Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co to za sex-czat w moim wątku? :eviltong:
Luzik- piszcie sobie i tak nie mam co robić :cool3:

Muszę pochwalić D, bo zjadł w końcu trochę animondy- otworzyłam nowy smak rano i nie chciał ruszyć :roll:

Posted

[quote name='rika']Co to za sex-czat w moim wątku? :eviltong:
Luzik- piszcie sobie i tak nie mam co robić :cool3:

Muszę pochwalić D, bo zjadł w końcu trochę animondy- otworzyłam nowy smak rano i nie chciał ruszyć :roll:[/QUOTE]
Nuka dziś zjadła na obiad ryż z marchewką i wołowinką :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Nuka dziś zjadła na obiad ryż z marchewką i wołowinką :evil_lol:[/QUOTE]

Damon ryżem i marchewką plułby dalej, niż widzi :lol: dla niego istnieje samo mięso albo karma, a że wyniki krwi wskazują na nadmiar białka- dostaje prawie samą karmę :eviltong: nawet suszonki poszły w odstawkę...

Posted

[quote name='vege*']Nuka akurat ryz z mięsem bardzo lubi :)[/QUOTE]

No to masz fajnie ;) Damon to 'francuski piesek' :angryy: przez rodziców oczywiście... :roll:

Posted

moja Bebe zje wszystko:angryy:i wcale nie jest to takie dobre:shake:za to Belle wybredna jest strasznie,nawet z psimi smakolykami mamy problem:shake::evil_lol:

Posted

U nas jako smakołyk najlepiej sprawdza się ser :roll: albo ugotowane żołądki- za nie zrobi wszystko :cool3: no i suszonki ocanis, ale je mocno ograniczyliśmy...

Posted

Wcale nie mam tak fajnie, bo żeby zjadła karmę to muszę jej dodawać mięso, sery, jogurty naturalne i inne dosmaczacze, żeby zjadła choć trochę, oczywiście to wszystko też przez moich rodziców. Mój kolejny pies będzie od małego przyzwyczajany do suchej karmy i dokarmiania nie będzie:lol:

Posted

[quote name='vege*']Wcale nie mam tak fajnie, bo żeby zjadła karmę to muszę jej dodawać mięso, sery, jogurty naturalne i inne dosmaczacze, żeby zjadła choć trochę, oczywiście to wszystko też przez moich rodziców. Mój kolejny pies będzie od małego przyzwyczajany do suchej karmy i dokarmiania nie będzie:lol:[/QUOTE]

Grrr, ci rodzice- zawsze zepsują psa :eviltong: młody też będzie wcinał karmę- taką przynajmniej mam nadzieję :lol:

Posted

Dlatego ja chcę psa jak już się wyprowadzę. Jakby mi niufa zniszczyli to bym ich pozabijała :mad: Ale może niufa by nie rozpieszczali bo raczej zdawaliby sobie sprawę, że niedługo ta kulka będzie ważyć prawie 70 kg. O ile już mama nie dokarmia Nuki bo wie, że nie wolno tak tacie się przetłumaczyć za cholerę nie da:shake:

Posted

[quote name='vege*']Dlatego ja chcę psa jak już się wyprowadzę. Jakby mi niufa zniszczyli to bym ich pozabijała :mad: Ale może niufa by nie rozpieszczali bo raczej zdawaliby sobie sprawę, że niedługo ta kulka będzie ważyć prawie 70 kg. O ile już mama nie dokarmia Nuki bo wie, że nie wolno tak tacie się przetłumaczyć za cholerę nie da:shake:

U mnie nikomu nie da się przetłumaczyć :roll: mama: 'no ale on chce, zobacz!', ojczym: 'patrz, nauczyłem go brać z buzi' i dumny łazi na kolanach z żarciem w zębach :lol:
Damon to jest ich 'Kinderek' :cool3:

Posted

jak ja jade do rodzicow to jest podobnie "popatrz jak smakuja im polskie kielbaski,albo niech zapamietaja,ze w Polsce dobre zarelko":roll:jest tez czasem"patrz jak stoja kolo lodowki":roll:
a potem jak przyjezdzaja do domu to nie chca nic jesc:angryy:

Posted

ooo o jedzonku jest? :diabloti:

Moje maleństwo je suche, od szczeniaka :lol: dostaje coś tam z obiadu ale suche to podstawa :lol: K to pies wybitny do jedzenia 3kg karmy starcza nam ostatnio na 2-3miesiące :evil_lol:

Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']ooo o jedzonku jest? :diabloti:

Moje maleństwo je suche, od szczeniaka :lol: dostaje coś tam z obiadu ale suche to podstawa :lol: K to pies wybitny do jedzenia 3kg karmy starcza nam ostatnio na 2-3miesiące :evil_lol:[/QUOTE]
Głodzisz psa:eviltong: Mi na jakieś 4 kg starczają na miesiąc :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Głodzisz psa:eviltong: Mi na jakieś 4 kg starczają na miesiąc :evil_lol:[/QUOTE]

Jakbym ją głodziła to by była chuda :evil_lol: a bądźmy szczerzy ona ma jeszcze 2kilo za dużo:evil_lol:
Tak zamawiałam karmę w tym roku, specjalnie sprawdziłam:diabloti:
25 styczeń 2013
16-04-2013
30/06/2013

i zaś mi się dziwią dlaczego mam dylemat między ONem a grzywkiem :evil_lol: jak se pomyśle ile to żre :lol: 15kg na miesiąc a 3kg na miesiąc dla 2 psów :diabloti::diabloti:

natija nie jedzą dużo :lol: ja mam poprostu nienormalnego psa :loveu: średnio je po 70g czasem 100g jak jest porządnie wybiegana :lol: a czasem se głodówki robi i nie je nic :shake: