anetek100 Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 docha tak jak przeczuwałam:(:(:(ledwo wczoraj zrobiułąm allegro wyróżnione a dzisiaj mi usunęli, zwyklych póki co nie na szczęście, moż emniejw idoczne:(:(:( i co teraz???:( 23 zł sie zmarnowało:(:(:(:( Quote
docha Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 no trudno, tylko co dalej? Anetko, czy możesz śledzić ten wątek, który wkleiłam w sprawie ogłoszeń na allegro? może coś tam dziewczyny wykombinują nowego. Quote
Sabina02 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='MARCHEWA']A co do sierści Daisy,to ja się może bardzo nie znam,ale dla mnie to sierść nie włos.[/QUOTE] Czyli niestety tez odpada... :sad: [quote name='anetek100']docha tak jak przeczuwałam:(:(:(ledwo wczoraj zrobiułąm allegro wyróżnione a dzisiaj mi usunęli, zwyklych póki co nie na szczęście, moż emniejw idoczne:(:(:( i co teraz???:( 23 zł sie zmarnowało:(:(:(:([/QUOTE] Allegro zwraca kaske za nie zuzyte dni. :) Propnuje zrobic wyroznione ogloszenie w Tablica.pl, na tym portaly jest wiecej wejsc. :) Quote
docha Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 jak zwracają to są Fer! a ta Tablica.pl jest odpłatna? Anetko orientujesz się w sprawie? Quote
Sabina02 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 (edited) [quote name='anetek100']tak??zwraca??o to fajnie:)[/QUOTE] Tak... :) Mi tez zamkneli kilka aukcji, w tym wyroznionych i napisali ze zwroca kaske. Potem sprawdzilam - kaske oddali. :) [quote name='docha']jak zwracają to są Fer! a ta Tablica.pl jest odpłatna? Anetko orientujesz się w sprawie?[/QUOTE] Zwykle ogloszenie w Tablica.pl jest darmowe, wyroznione kosztuje 6,99 zl za 7 dni lub 19,99 zl za 30 dni wyroznienia. Dodam ze zwykle ogloszenie w Tablica.pl ma sporo wiecej wejsc niz zwykle Allegro. Edited January 16, 2012 by Sabina02 Quote
magenka1 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 docha napisał(a):a czy nasza Daisy jest na fb? jest , kudłacze ją wstawili, wcześniej gdzieś podałam link Quote
MARCHEWA Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Mam dobrą wiadomość,a nawet wspaniałą!Mikropsy dadzą naszej Daisy dt,w niedzielę sunia może jechać;) Nawet nie wiecie jak się cieszę. Zaraz zadzwonię do znajomej fryzjerki czy może przyjąć Daisy w sobotę na kąpanko,żeby nie jechała taka śmierdziuszka i wtedy bym ją przetrzymała u siebie do niedzieli. Chciałaby też zakupić jej jakąś karmę,żeby sunia nie jechała tak na pusto do bdt,bo dziewczyny i tak wiele robią dla nas,a wiadomo,że wszystko kosztuje. Gdyby ktoś chciał dołożyć grosik do jedzonka dla Daisy to z góry dziękuję;) Quote
Andzike Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 To ja się bardzo cieszę :) I czekam na Daisy w niedzielę :loveu: Quote
Becia66 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Andzike kochana, choc ty brzuchata to widzę że z równym entuzjazmem pieski ratujesz....:klacz::loveu: Quote
Andzike Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Becia66 napisał(a):Andzike kochana, choc ty brzuchata to widzę że z równym entuzjazmem pieski ratujesz....:klacz::loveu: Mam błogosławieństwo od Pani Doktor, mam tylko Daisy nie nosić na rękach i mamy się nie obcałowywać - z tym może być ciężko :cool3: Quote
Onaa Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 A więc skusiłaś się Andzike na Daisy :). A, na fb odezwała się osoba, z Wwy, gromerka, może pomóc jakby co. Quote
Andzike Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Dogo07 napisał(a):A więc skusiłaś się Andzike na Daisy :). A, na fb odezwała się osoba, z Wwy, gromerka, może pomóc jakby co. Ja mam swoją Czaputkową jakby co, Mikropsy też prężnie działają maszynką:evil_lol: ale bardzo podoba mi się propozycja Marchewy, żeby Daisy nieco odpicować przed wyjazdem - głównie chodzi mi o kąpiel, z fryzurką poradzimy sobie w Warszawie ;) Quote
MARCHEWA Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 (edited) [quote name='Andzike']To ja się bardzo cieszę :) I czekam na Daisy w niedzielę :loveu: Dzięki Kochana:loveu: Ja umówiłam Daisy na sobotę do fryzjera na kąpanko;)ze strzyżeniem to zobaczymy,jak czas pozwoli to też jej trzasniemy jakąś fryzurkę modną,ale to zależy od fryzjerki,która przyjmuje nas tak grzecznościowo;) Zrobiłam dla Daisy szybki bazarek w opcji KT,może uda mi się cos uzbierać na wyprawkę dla małej;) http://www.dogomania.pl/threads/221326-NIKE-ADIDAS-i-coś-dla-przystojniaka-na-karmę-dla-Daisy-w-opcji-KT.?p=18424031#post18424031 Edited January 18, 2012 by MARCHEWA Quote
magenka1 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 To nasza Deisy jedzie do Warszawy bardzo się cieszę :) Quote
malagos Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 No całe szczęście, ze pojedzie do Ani, bo i ja już zaczęłam rozważać.............no, ale dobrze sie stało i już :) Quote
Andzike Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 malagos napisał(a):No całe szczęście, ze pojedzie do Ani, bo i ja już zaczęłam rozważać.............no, ale dobrze sie stało i już :) Małgosiu, jeśli mogę Ci tym sprawić przyjemność to chętnie maliznę odstąpię ;) Quote
docha Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Dziewczyny, ponieważ allegro zamknęło Anecie ogłoszenie wyróżnione wystawione dla Daisy ( pozostało na allegro tylko zwykłe), Anetka zwróciła mi nie wykorzystane pieniążki z wycofanego ogłoszenia, to mogę opłacić inne ogłoszenie np. na tablicy.pl , czekam na decyzję i nowe zdjęcia dziewczyny po SPA;) Quote
Jasza Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Jak Andzikowy narożnik - to zapisuję i kibicuję :-) Quote
Recommended Posts