Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobrze, ze zdecydowaliśmy się zatrzymać Szirę - w sumie po tym co jej dziś zrobiliśmy straciła na jakiś czas szanse na inny dom ...:evil_lol:
Chciałyśmy usunąć Szirze "spaloną trwałą" z główki i z pyska i jakoś tak poszło po całości... :roll: No i Szira wygląda teraz jak skrzyżowanie mrówkojada z chartem:roll:
Zupełnie inny pies, zdecydowanie straciła swój owieczkowy urok ;)

Za to pierwsza rezydentka - Nelka, która też wpadła dziś pod maszynkę wygląda bosko :loveu:

I oczywiście dziękujemy Fundacji Mikropsy za czas poświęcony na obcięcie panienek i survivalowy spacer w ciemnościach:diabloti:

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akrum napisał(a):
Andzike pokaż nowe wcielenie Sziry - mrówkojada?? pokaż,pokaż bo sobie wyobrazić tego nie mogę :)

Jest w albumie na FB - i wyobraź sobie, że to są najlepsze zdjęcia ;)
Całe szczęście szybko odrasta ;)
Już teraz wiem, że Szirową fryzurą jest spalona trwała na pyszczku, a nie gładkie cięcie ;)

Posted

Andzike napisał(a):
Jest w albumie na FB - i wyobraź sobie, że to są najlepsze zdjęcia ;)
Już teraz wiem, że Szirową fryzurą jest spalona trwała na pyszczku, a nie gładkie cięcie ;)

ok, ale ja na FB nie wchodzę, wklej tutaj zdjęcia dwóch panienek.

Posted

majuska napisał(a):
nie wiem czy Wam też ale mi się trochę tytuł nie zgadza:eviltong:
wiedziałam że tak będzie:evil_lol:

Tak, ale może Andzike chce odczekać, żeby nie zapeszyć, tak tradycyjnie...

Posted

Florentynka napisał(a):
Tak, ale może Andzike chce odczekać, żeby nie zapeszyć, tak tradycyjnie...

Tu juz sie nic nie zmieni - no chyba, ze mi odbiją hormony to będziemy szukać domu dla Sziry i Nelki razem:diabloti:

Posted

Andzike napisał(a):

a ja Ci Andzike powiem, że mi się Szira podoba w nowej fryzurze, chyba nawet bardziej niż w tej "spalonej trwałej" :p
Nie wiem dlaczego, ale tak jest :) Teraz wygląda tak słodko :loveu:

a ze zmianą tytułu odczekajcie, no bo przecież po adopcji zawsze termin na zaaklimatyzowanie + wizyta poadopcyjna przecież. Trzeba wszystko sprawdzić :loveu:

Posted

Akrum napisał(a):

a ze zmianą tytułu odczekajcie, no bo przecież po adopcji zawsze termin na zaaklimatyzowanie + wizyta poadopcyjna przecież. Trzeba wszystko sprawdzić :loveu:

Dokładnie tak ;) Mikropsy bardzo dokładnie prześwietlają domy, więc prawdę mówiąc nadal nie wiem czy zgodzą się na to, żebym zatrzymała Szirę:diabloti: Póki co czekam na wizytę przed/a :evil_lol:

Co do wyglądu Sziry - mojej mamie bardzo się podoba, ale stwierdziła, że teraz zupełnie nie pasuje do charakteru - teraz jest taka poważna i dostojna, a to szczeniak upierd jest ;) Za to teraz zdecydowanie bardziej pasuje do niej imię Daisy :D

Posted

[quote name='majuska']No ślicznie wygląda, nie gadaj nic:loveu::lol: uszka maszynką jeszcze bym jej na 1,5 mm pojechała:diabloti:

Rozważałyśmy to, ale ja jestem fanką frędzli i kucyków :diabloti:

Posted

docha napisał(a):
nie, teraz wygląda na zpudlonego jamnika;)
a dlaczego ma zawieszkę i imieniem Nela?

Bo jeszcze się własnej nie dorobiła i pożycza od mojej rezydentki nr 1 ;)

• 3 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

[quote name='MARCHEWA']Wreszcie dotarłam do mojej dziewczynki;)
Czy będą jakieś nowe foteczki?[/QUOTE]

Foteczki Sziry są na wątku mojej pierwszej rezydentki Nelki ;)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/173100-NELA-w-cudownym-domu!!!?p=18947389#post18947389[/url]

Lada dzień wrzucę fotki z naszych krotkich wakacji - pierwszych wakacji Sziry z nami :)