Andzike Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Dobrze, ze zdecydowaliśmy się zatrzymać Szirę - w sumie po tym co jej dziś zrobiliśmy straciła na jakiś czas szanse na inny dom ...:evil_lol: Chciałyśmy usunąć Szirze "spaloną trwałą" z główki i z pyska i jakoś tak poszło po całości... :roll: No i Szira wygląda teraz jak skrzyżowanie mrówkojada z chartem:roll: Zupełnie inny pies, zdecydowanie straciła swój owieczkowy urok ;) Za to pierwsza rezydentka - Nelka, która też wpadła dziś pod maszynkę wygląda bosko :loveu: I oczywiście dziękujemy Fundacji Mikropsy za czas poświęcony na obcięcie panienek i survivalowy spacer w ciemnościach:diabloti: Quote
Akrum Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Andzike pokaż nowe wcielenie Sziry - mrówkojada?? pokaż,pokaż bo sobie wyobrazić tego nie mogę :) Quote
Andzike Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Akrum napisał(a):Andzike pokaż nowe wcielenie Sziry - mrówkojada?? pokaż,pokaż bo sobie wyobrazić tego nie mogę :) Jest w albumie na FB - i wyobraź sobie, że to są najlepsze zdjęcia ;) Całe szczęście szybko odrasta ;) Już teraz wiem, że Szirową fryzurą jest spalona trwała na pyszczku, a nie gładkie cięcie ;) Quote
docha Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Andzike napisał(a):Jest w albumie na FB - i wyobraź sobie, że to są najlepsze zdjęcia ;) Całe szczęście szybko odrasta ;) Już teraz wiem, że Szirową fryzurą jest spalona trwała na pyszczku, a nie gładkie cięcie ;) ok, ale ja na FB nie wchodzę, wklej tutaj zdjęcia dwóch panienek. Quote
jostel5 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Szira,gratuluję!:) Lepszy los nie mógł jej spotkać!:) Quote
majuska Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 nie wiem czy Wam też ale mi się trochę tytuł nie zgadza:eviltong: wiedziałam że tak będzie:evil_lol: Quote
Florentynka Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 majuska napisał(a):nie wiem czy Wam też ale mi się trochę tytuł nie zgadza:eviltong: wiedziałam że tak będzie:evil_lol: Tak, ale może Andzike chce odczekać, żeby nie zapeszyć, tak tradycyjnie... Quote
Andzike Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Florentynka napisał(a):Tak, ale może Andzike chce odczekać, żeby nie zapeszyć, tak tradycyjnie... Tu juz sie nic nie zmieni - no chyba, ze mi odbiją hormony to będziemy szukać domu dla Sziry i Nelki razem:diabloti: Quote
Akrum Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Andzike napisał(a):Całe szczęście szybko odrasta ;) Już teraz wiem, że Szirową fryzurą jest spalona trwała na pyszczku, a nie gładkie cięcie ;) a ja Ci Andzike powiem, że mi się Szira podoba w nowej fryzurze, chyba nawet bardziej niż w tej "spalonej trwałej" :p Nie wiem dlaczego, ale tak jest :) Teraz wygląda tak słodko :loveu: a ze zmianą tytułu odczekajcie, no bo przecież po adopcji zawsze termin na zaaklimatyzowanie + wizyta poadopcyjna przecież. Trzeba wszystko sprawdzić :loveu: Quote
Andzike Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Akrum napisał(a): a ze zmianą tytułu odczekajcie, no bo przecież po adopcji zawsze termin na zaaklimatyzowanie + wizyta poadopcyjna przecież. Trzeba wszystko sprawdzić :loveu: Dokładnie tak ;) Mikropsy bardzo dokładnie prześwietlają domy, więc prawdę mówiąc nadal nie wiem czy zgodzą się na to, żebym zatrzymała Szirę:diabloti: Póki co czekam na wizytę przed/a :evil_lol: Co do wyglądu Sziry - mojej mamie bardzo się podoba, ale stwierdziła, że teraz zupełnie nie pasuje do charakteru - teraz jest taka poważna i dostojna, a to szczeniak upierd jest ;) Za to teraz zdecydowanie bardziej pasuje do niej imię Daisy :D Quote
majuska Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Pokaż tu jej fotę, bo ja nie mogę znaleźć na FB, zgłupłam jakoś od tego karmienia czy co:shake: Quote
Andzike Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='majuska']Pokaż tu jej fotę, bo ja nie mogę znaleźć na FB, zgłupłam jakoś od tego karmienia czy co:shake: Nie mogę tu wkleić przez image w fabryce, ale link do albumu jest tu ;) pod koniec są zdjęcia po strzyżeniu... ;) http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.312561518780895.64344.167056143331434&type=1 Quote
majuska Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 No ślicznie wygląda, nie gadaj nic:loveu::lol: uszka maszynką jeszcze bym jej na 1,5 mm pojechała:diabloti: Quote
Andzike Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='majuska']No ślicznie wygląda, nie gadaj nic:loveu::lol: uszka maszynką jeszcze bym jej na 1,5 mm pojechała:diabloti: Rozważałyśmy to, ale ja jestem fanką frędzli i kucyków :diabloti: Quote
magenka1 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 heheh śmiesznie Szira wygląda bo zabiegu taka pudelnica z niej się zrobiła Quote
docha Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 nie, teraz wygląda na zpudlonego jamnika;) a dlaczego ma zawieszkę i imieniem Nela? Quote
Andzike Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 docha napisał(a):nie, teraz wygląda na zpudlonego jamnika;) a dlaczego ma zawieszkę i imieniem Nela? Bo jeszcze się własnej nie dorobiła i pożycza od mojej rezydentki nr 1 ;) Quote
Igam Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 [quote name='Andzike']Szira zostaje u nas - [...] a zawsze chciałam mieć dwa psy - to będę mieć ;) :loveu: :multi: :loveu: Quote
Andzike Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 W weekend tymczasuje się u nas Shiba mojej mamy ;) Jeśli ktoś będzie zainteresowany losami Sziry to serdecznie zapraszam na wątek główny - rezydentki nr 1 - Nelki - chyba trochę bez sensu wrzucać tu i tam te same informacje :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/173100-NELA-w-cudownym-domu!!! Aaaa :) I poproszę o zmianę tytułu ;) Quote
Andzike Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 (edited) Szira ponownie prosi o zmianę tytułu, który cofnął się w czasie na wskutek boskich działań dogomanii i zaprasza do Nelki, gdzie teraz oficjalnie mieszka ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/173100-NELA-w-cudownym-domu!!!/page71 Edited April 15, 2012 by Andzike Quote
anetek100 Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 aaa no wlasnie przez to dogo to ehh juz zmieniam:) Quote
MARCHEWA Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Wreszcie dotarłam do mojej dziewczynki;) Czy będą jakieś nowe foteczki? Quote
Andzike Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='MARCHEWA']Wreszcie dotarłam do mojej dziewczynki;) Czy będą jakieś nowe foteczki?[/QUOTE] Foteczki Sziry są na wątku mojej pierwszej rezydentki Nelki ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/173100-NELA-w-cudownym-domu!!!?p=18947389#post18947389[/url] Lada dzień wrzucę fotki z naszych krotkich wakacji - pierwszych wakacji Sziry z nami :) Quote
Recommended Posts