magenka1 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 dziewczyny na pewno szaleją na wsi, jutro postaram kupić dla Sziry sznurek do gryzienia i bawienia Quote
Andzike Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 [quote name='magenka1']dziewczyny na pewno szaleją na wsi, jutro postaram kupić dla Sziry sznurek do gryzienia i bawienia Szaleństwem tego nazwać nie można - trochę się pochorowałam i spędzam weekend na wsi głównie w łóżku - razem z psami - całą piątka:evil_lol: Szira Pixelkiem ;) Quote
magenka1 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Andzike to ma Cię co ogrzewać pięć sierściuchów to musi być bardzo gorąco :) Quote
docha Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 gdzie się nie obejrzę to wszyscy chorują. Kuruj się Andzik. Quote
MARCHEWA Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Taaa,pogoda zarąbista,ja też zasmarkana a muszę zawieźć dziś kolejną małą sunię do dt.Ale jutro też będę cały dzień gnić w wyrku;) Andzike-zdrówka życzę;) Quote
Andzike Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Kurujemy się leżąc w wyrku :) Szirunia też ;) Quote
Andzike Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Wyobrzałam na tyle, ze jutro jedziemy z Szira na szczepienie i mam nadzieję na sesję zdjęciową ;) I trzeba na ostro ruszyć z ogłoszeniami, bo mi się znów Paweł zakochał:roll: Quote
Andzike Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Tłumnie przybywających na wątek Sziry ;) informuję, ze panienka została dziś zaszczepiona na wirusówki i wyczyszczono jej porządnie uszy (mamanabank może potwierdzić, że coś co tam zamieszkało tworzyło całkiem nową cywilizację...:roll:). Trochę bidula padnięta, odpoczywa po ostatnich atrakcjach na wsi i dzisiejszym poznaniu mamanabankowego stadka :loveu: PS. Szira to fantastyczny pies do dzieci :loveu: uwielbia je z wzajemnością :) PS2. W imieniu swoim oraz narożnika dziękuję mamienabank za walizkę pluszaków - dwa zostały już pozbawione oczek i nosków, resztę pewnie wybebeszy jutro Szira w czasie mojej nieobecności ;) Quote
Florentynka Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 O, uwielbienie dla dzieci to fajna , adopcyjna cecha. Gorzej, że dzieci często występują w pakiecie z pluszakami, i to takimi którym nie należy wygryzać oczek i nosków... Quote
Andzike Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Florentynka napisał(a):O, uwielbienie dla dzieci to fajna , adopcyjna cecha. Gorzej, że dzieci często występują w pakiecie z pluszakami, i to takimi którym nie należy wygryzać oczek i nosków... Oczka i noski zostały zmasakrowane przez Nelkę ;) Szira je "tylko" wybebesza ;) Quote
mamanabank Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Szira naprawdę uwielbia dzieci i naprawdę z wzajemnością. Jeszcze wieczorem Emilka truła - Mamo, weźmy Szirę... Ona jest taka cudowna... Jak to najczęściej bywa, zdjęcia nie oddają charakteru psa. A Szira to taki zwariowany, choć delikatny słodziaszek. Mięciutka, kochana, przytulaśna, boska sunia! Florentynko, słuszna uwaga, ale też i współczesne dzieci mają najczęściej za dużo tych pluszaków, ukochanych misiów i same nie wiedzą, którego mają kochać. Szira pomoże dokonać wyboru! Z resztą Jaśkowi też wczoraj gwizdnęła jakąś myszkę i siup, za sofę ze zdobyczą! :-D Quote
Akrum Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 wpadam w odwiedziny do pięknej Sziry, bo coś dawno mnie tutaj nie było :) pomysł z kamerką - super, też kiedyś nagrałam moje psiaki, tylko że u mnie było co oglądać, oj było ;) a ile się fajnych rzeczy dowiedziałam na temat mojego jednego psa, jak się potrafi wspinać na szafki ;) przy okazji mały spamik: SUPER BAZAREK Z RÓŻNOŚCIAMI Quote
Andzike Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Ciekawe co dziś zmalują ;) Mam nadzieję, że będą odsypiać przedłużony weekend na wsi ;) Zapomniałam wcześniej napisać, że szczepienie + usunięcie obcej cywilizacji z uszu - 71zł, skorzystamy z funduszy na Szirę zgromadzonych na koncie Mikropsów :) Quote
magenka1 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 jutro zostanie wysłane sznurek do gryzienia może to na dłużej wystarczy :) Quote
Andzike Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 magenka1 napisał(a):jutro zostanie wysłane sznurek do gryzienia może to na dłużej wystarczy :) Dzisiaj zostawiłam ze cztery pluszaczki, żeby miały do wyboru, ale w samochodzie mam jeszcze całą torbę ;) Poza tym dziś TZ będzie wcześniej w domu, więc sprzątanie gąbeczek zostawiam jemu:diabloti: Quote
Andzike Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Pluszaczki spełniły swoją rolę i dziś dziewczyny nie narozrabiały :) A to wspomnienie weekendu ;) Quote
Juldan Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='mamanabank']Szira naprawdę uwielbia dzieci i naprawdę z wzajemnością. Jeszcze wieczorem Emilka truła - Mamo, weźmy Szirę... Ona jest taka cudowna.. Mamanabank Twoje Dzieci kochliwe są, ale co się dziwić jak coraz to nowa ciotka z jakimś cudnym cudakiem przyjeżdża:lol: Przypomniała mi się nasza wizyta u Ciebie z Zuzą:lol: Andzike zazdroszczę Ci weekendu w Takim Towarzystwie:loveu: Quote
Andzike Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 W takim towarzystwie można chorować :D Quote
magenka1 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 heheh jakie towarzystwo na łózku, ja jeszcze nie miałam przyjaciół w łózku :) tylko pozazdrościć, że oni wszyscy się zmieścili Quote
wilczy zew Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Przylazłam zobaczyć te frędzle ;) to nie sznauc to może mieć,ma coś z jamnika Quote
Recommended Posts