Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magenka1']dziewczyny na pewno szaleją na wsi, jutro postaram kupić dla Sziry sznurek do gryzienia i bawienia

Szaleństwem tego nazwać nie można - trochę się pochorowałam i spędzam weekend na wsi głównie w łóżku - razem z psami - całą piątka:evil_lol:

Szira Pixelkiem ;)

Posted

Wyobrzałam na tyle, ze jutro jedziemy z Szira na szczepienie i mam nadzieję na sesję zdjęciową ;)
I trzeba na ostro ruszyć z ogłoszeniami, bo mi się znów Paweł zakochał:roll:

Posted

Tłumnie przybywających na wątek Sziry ;) informuję, ze panienka została dziś zaszczepiona na wirusówki i wyczyszczono jej porządnie uszy (mamanabank może potwierdzić, że coś co tam zamieszkało tworzyło całkiem nową cywilizację...:roll:).
Trochę bidula padnięta, odpoczywa po ostatnich atrakcjach na wsi i dzisiejszym poznaniu mamanabankowego stadka :loveu:

PS. Szira to fantastyczny pies do dzieci :loveu: uwielbia je z wzajemnością :)
PS2. W imieniu swoim oraz narożnika dziękuję mamienabank za walizkę pluszaków - dwa zostały już pozbawione oczek i nosków, resztę pewnie wybebeszy jutro Szira w czasie mojej nieobecności ;)

Posted

Florentynka napisał(a):
O, uwielbienie dla dzieci to fajna , adopcyjna cecha. Gorzej, że dzieci często występują w pakiecie z pluszakami, i to takimi którym nie należy wygryzać oczek i nosków...

Oczka i noski zostały zmasakrowane przez Nelkę ;) Szira je "tylko" wybebesza ;)

Posted

Szira naprawdę uwielbia dzieci i naprawdę z wzajemnością. Jeszcze wieczorem Emilka truła - Mamo, weźmy Szirę... Ona jest taka cudowna...
Jak to najczęściej bywa, zdjęcia nie oddają charakteru psa. A Szira to taki zwariowany, choć delikatny słodziaszek. Mięciutka, kochana, przytulaśna, boska sunia!
Florentynko, słuszna uwaga, ale też i współczesne dzieci mają najczęściej za dużo tych pluszaków, ukochanych misiów i same nie wiedzą, którego mają kochać. Szira pomoże dokonać wyboru! Z resztą Jaśkowi też wczoraj gwizdnęła jakąś myszkę i siup, za sofę ze zdobyczą! :-D

Posted

wpadam w odwiedziny do pięknej Sziry, bo coś dawno mnie tutaj nie było :)

pomysł z kamerką - super, też kiedyś nagrałam moje psiaki, tylko że u mnie było co oglądać, oj było ;) a ile się fajnych rzeczy dowiedziałam na temat mojego jednego psa, jak się potrafi wspinać na szafki ;)

przy okazji mały spamik:
SUPER BAZAREK Z RÓŻNOŚCIAMI

Posted

Ciekawe co dziś zmalują ;) Mam nadzieję, że będą odsypiać przedłużony weekend na wsi ;)

Zapomniałam wcześniej napisać, że szczepienie + usunięcie obcej cywilizacji z uszu - 71zł, skorzystamy z funduszy na Szirę zgromadzonych na koncie Mikropsów :)

Posted

magenka1 napisał(a):
jutro zostanie wysłane sznurek do gryzienia może to na dłużej wystarczy :)

Dzisiaj zostawiłam ze cztery pluszaczki, żeby miały do wyboru, ale w samochodzie mam jeszcze całą torbę ;)
Poza tym dziś TZ będzie wcześniej w domu, więc sprzątanie gąbeczek zostawiam jemu:diabloti:

Posted

[quote name='mamanabank']Szira naprawdę uwielbia dzieci i naprawdę z wzajemnością. Jeszcze wieczorem Emilka truła - Mamo, weźmy Szirę... Ona jest taka cudowna..

Mamanabank Twoje Dzieci kochliwe są, ale co się dziwić jak coraz to nowa ciotka z jakimś cudnym cudakiem przyjeżdża:lol: Przypomniała mi się nasza wizyta u Ciebie z Zuzą:lol:
Andzike zazdroszczę Ci weekendu w Takim Towarzystwie:loveu: