Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

docha tak jak przeczuwałam:(:(:(ledwo wczoraj zrobiułąm allegro wyróżnione a dzisiaj mi usunęli, zwyklych póki co nie na szczęście, moż emniejw idoczne:(:(:( i co teraz???:( 23 zł sie zmarnowało:(:(:(:(

Posted

no trudno, tylko co dalej? Anetko, czy możesz śledzić ten wątek, który wkleiłam w sprawie ogłoszeń na allegro? może coś tam dziewczyny wykombinują nowego.

Posted

[quote name='MARCHEWA']A co do sierści Daisy,to ja się może bardzo nie znam,ale dla mnie to sierść nie włos.[/QUOTE]

Czyli niestety tez odpada... :sad:

[quote name='anetek100']docha tak jak przeczuwałam:(:(:(ledwo wczoraj zrobiułąm allegro wyróżnione a dzisiaj mi usunęli, zwyklych póki co nie na szczęście, moż emniejw idoczne:(:(:( i co teraz???:( 23 zł sie zmarnowało:(:(:(:([/QUOTE]

Allegro zwraca kaske za nie zuzyte dni. :) Propnuje zrobic wyroznione ogloszenie w Tablica.pl, na tym portaly jest wiecej wejsc. :)

Posted (edited)

[quote name='anetek100']tak??zwraca??o to fajnie:)[/QUOTE]

Tak... :)

Mi tez zamkneli kilka aukcji, w tym wyroznionych i napisali ze zwroca kaske. Potem sprawdzilam - kaske oddali. :)

[quote name='docha']jak zwracają to są Fer! a ta Tablica.pl jest odpłatna? Anetko orientujesz się w sprawie?[/QUOTE]

Zwykle ogloszenie w Tablica.pl jest darmowe, wyroznione kosztuje 6,99 zl za 7 dni lub 19,99 zl za 30 dni wyroznienia.

Dodam ze zwykle ogloszenie w Tablica.pl ma sporo wiecej wejsc niz zwykle Allegro.

Edited by Sabina02
Posted

Mam dobrą wiadomość,a nawet wspaniałą!Mikropsy dadzą naszej Daisy dt,w niedzielę sunia może jechać;)
Nawet nie wiecie jak się cieszę.
Zaraz zadzwonię do znajomej fryzjerki czy może przyjąć Daisy w sobotę na kąpanko,żeby nie jechała taka śmierdziuszka i wtedy bym ją przetrzymała u siebie do niedzieli.
Chciałaby też zakupić jej jakąś karmę,żeby sunia nie jechała tak na pusto do bdt,bo dziewczyny i tak wiele robią dla nas,a wiadomo,że wszystko kosztuje.
Gdyby ktoś chciał dołożyć grosik do jedzonka dla Daisy to z góry dziękuję;)

Posted

Becia66 napisał(a):
Andzike kochana, choc ty brzuchata to widzę że z równym entuzjazmem pieski ratujesz....:klacz::loveu:

Mam błogosławieństwo od Pani Doktor, mam tylko Daisy nie nosić na rękach i mamy się nie obcałowywać - z tym może być ciężko :cool3:

Posted

Dogo07 napisał(a):
A więc skusiłaś się Andzike na Daisy :).
A, na fb odezwała się osoba, z Wwy, gromerka, może pomóc jakby co.

Ja mam swoją Czaputkową jakby co, Mikropsy też prężnie działają maszynką:evil_lol: ale bardzo podoba mi się propozycja Marchewy, żeby Daisy nieco odpicować przed wyjazdem - głównie chodzi mi o kąpiel, z fryzurką poradzimy sobie w Warszawie ;)

Posted (edited)

[quote name='Andzike']To ja się bardzo cieszę :) I czekam na Daisy w niedzielę :loveu:

Dzięki Kochana:loveu:
Ja umówiłam Daisy na sobotę do fryzjera na kąpanko;)ze strzyżeniem to zobaczymy,jak czas pozwoli to też jej trzasniemy jakąś fryzurkę modną,ale to zależy od fryzjerki,która przyjmuje nas tak grzecznościowo;)

Zrobiłam dla Daisy szybki bazarek w opcji KT,może uda mi się cos uzbierać na wyprawkę dla małej;)
http://www.dogomania.pl/threads/221326-NIKE-ADIDAS-i-coś-dla-przystojniaka-na-karmę-dla-Daisy-w-opcji-KT.?p=18424031#post18424031

Edited by MARCHEWA
Posted

malagos napisał(a):
No całe szczęście, ze pojedzie do Ani, bo i ja już zaczęłam rozważać.............no, ale dobrze sie stało i już :)

Małgosiu, jeśli mogę Ci tym sprawić przyjemność to chętnie maliznę odstąpię ;)

Posted

Dziewczyny, ponieważ allegro zamknęło Anecie ogłoszenie wyróżnione wystawione dla Daisy ( pozostało na allegro tylko zwykłe), Anetka zwróciła mi nie wykorzystane pieniążki z wycofanego ogłoszenia, to mogę opłacić inne ogłoszenie np. na tablicy.pl , czekam na decyzję i nowe zdjęcia dziewczyny po SPA;)