Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Andzike widzę, że masz sposób na dziewczynki , a potem jak Kacper będzie marudził to kurza stopka do łapki i będziesz się znowu delektować świętym spokojem.
Ale, że Szira jeszcze nie w domu:-o:shake:??

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie Szira się nigdzie nie wybiera, qrde...
Weekend mamy trochę imprezowy (hłe, hłe) więc dziewczyny pojechały wczoraj do babci czyli mojej mamy ;)
Dla Nelki to nie nowość, zastanawiałam się czy Szira nie będzie tęsknić, ale okazuje się, że nie ;)
Bardzo szybko poczuła się jak u siebie w domu, spała w łóżku, bawiła się z Szibą, a razem z Nelką próbowały przestawić szafę ;)

To jest psiak idealny, bardzo szybko adaptuje się do nowych (dobrych) warunków... Nie wiem czemu nikt nie chce mojego zajączka :(

Zaraz jadę odebrać od mamy psiaki - dziwnie tak obudzić się rano i nie zobaczyć kudłatego pyska na poduszce ;)

Posted

Janek pół drogi słuchał mojego jęczenia. Mi się co krok jakiś pies BARDZO podoba ale teraz się zakochałam.. I jak Ty to robisz, że one takie grzeczne? Wpadnij i ogarnij moje, PROSZĘ :D

Posted

AniaiJanek napisał(a):
Janek pół drogi słuchał mojego jęczenia. Mi się co krok jakiś pies BARDZO podoba ale teraz się zakochałam.. I jak Ty to robisz, że one takie grzeczne? Wpadnij i ogarnij moje, PROSZĘ :D

Nelka jest łowicka, miała to w pakiecie ;) A dzięki niej tymczasowicze też są grzeczni ;)

Posted

jostel5 napisał(a):
Ale faaajnie!:evil_lol::p Podusię jakąś wypatroszyły czy...? Co to jest?:crazyeye:

Poducha z narożnika...:angryy:
Widzę tu pełną współpracę - "ktoś" wygryzł suwaczek, "ktoś" wypatroszył poduszkę... :mad:

Posted

Andzike napisał(a):
Poducha z narożnika...:angryy:
Widzę tu pełną współpracę - "ktoś" wygryzł suwaczek, "ktoś" wypatroszył poduszkę... :mad:

Ojej, chcesz jeszcze jeden tekścik reklamowy dla dwóch suczek w pakiecie, tym razem ;) ?

Posted

Florentynka napisał(a):
Ojej, chcesz jeszcze jeden tekścik reklamowy dla dwóch suczek w pakiecie, tym razem ;) ?

Bardzo chętnie ;) dorzucimy to zdjęcie do ogłoszeń i nie opędzę się od telefonów ;)

Posted

Andzike, kupiłam wczoraj dla Sziry opakowanie przysmaków (kurze łapki, uszy, tchawica itd ;)) w trosce o Twój narożnik oraz z miłości do psa, którego adoptowałabym już parę dni temu gdybym mogla :D Dam w możliwie najbliższym terminie :)

Posted

AniaiJanek napisał(a):
Andzike, kupiłam wczoraj dla Sziry opakowanie przysmaków (kurze łapki, uszy, tchawica itd ;)) w trosce o Twój narożnik oraz z miłości do psa, którego adoptowałabym już parę dni temu gdybym mogla :D Dam w możliwie najbliższym terminie :)

Super, wielkie dzięki w imieniu Sziry i narożnika ;)

Posted

Po weekendzie u aikowo nie mam psów. Padły. Nie są w stanie zeskoczyć z narożnika, odmówiły spaceru i najchętniej odmówiłyby jakiejkolwiek współpracy ;)
Jutro powrzucam zdjęcia, które może wyjaśnią czym są aż tak zmęczone, ale na początek wiosenna Szirka :)

Tia... Image shack odmówił współpracy... <3 it...:angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='jostel5']A dlaczego odmówił??? Tam się trzeba teraz logować...

Jestem już od dawna zalogowana, krzyczało, że baza w naprawie i że zdjęcia będzie można wrzucać po 15.30...
Ale się odblokowal ;)

Posted

Pani na pewno psy wykończyły :)pogoda w sobotę była super psy cały dzień na podwórku nie chciały przychodzić do domu to, Szirze chyba sierść odrosła, może jakieś nowe fotki do ogłoszeń, ja mogę wykupić pakiet

Posted

mamanabank napisał(a):
Szira ma wspaniały charakter, zastanawiam się jak można by wydobyć go na zdjęciach, wtedy dom znalazłaby w 5 min. Jakaś specjalna sesja by się przydała.

Charakter ma fantastyczny, to jeden z tych psów, z którym rozstanie będzie bardzo trudne :(
Gdyby nie to, ze Kacper w drodze i nie bardzo widzę siebie z wózkiem i dwoma psami przyczepionymi do niego to nie wiem czy bym ją oddała...

magenka1 napisał(a):
Pani na pewno psy wykończyły :)pogoda w sobotę była super psy cały dzień na podwórku nie chciały przychodzić do domu to, Szirze chyba sierść odrosła, może jakieś nowe fotki do ogłoszeń, ja mogę wykupić pakiet

Zarosła, znów się z niej owieczka robi ;)
W tygodniu musimy odwiedzić Mikropsy, to może uda się ją przejechać maszynką ;)

Posted

No właśnie zdjęcia kompletnie nie oddają jaki ten pies jest cudny. Andzike, pożycz ;) mi Szirę na spacer to wyciągnę koleżankę fotografa i swoje dzieci i zrobimy plenerowe + parę z dziećmi- po wylizaniu Kuby i Ignasia odnoszę wrażenie, że dzieci lubi ;)