Jump to content
Dogomania

BESTIALSKO OKALECZONY MAJMON odnalazł swoje niebo na ziemi - MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Majo ,ty moja wypieszczona mordko.:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Tyle złego Ciebie spotkało zanim trafiłes do " Wersalu":Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :multi: :multi: :multi: :painting: :painting: :painting: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run:

Posted

Molosowaty dla niektorych (w tym i mnie) wydawal sie od poczatku ;) teraz jakis taki "rasowy" a przede wszystkim: SZCZESLIWY
dzieki Lenana :*

• 1 month later...
Posted

Tym razem bez zdjęć.
Zainteresowanych chciałam poinformować, iż Majo ma się świetnie.
Na każdy temat ma swoje zdanie. Najbardziej lubię jak parska. Czasami robi to okazując swoje niezadowolenie i znudzenie, chcąc zwrócić na siebie uwagę. Czasami z rozkoszy. Ponieważ mój TZ wyjechał na 2 tyg, Majo mieści się w łóżku i przesypia tam całą noc. I nie myślcie, że śpi gdzieś tam w nogach. Co to, to nie! Majo śpi po ludzku, z głową na poduszce. I to najlepiej, żeby była to moja poduszka. I w łóżku z nami śpi też jego ukochana piłka. Wiem, że to niepedagogiczne bo we troje sie nie zmieścimy i Majo będzie musiał spać na posłanku, ale niech to już załatwi Pan. Nie powinno być problemu bo Majo jest posłuszny i jak mówimy mu zostań na posłaniu, zostaje. A na razie Pani nie może się oprzeć i rozpieszcza psisko. Jak budzi się rano to tak się przeciąga, że można ze śmiechu pęknąć.
Ostatnio dostał kostkę do gryzienia ale gdzieś ją zakopał i nie chce pokazać gdzie. Spróbuję nauczyć go nosić przedmioty - bo skoro i tak do wszystkiego się wtrąca, niech chociaż będzie z niego pożytek ;)

• 2 weeks later...
Posted

nieodmiennie uroda Majo mnnie powala.
i te mądre oczy. i kochana paszcza :)
a jakie Majo ma piękne futro, blyszczy sie niesamowicie. no i figura, nic dodac nic ujac.

dziekujemy za taka sesje zdjeciowa :)
i za pieknego, szczesliwego Majo :)

Posted

...przez przypadek trafiłam właśnie na ten wątek.... tak jak kiedyś przez przypadek trafiłam na aukcje na allegro z cegiełkami na Majmona......tak trafiłam na strone fundacji Emir.....a potem na dogo.....i od tej pory aktywnie udzielam się na dogomanii i dzielnie walczę jak mogę o lepszy los zwierząt.

Buziaki dla Majmona i jego Pani !!!:loveu::loveu::loveu::loveu: jest śliczny, jego los śledziłam na bieżąco na stronie Emira i nawet nie wiedziałam że Majmonek też tutaj urzęduje :multi:

Posted

Cieszę się, że pozytywnie oceniacie Majo. Widziałyście jak słodko śpi na poduszce? I jak mądrze patrzy! Szkoda, że psy nie umieją mówić i nasze "rozmowy" są jednostronne bo Majo jest prawdziwym kompanem. Jest cudownym psem i można go tylko uwielbiać. I trudno zrozumieć jak tak łagodnemu psu ktoś mógł zrobić tak straszliwą krzywdę! To znaczy, hm... Majo jest łagodny, nawet przyjazny w stosunku do ludzi, których zna i których ja mu przedstawię. Ale pewien Pan niejednokrotnie rzucał co miał w ręku i uciekał do momentu aż w końcu się zaprzyjaźnili. I całe szczęście dla mnie gdyż w innym wypadku sama musiałabym robić wszystko w ogrodzie, który częściowo widać na zdjęciach - to znaczy, przepraszam, z Majo - ale ponieważ prace ogrodowe Majo ograniczają się do kopania olbrzymich dołów i okopywania drzewek:diabloti: , to już może lepiej sama! ;)