indianka Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Poznajcie Dino. W sierpniu 2011 roku skończył 4 lata, ale zachowuje się jak szczeniak. Jest zdrowy, odrobaczony i zaszczepiony. Wychowany z dziećmi, kocha je i nigdy nie wykazuje żadnych oznak zniecierpliwienia. W domu mało szczeka, większość czasu spędza na swoim legowisku. Kocha spacery, potrafi chodzić na smyczy - jest psem "mieszkaniowym" z miejskiego osiedla. Nie boi się huku, nie reaguje na petardy. Potrzebuje ok. 1 kg karmy dziennie. Nie może jeść gotowanego ani żadnych kości. Nie lubi - dużych aut, motorów i ludzi na rolkach. Szuka nowego domu z powodu choroby członka rodziny. Dino mieszka w Krakowie Kontakt w sprawie adopcji: Elza - 692438657 lub Camara - 609741026 ================================================== =========== Wszyscy, którym nieobojętne są jej dalsze losy proszeni są o wpłaty na konto Fundacji Pasterze, z dopiskiem "darowizna na Dina". FUNDACJA PASTERZE 56-300 Milicz ul. Osadnicza 19 nr konta: 58 9582 0000 2000 0024 2660 0001 Quote
_Dunaj_ Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Też zaglądam do chłopaka, ale Ania była przede mną, w takim razie pomoc zapewniona Quote
zozolina Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Rany te zdjecia sa powalajace,ale jak to członek jeden zachorował i co pies nie ma opieki?jak to jest? Quote
kaszanka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 zozolina napisał(a):Rany te zdjecia sa powalajace,ale jak to członek jeden zachorował i co pies nie ma opieki?jak to jest? moim zdaniem też tu coś śmierdzi :( Quote
tu_ania_tu Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 nic nie śmierdzi, chore jest najmłodsze dziecko i nie jest to tak powszechnie psiarzom znana alergia ;) pies ma opiekę i póki co jest u swoich właścicieli ale może się okazać że bedzie go trzeba zabrać więc rozglądamy się na spokojnie za tymczasem ale i za domkiem stałym oczywiście. Quote
zozolina Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Aha no i wszystko jasne ,wierze ze dobrz trafi,musi cudaczek piekny !! trzymam kciuki,,, Quote
Camara Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Aniu, wypytałam o stosunek Dina do upierdliwych małych piesków :razz: Jest OK Jeden taki nawet przygodzi w odwiedziny (york, samczyk jazgotek). Dino jest nim zainteresowany, ale bez żadnej agresji. Yorek sie go boi, więc Dino dostaje nakaz powrotu na legowisko i bez bez szemrania go wykonuje. Quote
Camara Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Wymiary chłopaczka: wysokość bez głowy :lmao: 88 cm długość od czubka łba do nasady ogona 98 cm (no cóż, chyba nie do końca wytłumaczyłam co to jest wysokość w kłębie :naughty:) Quote
tu_ania_tu Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 potrzebuje namiary na wlaścicieli, tak by potencjalny nowy domek mógł z nimi pogadac Quote
ani@ Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Dino przyjechał do mnie na tymczas Ładnie przespał noc. Spacery i towarzystwo moich białasek łagodzi tęsknotę za jego dotychczasowym domem. Będzie dobrze :p Quote
tu_ania_tu Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Aniu zweryfikuj/potwierdź to co juz o nim wiemy z forum Quote
tu_ania_tu Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 A! Mogłabys zdjęcie z człowiekiem zrobić, tak bysmy mieli obraz jaki chlopak jest duuuuży? :) Quote
_Dunaj_ Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Dawno nie zaglądałam, ładny chłopak z Dina Quote
ElzaMilicz Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ja tam nie widziałam brzydszego psa. :evil_lol: Nie wiem Ani@ jak możesz na niego patrzeć ? :eviltong: :eviltong: Tym bardziej, że wokół same kudłate piękności. Quote
_Dunaj_ Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Pojęcie piękna jest względne i każdy pies jet piękny na swój sposób :) Quote
ani@ Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 _Dunaj_ napisał(a):Pojęcie piękna jest względne i każdy pies jet piękny na swój sposób :) komu jak komu Elzie tego tłumaczyć nie trzeba :razz: wspomnienie krzyżówki mopa ze szczotką ryżową do tej pory wzbudza we mnie podziw jak Matka Natura to poskładała :evil_lol: Elza piękny był ten Twój Elmo :eviltong: Quote
ElzaMilicz Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ani@, jeśli o tego psa Ci chodzi to Elmo miał wiele imion. :evil_lol: jego wątek http://www.dogomania.pl/threads/132909-Benek-kudłate-cudo-jakich-mało!-W-nowym-domku!!!/page4 niestety zdjęcia z mojego domu zniknęły z wątku Quote
_Dunaj_ Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Domyśliłam się i dlatego napisałam też czasem mam takie poczucie humoru :) Quote
ani@ Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 nieee ten to wygląda w miarę dobrze :evil_lol: pomyliłam go z tym cudakiem :oops: Quote
ani@ Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 _Dunaj_ napisał(a):Domyśliłam się i dlatego napisałam też czasem mam takie poczucie humoru :) a czy obok Twoich Radziejowic rozkopali piękną drogę do Katowic :p Quote
_Dunaj_ Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Tak, ale powoli ją zakopują, a rozkop jest aż chyba do Piotrkowa, potem będzie ładnie wiadukty i nie wiem co jeszcze, narazie to sama powiedzzmy psioczę na te rozkopy Quote
ani@ Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Mam trochę pracy z naszym konikiem Szlifujemy chodzenie na smyczy, pracujemy nad głuchotą przy wykonywaniu komend no i musimy okrzesać nieco naszego gburka w kontaktach z białymi damami Pomocnik kuchenny - Dino Quote
tu_ania_tu Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 ale on fajny :) a co robi twoim dziewczynkom? bawi sie zbyt brutalnie? Bo jeśli tak to dogi tak mają ;) Quote
Recommended Posts