Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Potwora waży 5,3 kg :crazyeye:... Rudych i jakichś ciemnych włosów coraz więcej, brak kilku zębów :D
Aktualne fotki:

Zarośnięty

Damon i Foch :lol:

• 2 weeks later...
  • Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 6 months later...
Posted

Dawno nas tu nie było ;)

Damon urósł niemiłosiernie- waży 8 kg!
Zrobił się z niego ciapek :P a włochy zmieniają kolor- tylko rosnąć coś nie chcą :/ szczekać nie potrafi, za to marudzi, gada i piszczy na potęgę. Do tego każde ziewnięcie jest głośne :P
Zastanawiamy się nad towarzyszem w postaci Chihuahua :D

A tak teraz wygląda królewicz ;)

Posted

Witam,

fajny psiurek, widać że łobuzior. A ty jakaś maniaczka ubranek jesteś, co? :) mój też ma kupione, ale narazie tylko jedno -siwą bluzę z kapturem na jesienne dzionki :)

kurcze 8 kg to chyba sporo. Mój ma 9 miesięcy i waży 5,6 kg. Zapraszamy do naszej galerii i pozdrawiamy

Posted

Jest wielki ;) możliwe, że go przekarmialiśmy, bo rodziców ma niewielkich...
Mamy tylko kilka ubranek :) latem nie zakładamy w ogóle, od jesieni już zaczynamy- ciągle się trzęsie ;)
Na pewno zajrzymy do Waszej galerii :)

Pozdrawiamy! :-)

• 6 months later...
Posted

O tak- prawdziwa natura- tak ciężko ją uwiecznić, ponieważ menda do zdjęć robi poker face zazwyczaj :diabloti:

Mam przerośniętą grzywkę. 8,2kg... Chociaż na zagranicznej stronie spotkałam 14kilogramową, więc chyba tragedii nie ma :lol:

Posted

Dziękujemy ;)
Niestety rozpuszczona bestia... Trochę przeze mnie, a głównie przez rodziców (którzy na początku na psa się nie zgadzali) i ciężko mi nad nim zapanować, ale uczymy się i robimy małe postępy.

Posted

Dzięki ;)

Przyszło nasze pierwsze zamówienie z O'Canis. Jesteśmy bardzo zadowoleni :cool3: Damon właśnie wcina ucho dzika.

• 2 weeks later...