rika Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 A dlaczego? Że źle? Ja się nie znam na hodowlach- odróżniam tylko te z zkwp i 'nowe' :lol: czytałam i czytałam o różnych hodowlach, miałam mętlik totalny, a tu akurat trafił się różowy chłopak :loveu: więc wpadłam :eviltong: wystaw nie planuję, więc nie zależy mi na rodzicach super hiper championach ;) Quote
xxxkaluniaxxx Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Nie, źle nie :lol: Swego czasu też myślałam nad tą hodowlą ;) Tera myśle nad innymi :evil_lol: Quote
rika Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 A, no to oki ;) jeszcze niecały miesiąc :loveu: Quote
Izabela124. Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Jak wystaw nie planujesz to ok :) A fotki maluszka pokażesz? Quote
rika Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 Fotki będą za kilka dni, jak gluty skończą 5 tygodni ;) na tym zdjęciu zbyt wiele nie widać, poza tym, że jest róż :lol: Quote
rika Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 5tygodniowy Tajuś :loveu: I rodzynek z siostrami ;) Quote
xxxkaluniaxxx Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Boszzzz jak ja Ci zazdroszczę :placz::diabloti: fajny dwu-kolorowy łepek ma :loveu: Ile białego do mycia :evil_lol: Quote
rika Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 Tak się zastanawiam, czy te brązowe włochy na głowie nie zjaśnieją... Oj tam, D i tak jest co kilka dni kąpany- z golasami to moment trwa :cool3: Ty ma coraz więcej chyba tych ciapek na ciele- pewnie za kilka tygodni z różu niewiele zostanie :lol: Quote
rika Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 [quote name='maryg22']Jakli on jest cuuudny :loveu:[/QUOTE] Dzięki :cool3: Quote
xxxkaluniaxxx Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='rika']Tak się zastanawiam, czy te brązowe włochy na głowie nie zjaśnieją... Oj tam, D i tak jest co kilka dni kąpany- z golasami to moment trwa :cool3: Ty ma coraz więcej chyba tych ciapek na ciele- pewnie za kilka tygodni z różu niewiele zostanie :lol:[/QUOTE] Trza by prześledzić rodowód jak to wyglądało u rodziców, dziadków :lol: jak na złość nie mogę znaleść jak jego rodzice się zwią :cool3: No niby golas więc kąpanko raz dwa :lol: Ciemny to on nigdy nie będzie ale całkiem jasny raczej tysz nie :evil_lol: Quote
rika Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']Trza by prześledzić rodowód jak to wyglądało u rodziców, dziadków :lol: jak na złość nie mogę znaleść jak jego rodzice się zwią :cool3: No niby golas więc kąpanko raz dwa :lol: Ciemny to on nigdy nie będzie ale całkiem jasny raczej tysz nie :evil_lol:[/QUOTE] Mama to Demolka Catani, a ojciec Tippytoes Exuberant ;) chyba mogę to tu napisać, nie? :roll: Nie no takiego całkiem jasnego to ja nie chciałam, byle był róż i białe kłaki :eviltong: Quote
xxxkaluniaxxx Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 możesz możesz :cool3: Ojciec niczego sobie :cool3: Quote
rika Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 No tatuś też mi się wyjątkowo podoba jak na takiego czarnucha :eviltong: Quote
rika Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 Trochę Mińka dla zachowania równowagi :eviltong: I jeszcze Tajuch z różowej strony :lol: Quote
natija Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 pieknutki Tajus,juz sie nie moge doczekac jak podrosnie:loveu: Quote
rika Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 [quote name='natija']pieknutki Tajus,juz sie nie moge doczekac jak podrosnie:loveu:[/QUOTE] Dzięki ;) takie małe grzywki wyglądają mega dziwnie :lol: ja mam nadal cichą nadzieję, że coś z różu zostanie... Quote
rika Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 Przyszły koszulki :cool3: żółta jakoś dziwnie wyszła... Czekamy jeszcze na bluzy i dresy. Quote
xxxkaluniaxxx Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Fajowe :cool3: aż chce się mieć łysolca :lol: Dzięki tobie i młodemu w końcu poznam odpowiedz na odwieczne (zresztą kolejne) pytanie: jaki obwód szyi ma szczyl Grzywacza :evil_lol: bo dorosły ile ma to wiem :diabloti: Quote
vege* Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']Fajowe :cool3: aż chce się mieć łysolca :lol: Dzięki tobie i młodemu w końcu poznam odpowiedz na odwieczne (zresztą kolejne) pytanie: jaki obwód szyi ma szczyl Grzywacza :evil_lol: bo dorosły ile ma to wiem :diabloti:[/QUOTE] A ty nadal kompletujesz tą wyprawkę? :evil_lol: Kiedy bierzesz jakiegoś szczylka:) Quote
rika Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']Fajowe :cool3: aż chce się mieć łysolca :lol: Dzięki tobie i młodemu w końcu poznam odpowiedz na odwieczne (zresztą kolejne) pytanie: jaki obwód szyi ma szczyl Grzywacza :evil_lol: bo dorosły ile ma to wiem :diabloti:[/QUOTE] Tak mnie to zastanowiło, że aż znalazłam pierwszą obróżkę D. Z tego, co widzę miał obwód jakieś 20-23cm :cool3: Łysole są cudne :loveu: mięciutkie, cieplutkie i milutkie jak pupa niemowlaka :lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='vege*']A ty nadal kompletujesz tą wyprawkę? :evil_lol: Kiedy bierzesz jakiegoś szczylka:)[/QUOTE] mam kompletną :siara: brakują mi duperele typu karma, szampon :grins: Kiedy? to dobre pytanie jest :diabloti: nie mam pojęcia kiedy dokładnie :lol: mam nadzieje że max rok jeszcze poczekam bo padne :mdleje: szczeniak by mnie zmobilizował do odwiedzenia zk, se wniosek o przydomek leży i leży i jakoś mi nie po drodze zawsze :evil_lol: 20-23cm? :loveu: dzięki :evil_lol: Quote
vege* Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']mam kompletną :siara: brakują mi duperele typu karma, szampon :grins: Kiedy? to dobre pytanie jest :diabloti: nie mam pojęcia kiedy dokładnie :lol: mam nadzieje że max rok jeszcze poczekam bo padne :mdleje: szczeniak by mnie zmobilizował do odwiedzenia zk, se wniosek o przydomek leży i leży i jakoś mi nie po drodze zawsze :evil_lol: 20-23cm? :loveu: dzięki :evil_lol:[/QUOTE] To jednak zostajesz przy grzywku a nie ONku:evil_lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Nie no, jestem przy ONku i czekam na miot :evil_lol: no ale jak się trafi super grzywek to nawet zastanawiać się nie będę :evil_lol: Quote
natija Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 no no grzywki sa piekniutkie,a jak podrosna i jak beda wygladac to zawsze niespodzianka jest :) Quote
Recommended Posts