Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lasoa napisał(a):
Widziałam Cię na facebooku :)

Jak sprawdzają się na łysym tego typu szelki ? Są obtarcia ?

Nie ma otarć, spoko są ;)

Posted

[quote name='vege*']Po co mu dres i skarpetki w domu? :evil_lol:

Spory jest jak na grzywacza :)

Czasem w domu nosi dres i skarpetki, bo na dole, w salonie wieczorami jest mega zimno, a on tam biega po kąpieli często + ostatnio wylazła mu jakaś alergia i strasznie się gryzł i drapał, ale sprawa już opanowana... Teraz biega nago ;)
Teraz waży dokładnie 7,9kg. Jest spory, ale ja akurat mała jestem, więc pewnie przy mnie wydaje się jeszcze większy :lol:

phase, dzięki ;) taaak, w końcu jest ciepło...

Posted

rika napisał(a):
Czasem w domu nosi dres i skarpetki, bo na dole, w salonie wieczorami jest mega zimno, a on tam biega po kąpieli często + ostatnio wylazła mu jakaś alergia i strasznie się gryzł i drapał, ale sprawa już opanowana... Teraz biega nago ;)
Teraz waży dokładnie 7,9kg. Jest spory, ale ja akurat mała jestem, więc pewnie przy mnie wydaje się jeszcze większy :lol:

a to wszystko zrozumiałe, myślałam, że tak dla szpanu nosi :evil_lol:
To faktycznie spory i wysoki jest :)

Posted

vege* napisał(a):
a to wszystko zrozumiałe, myślałam, że tak dla szpanu nosi :evil_lol:
To faktycznie spory i wysoki jest :)

Nie wiem tylko dlaczego, bo rodzice byli mniejsi, ale to akurat mógł być pic jakiś... Hodowla już nie istnieje- na szczęście. Niestety wszystko można pokazać ładniej, niż jest w rzeczywistości, a papierek o niczym nie świadczy... Ja pewnie sprawdziłabym wszystko dokładniej, ale Damon był prezentem niespodzianką od mamy, a ona zobaczyła rodziców, rodowody i o nic już nie pytała.

Posted

xxxkaluniaxxx napisał(a):
Czekam na psiaka :lol: a z tym chłodniej to swoją drogą :evil_lol:

Na jakiego szczylka? :cool3: nie mogłam nigdzie znaleźć :eviltong:

Posted

Obu zazdroszczę :loveu: grzywki kocham, a do onków mam sentyment, bo moim pierwszym psem był właśnie onek- cudowny swoją drogą...

Posted

Dzięki ;) że też nigdy nie wpadliśmy na to, żeby zrobić mu słit focie w wannie... :lol:

Mam nadzieję, że dorobię się kiedyś lepszego aparatu i fotki będą bardziej przyjemne dla oka...

Posted

Wszystkie ubranka kupuję na ebayu ;) ciut dłużej czekam, ale za to sporo taniej... Te bluzy adidoga są też na allegro, ale właśnie dużo droższe ;)

Posted

Jest spory. I pomyśleć, że jak miał dwa miesiące ważył 1kg... :lol: nawet weci obstawiali, że będzie miał max 6kg...

Posted

Jako, że moja mania odzieżowa jest już wszystkim znana, pochwalę się nowymi zakupami :cool3: nie na lato- jakby ktoś miał wątpliwości :eviltong:

Koszula

Dżiny

Jeszcze jedne portki

Kombinezon przeciwdeszczowy

I koszulka