rika Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 xxxkaluniaxxx napisał(a):taaaaa jasne :diabloti::diabloti: jestem pewna że ebay obczajony :evil_lol: Ja mam już chyba wszystko :loveu: nawet kennela kupiłam, Kali ale co tam, K wyeksmituje z powrotem na legowisko a gnojek do klatki :diabloti: tylko najważniejszego brakuje, szczeniaka ani widu ani słychu :shake: Aaaa, ebay... :diabloti: Właściwie, to dlaczego nie masz jeszcze szczyla? Na jakiś konkretny miot czekasz? Quote
rika Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 natija napisał(a):o ladnie jak moj ulubiony wokalista:loveu: Aerosmith? :eviltong: Ja imię wzięłam standardowo po aktorze :lol: tym razem padło na wilkołaka- dla odmiany :lol: ale ciii, bo to trochę żenujące :eviltong: Quote
natija Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 dokladnie uwielbiam aerosmith i jego oczywisicie:loveu: Quote
xxxkaluniaxxx Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 rika napisał(a):Aaaa, ebay... :diabloti: Właściwie, to dlaczego nie masz jeszcze szczyla? Na jakiś konkretny miot czekasz? Jeszcze ebay'a nie obczaiłaś? nie wierze :evil_lol: Nom na konkretny miot ;) maluch miał być pod koniec wakacji no ale będzie prawdopodobnie na początku przyszłego w okolicy moich urodzin :loveu: Nadal jest szansa że mój plan szlak trafi i zakocham się na zabój w jakimś grzywku :evil_lol: mam małą nadzieje że z ONem niewypali :evil_lol: Nie widzieliście tego zdania :cool3: Quote
rika Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 No nie obczaiłam... Niedobrze, że przypomniałaś :diabloti: Też miałam czekać, aż się w jakimś zakocham, ale akurat pojawił się różowy chłopak, jedyny w miocie, więc stwierdziłam, że wszechświat (tiaaa) daje mi znak :evil_lol: PS. Ja też mam nadzieję, że jednak zagości u Ciebie grzywacz :cool3: Quote
lasoa Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 on ma piękne te szelki :loveu: Nigdzie takich nie widziałam Quote
rika Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 lasoa napisał(a):on ma piękne te szelki :loveu: Nigdzie takich nie widziałam Szelki są z firmy robiącej psie akcesoria na zamówienie ;) Quote
majusa Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 I jak jest juz szczeniak ? nie mogę sie doczekać fotek !!!! Moja też dostała taką azurowa piłkę z biedry ( tylko pomaranczowa;0) , bylam z niej bardzo zadowolona, probowałam nawet rozbić te grzechorki z koraliczkami młotkiem i tłuczkiem do miesa bo balam się ze moze przegryzie i polknie ale NIC - nawet nie peklo. Niestety bylam z niej zadowolona tylko jedne dzien bo małpa przegryzła gumę. Najpierw zrobila mala dziurkę i sie mocno zdziwila. A potem pociela reszte w dobry mak....tylko grzechotki zostaly nienaruszone. A szkoda bo fajna byla do przeciagania itd. Quote
rika Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 Szczyl ma dopiero 4 tygodnie... Za miesiąc po niego jedziemy :loveu: Piłki mamy dwie- zieloną i różową- póki co obie całe :cool3: ale Damon raczej nie ma takich morderczych zapędów- trochę się pobawi i zostawia... Quote
xxxkaluniaxxx Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 rika napisał(a):Szczyl ma dopiero 4 tygodnie... Za miesiąc po niego jedziemy :loveu: Zazdraszczam :p Mnie coś się we łbie poprzewracało bo ostatnio nad samcem myślałam :evil_lol: szybko tą myśl wyrzuciłam taa już to widzę obszczany brzuch i wystawa :evil_lol: Quote
rika Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 Heheheh, nie wiem, czy każdy grzywek tak ma, ale D ma notorycznie obsikany brzuch i którąś z przednich łap :diabloti: mało tego- czasem załatwia obie potrzeby za jednym razem i wtedy to dopiero jest hardcore... W ogóle to muszę go kiedyś nagrać w takiej sytuacji :evil_lol: metrowe knieje, D w środku, na 3 łapach, wygięty, bo pee pee i poo poo na raz :eviltong: Quote
rika Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 W ogóle to przypomniałaś mi o ebayu i przepuściłam już trochę kasy... :shake: Quote
xxxkaluniaxxx Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 no podobno 80% tak ma :lol: najwyżej jak mi odbije i wezmę jajcarza to się przemęcze trochę (młodzieżowy i dorosły championat :evil_lol:) i opitole firankę :evil_lol::evil_lol: UPS :diabloti: co kupiłaś? :evil_lol: Quote
rika Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 Koszulki, bluzy i dresy :roll: dla obu oczywiście, bo jak to tak- D ma być 'pokrzywdzony'? :lol: My wystaw nie planujemy raczej, chociaż nie wiem, czy mi coś nie odbije :eviltong: ale to nie moja bajka... Oglądać za to lubię, więc chwal się jakby co :cool3: Quote
xxxkaluniaxxx Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Oczywiście że żaden piesek nie może być pokrzywdzony :loveu::loveu: pochwal się jak wszystko dojdzie :lol: Ja planuje wystawy bo mi się marzy hodowla :loveu: a tak swoją drogą to musze kupić jakiś inny kolor obroży i smyczy do wyprawki na wszelki wypadek bo mam prawie same różowe akcesoria :evil_lol: Quote
rika Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 Pewnie, że się pochwalę :cool3: Ej, mówią, że prawdziwi faceci się różu nie boją :lol: Hodowla? Podziwiam i życzę powodzenia- w końcu jakaś byłaby stosunkowo niedaleko ;) Quote
xxxkaluniaxxx Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 no niby racja :diabloti: Hodowla to moje marzenie od hohoho ;) już od 3lat chce zapisać się do związku i przydomek se załatwić :evil_lol: jakoś nigdy mi nie po drodze :shake: Quote
rika Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 Tak się zachowuje głupek po przyjściu ze spaceru w deszczu :diabloti: [video=youtube;OkJC9joqOPI]http://www.youtube.com/watch?v=OkJC9joqOPI[/video] Quote
xxxkaluniaxxx Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Widzę że pewnie zakumplowałby się z Kalą :lol: Ona robi podobnie :cool3: a już w ogóle jaja są jak z wanny wychodzi :lol: Quote
rika Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 Golas z wanny wychodzi prawie suchy :lol: Tak się cieszę z biegania z pańciostwem po działce A tak wyglądam po szaleństwach ;) Quote
lasoa Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Moje robią tak samo, tak samo również zachowują się po kąpieli :) Quote
rika Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 TAJEMNICA :diabloti: Catani ;) miałam wziąć od nich pierwszego grzywka, ale nie wyszło, a że teraz urodził się taki w sam raz dla mnie, to biorę :loveu: Quote
Izabela124. Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='rika']TAJEMNICA :diabloti: Catani ;) miałam wziąć od nich pierwszego grzywka, ale nie wyszło, a że teraz urodził się taki w sam raz dla mnie, to biorę :loveu:[/QUOTE]No to mnie zdziwiłaś :D Quote
Recommended Posts