąc :evil_lol: Quote
natija Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 moje suki 3kg karmy maja na niecaly miesiac:roll:za duzo jedza czy jak:evil_lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='vege*']Głodzisz psa:eviltong: Mi na jakieś 4 kg starczają na miesiąc :evil_lol:[/QUOTE] Jakbym ją głodziła to by była chuda :evil_lol: a bądźmy szczerzy ona ma jeszcze 2kilo za dużo:evil_lol: Tak zamawiałam karmę w tym roku, specjalnie sprawdziłam:diabloti: 25 styczeń 2013 16-04-2013 30/06/2013 i zaś mi się dziwią dlaczego mam dylemat między ONem a grzywkiem :evil_lol: jak se pomyśle ile to żre :lol: 15kg na miesiąc a 3kg na miesiąc dla 2 psów :diabloti::diabloti: natija nie jedzą dużo :lol: ja mam poprostu nienormalnego psa :loveu: średnio je po 70g czasem 100g jak jest porządnie wybiegana :lol: a czasem se głodówki robi i nie je nic :shake: Quote
vege* Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Pocieszę cię, niuf je jeszcze więcej niż ON:evil_lol: Quote
Recommended Posts